Şimdi Ara

DH Forum Nokia Firmware (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
780
Cevap
3
Favori
162.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

HRESULT 0x80040154 (-2147221164)
    This means:
    Sınıf kaydedilmemiş

MERHABA.

Phoenix i tarif edilen şekilde kurdum lakin açılışta yukarıdaki hatayı alıyorum ne yapmalıyım..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrdaqer

slm beyler bende 6220 classic var telefonu 3 aydır kullanıyorum bi sorun yoktu fakat şuan şarkılara felan girince ara sıra kendi kendine reset atıyor şifre sormadan tekrar ekran acılıyor.Nedeni ne olabilir bilenler yazarsa sevinirim cok acil. XSW<<< YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM AYNI TELEFONU, KULLANIYORUZ KARDEŞ.

Phoenix ile firmware yüklemeyi deneyin 6220c için son versiyon 5.15 ama mesaj yazarken takılma oluyormuş benimki v4.13 sorunsuz kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 29 Kasım 2009; 13:24:50 >
  • Nokia E63 0568840 Product kodlu cihaza yeni firmware çıktı 400.21.013 RM-437

Kampanyadan alınan reklam içeren cihazlara bu firmware'in yüklenebilmesi için NSS ile mutlaka Product Code'un değiştirilmesi şart.

En belirgin yenilik Nokia Chat programı gelmiş msn yahoo gibi sohbet programlarını orjinal nokia yazılımı ile açabiliyorsunuz.Ayrıca v200 de olan mesaj yazarkenki yavaşlık düzeltilmiş.Cihazlarında sorun yaşamayanlar ve acemiler için firmalarında dediği gibi firmware'in yüklemesi önerilmez.Ayrıca orjinal web tarayıcısı ile youtube'dan eklenmiş bir video izleyebildim biraz kasıyor yalnız.

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FA5T -- 30 Kasım 2009; 16:05:25 >
  • NSU ile yazılımı güncellemek istedim , 134 mb bişeyler indirdi yüklemeye devam etti falan filan derken NSU cihazla bağlantısı kesildi dedi ve yarım kaldı şua v30 ile devam ediyor.
  • Kusura bakmayın, şu an tüm konuyu okuyacak zamanım yok, o yüzden bir kaç sorum olacak. N97 kullanıyorum. Phoenix'i daha önce hiç kullanmadım. NSS ile ürün kodu değiştirip NSU ile telefonumu güncellemiştim. N97 başlığında okuduğum kadarıyla Phoenix ile güncelleme yapmak daha sağlıklıymış. Bende yazılımsal ufak tefek bir kaç sorun yaşadığım için bu yöntemi denemeyi düşünüyorum. Arkadaşın bloğunda yazdıklarına takıldı kafam. PC Suite'i kaldırmamızı söylemişsiniz örneğin. Eskiden PC Suite ek programları kurulabilen bir yazılımdı fakat Nokia'nın sitesine girip N97 için PC Suite arattığınızda size Ovi Suite 2.0'ı veriyor. Bu 90mb boyutunda ve içinde herşeyi olan bir paket. Ek dosya indirmeye gerek kalmadan bütün işlemleri bu yazılım sayesinde halledebiliyoruz. Phoenix kurulumu sonrası PC Suite ve NSU yükleyin denmiş, Ovi Suite'i kursam sorun yaratırmı? Aldığımda DVD'si yoktu ve sitede de son sürüm mevcut.

Son olarak Rapid dışında başka bir yere upload mümkün mü? Veya alternatif linkte olabilir. Rapid üyeliğim bitti, 5tir deniyorum şimdi git sonra gel diyor.

• ovi suite kurmadım ama olabilir blogda pc suite için kaldırıp registry'i temizledikten sonra yeniden kurun diyor ayrıca pc suite'in yeni sürümü çıktı o da yazının içinde linki mevcut yazının tamamını okumadınız sanırım neyse şimdilik upload mümkün değil en sağlam link bu ben denedim çalışıyor. Arada bir yoğunlukdan biraz bekletebilir normaldir. N97'yi phoenix ile firmware yüklemenizi tavsiye ederim çünkü NSU'da USB bağlantı hatası verecektir.

DH Forum Nokia Firmware

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 3 Aralık 2009; 1:07:34 >
  • NSU ile sorunsuz güncellemiştim. Phoenix ile dün akşam hallettim. Ovi olması birşey değiştirmiyomuş.
  • xsw ;

Konu anlatımın ve blog sayfan için teşekkur ederim oldukca yararlı bilgiler mevcut

Ben 6300 telefonuma son cıkan fırmware yuklemıstım tel ıngılızce oldu senın programları ındırdım kurdum anlattıgın sekılde ancak senın lınklerdeki fırmware ı ındıremıyorum rapid uyelıgım yenı bıttı sureklı 2 dk bekle dıyor ama nafıle..Indırebılecegım alternatıf bir link varmı ? Birde hangisini indirmelıyım benım tel için yardımcı olursan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: montana_35

xsw ;

Konu anlatımın ve blog sayfan için teşekkur ederim oldukca yararlı bilgiler mevcut

Ben 6300 telefonuma son cıkan fırmware yuklemıstım tel ıngılızce oldu senın programları ındırdım kurdum anlattıgın sekılde ancak senın lınklerdeki fırmware ı ındıremıyorum rapid uyelıgım yenı bıttı sureklı 2 dk bekle dıyor ama nafıle..Indırebılecegım alternatıf bir link varmı ? Birde hangisini indirmelıyım benım tel için yardımcı olursan sevinirim

http://www.gsm4free.org/FlashFiles/BB5/RM-217_DP20_9.00__sw-07.30_6300.rar

• Selam.

phoenix i yukledikten sonra;

firmware update ı seçince product code seçemiyorum

quote:

---------------------------
    Changing Product Code
    Neither DP1.0 nor DP2.0 was found for the Product, or the Product cannot be identified.

Bu hatayı veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighVoltage

Selam.

phoenix i yukledikten sonra;

firmware update ı seçince product code seçemiyorum

quote:

Changing Product Code
    Neither DP1.0 nor DP2.0 was found for the Product, or the Product cannot be identified.

Bu hatayı veriyor.

Telefonun hangi modelse ona ait data paketini indirip kurarsan bu hatayı almazsın. Phoenix tek başına işe yaramaz.
  • Tek başına değil zaten phoenix. Kardeşleri yanında :) Kısacası sitedeki yönergelere göre yükledim. (4 defa 3 farklı versiyonu ile denedim phoenix i)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighVoltage

Tek başına değil zaten phoenix. Kardeşleri yanında :) Kısacası sitedeki yönergelere göre yükledim. (4 defa 3 farklı versiyonu ile denedim phoenix i)

Bu uyarı telefonun için olması gereken data paketinin yüklenmemiş olduğu anlamına geliyor. Belki data paketini yüklenmesi gereken dosyadan farklı olan bir dosyaya yükledin. Data paketini yeniden yüklemeyi dene. Data paketini yüklerken Phoenix kapalı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marslanoglu -- 4 Aralık 2009; 21:41:44 >
  • @marslanoglu teşekkürler yardımın için, paketi tekrar indirdim. Sorun çözüldü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsw

quote:

xsw ;

http://www.gsm4free.org/FlashFiles/BB5/RM-217_DP20_9.00__sw-07.30_6300.rar

Cevabın için teşekkür ederim.dosyayı indirdim şifre istiyor, birkaç şifre denedim kabul etmiyor.

• şifre: gsm-free.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsw

şifre: gsm-free.com

Beş dakıka da yuklemeyı tamamladım sorun olmadı.

Tekrar teşekkürler
  • arkadaşlar selamlar gece gece rahat battı E71e nsu ile yazılım update yaparken pc dondu ve haliyle güncelleme yarım kaldı telefon hiç açılmıyor açmaya teşebbüs edince ışığı yanıyor ve siyah ekranda kalıyor yapmam gereken phoenix ile yazılım atmakmı?cevap evet ise blogda

Nokia E71 Firmware 400.21.013 v6
    Nokia N71 Firmware v4.0642.1.05 v3

olmak üzere iki dosya var bunlardan hangisini indirip kuracağım

üzerinde yüklü olan yazılım son versiyon olan 400lü idi
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esdearizmm -- 6 Aralık 2009; 7:00:43 >
  • quote:

Beş dakıka da yuklemeyı tamamladım sorun olmadı.

Tekrar teşekkürler

Rica ederim montana_35
  • quote:

Orijinalden alıntı: esdearizmm

arkadaşlar selamlar gece gece rahat battı E71e nsu ile yazılım update yaparken pc dondu ve haliyle güncelleme yarım kaldı telefon hiç açılmıyor açmaya teşebbüs edince ışığı yanıyor ve siyah ekranda kalıyor yapmam gereken phoenix ile yazılım atmakmı?cevap evet ise blogda

Nokia E71 Firmware 400.21.013 v6
    Nokia N71 Firmware v4.0642.1.05 v3

olmak üzere iki dosya var bunlardan hangisini indirip kuracağım

üzerinde yüklü olan yazılım son versiyon olan 400lü idi
    teşekkürler

Yukarıda E71 yazmışsınız telefonun modeli E71 RM-346 ise E71 için olan v400 firmware dosyası yükleyip bilgisayara kuracaksınız. Ayrıca Phoenix'in içinden de ürün kodunu yazıp güncel firmware dosyasını indrebilirsiniz ürün kodu v400'ü gördüğüne göre Phoenix'den de v400 inecektir. Telefon ile bağlantı kurulamıyorsa J.A.F. yazılımını yükleyip (dead USB) u işaretleyip öyle firmware yüklemeyi deneyin aşağıdaki gibi.

DH Forum Nokia Firmware

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 6 Aralık 2009; 14:00:26 >

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.