Şimdi Ara

DH Forum Nokia Firmware (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
780
Cevap
3
Favori
162.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amerikadan gelen bir n97 telefonum war daha hiç bir işlem uygulamadım, türkçeleştirmek ve versiyon güncellemek için ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olabileceğiniz bi link war mı anlatan, hiçbişey yapmadan yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsw

1- Bazı modellerde firmware NSU'ya geç düşüyor N78 de aynısı olmuştu.
    2- Firmware dosyaları orijinaldir NSU'daki ile aynıdır nokia çıkarıyor.
    3- Phoenix ile ürün kodunu değiştirmeden yapılan yüklemelerde garanti bozulmaz NSU'daki firmware ile aynıdır.

öncelikle verdiğn cevaplar için teşekkür ederim. Peki siz bu fw leri nasıl temin ediyorsunuz nokianın başka sitesinden mi yada nokianın ftp sinden falanmı?
    %100 orjinaldir diyebilirmisiniz yani?
  • nokia 5730 için horvatça/boşnakça dil kodu lazım. sanırım Balkan diye geçiyor bu kod. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: apsisx

öncelikle verdiğn cevaplar için teşekkür ederim. Peki siz bu fw leri nasıl temin ediyorsunuz nokianın başka sitesinden mi yada nokianın ftp sinden falanmı?
    %100 orjinaldir diyebilirmisiniz yani?

rica ederimbaşka bir site var almanya kaynaklı blue-nokia sitesinden alıyorum linkleri bazen de birkaç forum var oradan ama nadir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 25 Eylül 2009; 12:26:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRFUN4EVER

nokia 5730 için horvatça/boşnakça dil kodu lazım. sanırım Balkan diye geçiyor bu kod. teşekkürler

0575050: Balkans_QW_Black-Red
    0574428: Balkans_QW_Grey_Blue
    0578459: BALKANS QW BLACK MONOCR

bu kodları deneyin bakalım işinize yarayacak mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtzsy

amerikadan gelen bir n97 telefonum war daha hiç bir işlem uygulamadım, türkçeleştirmek ve versiyon güncellemek için ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olabileceğiniz bi link war mı anlatan, hiçbişey yapmadan yardımlarınızı bekliyorum.

5800XM de denenmiş metod aynı dil dosyasının adını değiştirtirilerek tekrar dosyanın içine atılıyor sanırım ve sonuç başarılı oluyor 8-9. sayfalarda bu konu var.

http://dailymobile.se/forum/index.php?topic=4035.0

• quote:

Orijinalden alıntı: xsw

quote:

Orijinalden alıntı: IRFUN4EVER

nokia 5730 için horvatça/boşnakça dil kodu lazım. sanırım Balkan diye geçiyor bu kod. teşekkürler

0575050: Balkans_QW_Black-Red
    0574428: Balkans_QW_Grey_Blue
    0578459: BALKANS QW BLACK MONOCR

bu kodları deneyin bakalım işinize yarayacak mı

xsw Allah senden razı olsun. helal olsun. başlarım google a. harbiden mert adam bulduktan sonra google a gerek kalmaz birşey aramak için çoooooooooooooooooooooooooooooook sağol.

• Rica ederim navifirmde tüm kodlar var.
  • Bu phoenix nasıl kullanılır biri söylese çok sevinicem

bulamadım hiç bir yerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: pprodigyy

Bu phoenix nasıl kullanılır biri söylese çok sevinicem

bulamadım hiç bir yerde

burda war:
    http://nokia-firmware.blogspot.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: avan_gard

quote:

Bu phoenix nasıl kullanılır biri söylese çok sevinicem

bulamadım hiç bir yerde

burda war:
    http://nokia-firmware.blogspot.com/

nasıl kullanıldığı yazmıyor ki

firmware indirdim phoenixde indirdim napcam şimdi:)

siteden sadece download ettim resimli ya da resimsiz kullanımı yok:(

• quote:

siteden sadece download ettim resimli ya da resimsiz kullanımı yok:(

buyrun..
  • Arkadaşlar merhaba;

bana yardım edin. e 71 telefonum var. cihaza yazılım atarken elektrik kesildi. pc kapandı. aynı işlemi tekrar uyguladığımda hiç bir şekilde telefona yükleme işlemi yapamadım. telefonu açtığımda mode mode diye bir yazı geliyor onun altında nokia yazıyor. telefonu açma kapama düğmesinden kapatamıyorum. telefonu pilden sökersem yazı kayboluyor. telefonu tekrar açtığımda aynı yazılar geliyor. bu sorunu nasıl giderebilirim.

Help me !!!
  • nokia 6120c icin en son bellenimler olan (RM-243_CareDP_36.0_EMEA.exe) ve (RM-243_CareDP_36.1_EMEA.exe) aralarindaki fark nedir ve getirdigi yenilikler hakkinda bilgisi olan arkadasimiz var mi? tesekkurler.
  • arkadaşlar n97 ıcın telefonu tr yapma program yukleme vb.. gibi şeyler

http://forum.donanimhaber.com/m_33768352/mpage_1/key_//tm.htm#33927973 burda mevcut burdan ınceleyebılırsınız
  • Ben N97ye son versiyonu attım. V12.0.026
    Ama Eskiye dönmek istediğimde eski versiyonu yükleyemezsiniz diye bir hata alıyorum. Bunun bir çözümü var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: phora

Ben N97ye son versiyonu attım. V12.0.026
    Ama Eskiye dönmek istediğimde eski versiyonu yükleyemezsiniz diye bir hata alıyorum. Bunun bir çözümü var mıdır?

Eski versiyona dönemezsin.
  • lando
    quote:

Orijinalden alıntı: cesurkalem

nokia 6120c icin en son bellenimler olan (RM-243_CareDP_36.0_EMEA.exe) ve (RM-243_CareDP_36.1_EMEA.exe) aralarindaki fark nedir ve getirdigi yenilikler hakkinda bilgisi olan arkadasimiz var mi? tesekkurler.

Son ana versiyon 7.10 v36.0 EMEA dır v36.1 olan minor pakettdir 36.0 major DP olanı yükleyin.
  • 6120c yukledım 7.10 neler degısmıs featurus bolumu olmadıgından bılmıyorum ama gozle gorulur olarak my nokia menusu gelmış..
  • arkadaşlar ben firmware dosyasını pc ye kuramıyorum hep şöyle bi hata alıyorum

DH Forum Nokia Firmware

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaMaG3R -- 26 Ekim 2009; 11:59:00 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.