Şimdi Ara

DH Forum Nokia Firmware (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
780
Cevap
3
Favori
162.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tahmin ettiğiniz gibi phoenix telefonu görmedi ve bende j.a.f yükledim ancak kullanımı biraz karmaşık yardımcı olabilirmisiniz?
  •  DH Forum Nokia Firmware
  • BB5 sekmesinde MCU tıkladığım zaman CMT dosyasını seçmemi istiyor ancak indirdiğim dosyalar arasında öyle bir dosya yok resimde 3. adımdaki Use INI tıkladığım zaman uzun bir liste açılıyor ve oradan benim telefonu seçip E71 RM-346 seçince hiçbir şey olmuyor?tüm dosyalar elimde ancak tıkandım kaldım :(
  • Phoenix'in içinden firmware indirmeyi denediniz mi? veya firmware paketini .exe olarak indirip deneyin çünkü full dp pakettir çalışır. Phoenix'de de (dead phone) seçeneği var ölü flaşları diriltmek için onu seçip o yüklediğiniz dosyaları phoenix de açmayı deneyin yüklenmesi lazım olmazsa aşağıdaki linkden indirin.

http://linkcrypt.ws/dir/r1k07b41gil6ycf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 6 Aralık 2009; 16:13:25 >
  •  DH Forum Nokia Firmware
  • Arkadaşlar çok teşekkürler tamamladım.
    tüm olay navifirm ile indirilen dosyaların doğru yere kaydedilmesinde gerekli pathleri 6. sayfada versamaxx arkadaşımız vermiş ordaki tüm işlemler adım adım yapılınca sonuç başarı oluyor ancak kişisel çaba kadar xsw arkadaşımızın yardımlarını esirgememeside çok faydalıydı kendisine de buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Tek tavsiyem yazılımınızla barışık yaşayın zırt pırt kurcalamayın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esdearizmm -- 6 Aralık 2009; 16:23:28 >
  • Rica ederim esdearizmm Sorunun çözülmesine sevindim bende herşey doğru neden olmuyor acaba diyorum dosyaları yanlış yere kaydetme olasılığını unutmuşum. Zaten o NSU'da ne varsa USB bağlantı hatası yüzünden telefonlar telef oluyor onun için bloga ve buraya uğramadan firmware yüklemeyin Phoenix varken NSU'dan uzak derim zaten nokia shop da Phoenix kullanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 6 Aralık 2009; 16:47:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsw

Rica ederim esdearizmm Sorunun çözülmesine sevindim bende herşey doğru neden olmuyor acaba diyorum dosyaları yanlış yere kaydetme olasılığını unutmuşum. Zaten o NSU'da ne varsa USB bağlantı hatası yüzünden telefonlar telef oluyor onun için bloga ve buraya uğramadan firmware yüklemeyin Phoenix varken NSU'dan uzak derim zaten nokia shop da Phoenix kullanıyor

xsw kardeş birşey sormak istiyorum:

5800 model telefonum var, usb üzerinden version atmayı denedim başarısız oldum.
    wifi üzerinden versiyon yüklemenin ne tür riskleri vardır/varmıdır?

• wi-fi üzerinden sorunsuz yükleniyor sanırım pek sorun yaşayan duymadım.
  • quote:

wi-fi üzerinden sorunsuz yükleniyor sanırım pek sorun yaşayan duymadım.

wifi dışında yukarıda yazılan alternatif "Phoenix" le kurma olayında hangi dosyaları indirmem gerekiyor? yardımcı olurmusunuz?
  • NSU ve wi-fi dışında 3 farklı firmware indirme şekli var

1. DP .exe dosya indirmek
    2. Navifirm'den indirmek
    3. Phoenix'den indirmek

http://linkcrypt.ws/dir/y418079354h832e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 6 Aralık 2009; 20:52:11 >
  • Blog arayüzü yenilendi bazı eklemeler ve düzenlemeler yapıldı
  • quote:

Kopyacılara işte en büyük darbe... artık blacklist var bilginize...

http://nokia-firmware.blogspot.com/2009/12/copyright-blacklist-2009.html

Aynen...Emeğe saygı

• nsu flashi tamamen silip yeniden mi yaziyor yoksa sadece bazi dosyalari mi guncelliyor? yani sifirdan windows kurar gibi mi yoksa upgrade gibi mi ? calisma tarzini merak ediyorum cunku telefon yazilimsal olarak cokmus(6288) durumda, sifirdan bir kurulum cok daha iyi olacak.
  • adsadasd
  • quote:

Orijinalden alıntı: positroN

nsu flashi tamamen silip yeniden mi yaziyor yoksa sadece bazi dosyalari mi guncelliyor? yani sifirdan windows kurar gibi mi yoksa upgrade gibi mi ? calisma tarzini merak ediyorum cunku telefon yazilimsal olarak cokmus(6288) durumda, sifirdan bir kurulum cok daha iyi olacak.

NSU güncelleme yapar yani eski yazılımın üzerine kurar. Phoenix veya JAF gibi programlarla yazılım atarsan her şey silinir baştan yazılım atılır.
  • e63 için v400 güncellemesi yapan varmı?

yorumlarını bekliyorum acil...
  • Arkadaşlar 5800 için 3.0.8 nolu versiyona güncelleme yapan var mı ? Ne gibi değişikliker var acaba ? Uğraşmaya değer mi ?
  • bende de e71 var TRcell olan,

kodu ne yapmalıyımki açılış ve kapanıştaki trcell logoları iptal olsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaBeRgE

bende de e71 var TRcell olan,

kodu ne yapmalıyımki açılış ve kapanıştaki trcell logoları iptal olsun ?

0558790
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.