Şimdi Ara

DH Forza Motorsport 3 Multiplayer Kulüp - ( 1995 PORSCHE 911 GT2 Cup ) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
5.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ErrayN

Beni de ekleyin arkadaşlar. 2. dvd elimde yok ama edinirim bi şekilde.

gt: ErrayNnn

Eklendiniz. 8 Kişi olduk sonunda yakında etkinlikleri düzenlemeye başlayacağım arkadaşlar.
  • Ne dersiniz ilk etkinliğimiz 1995 Porsche 911 GT2 olsun mu arkadaşlar, gün olarakta 2 temmuz cumartesi günü uygun mudur herkes için ? Birde pist önerilerinizi alabilirmiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkkyk -- 27 Haziran 2011; 11:40:55 >
  • Nürburgring pisti olsun
  • Bize her yer İSTANBUL Park
  • hadi bakıyım iyi yarışlar.
  • Etkinlik için kısa bir çalışma yaptım gerekirse daha detaylı hoş bir şeyler de yapabilirim ama bir türlü şu arabanın büyük ve güzel resmini bulamadım

DH Forza Motorsport 3 Multiplayer Kulüp - ( 1995 PORSCHE 911 GT2 Cup )
  • Evet arkadaşlar ne zaman saat kaçta bu etkinlik ona göre yapalım saat gün ve saat belirleyelim
  • Saat içinde önerilerinizi bekliyorum akadaşlar, şuanda takımdan arkadaşlarla oyundayız spectatordayım ben..
  • Fujima 'lı bir pist vardı adını tam hatırlayamıyorum Tibet biliyor, o çok hoşmuş ya dağ yolu kıvrımlı falan oynanabilir bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnzprmksz

Fujima 'lı bir pist vardı adını tam hatırlayamıyorum Tibet biliyor, o çok hoşmuş ya dağ yolu kıvrımlı falan oynanabilir bence

Fujimi Kaido.

Bu arada, yarışlarımız süperdi. Her gece aksatmadan yapmaya çalışalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuri...

quote:

Fujima 'lı bir pist vardı adını tam hatırlayamıyorum Tibet biliyor, o çok hoşmuş ya dağ yolu kıvrımlı falan oynanabilir bence

Fujimi Kaido.

Bu arada, yarışlarımız süperdi. Her gece aksatmadan yapmaya çalışalım.

Evet ya tadı damağımda kaldı ben her gece musaitim oynarım

• Evet son yarışımızda biraz önce bitti, TwexamR ve dnzprmksz ile Fujimi Kaido'da zevkli dakikalar Bu arada arkadaşlar ismim Burak ve henüz headset almadım. Yarın yine bu saatlerde buluşuruz hafta sonu cumartesi günüde porsche etkinliğimizi kesinleştirelim.
  • Deniz ve Burak'a teşekkürler bu geceki etkinlikten dolayı asıl etkinliği Cumartesi aksamı yapacağız sanırım bu tanışma faslı oldu. Nurının biraz calışması gerekecek corbaliktan bugün bizlerleydi.
  • Ben de konsolda Forza oynamaya bugün başlamış biri olarak iyi performans sergilediğimi düşünüyorum Tabi Mini Cooper yarışında Tibet'e ( ahaha o çok komikti ) ve Fujimi Kaido'da da Burak'ın arabaya girmem hariç
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwexamR

Deniz ve Burak'a teşekkürler bu geceki etkinlikten dolayı asıl etkinliği Cumartesi aksamı yapacağız sanırım bu tanışma faslı oldu. Nurının biraz calışması gerekecek corbaliktan bugün bizlerleydi.

Teessüf ederim. Çorbalık mı olduk şimdi ?
  • Yarın aynı saatlerde görüşmek üzere bu arada galiba single'da yaptığımız araçları multiplayer'da kullanamıyoruz, doğrumuyum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkkyk
    Yarın aynı saatlerde görüşmek üzere bu arada galiba single'da yaptığımız araçları multiplayer'da kullanamıyoruz, doğrumuyum ?

Kullanabiliyosun hocam aksam göstereyim ben mesela dün S serisi oynarken kendi subaru impreza mı kullandım.
  • quote:

quote:

Yarın aynı saatlerde görüşmek üzere bu arada galiba single'da yaptığımız araçları multiplayer'da kullanamıyoruz, doğrumuyum ?

Kullanabiliyosun hocam aksam göstereyim ben mesela dün S serisi oynarken kendi subaru impreza mı kullandım.

Garage diye bir seçenek vardı büyük ihtimalle oradandır?
  • quote:

quote:

quote:

Garage diye bir seçenek vardı büyük ihtimalle oradandır?
    Evet oradan seçiliyor.
  • Benide ekleyin yakın zamanda gelicem

GM: SOURCE53
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.