Şimdi Ara

DH Forza Motorsport 3 Multiplayer Kulüp - ( 1995 PORSCHE 911 GT2 Cup ) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
5.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abı bızde kımsenın dıreksıyonu ok herkes gamepad ıle oynuyor her gece oynuyoruz beklerız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnzprmksz

engın abı forzamotorsport.net gıbı bırsey olacaktı google yaz bulursun sımdı ıng kursundayım bakamıyorum 13.20 de evde olurum herhalde en kotu o zaman bırlıkte yaparız :)

Evet bu siteye giriş yaptım ancak her yerde Forza 4 konuları var. Kendi fotolarıma nerden bakacğım bulamadım.
  • Kandiliniz kutlu olsun arkadaşlar, dün kandil sebebiyle gece ki yarışlarda yoktum. Bugün devam ederiz aynı hızla. Bu arada hepimiz gamepad ile oynuyoruz.
  • bız bazen burak'ın gamepad'le oynadıgına ınanmıyoruz :D engın abı sıteye gırdıkten sonra profılıne gıdıyorsun orda en azından oyle hatırlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnzprmksz

bız bazen burak'ın gamepad'le oynadıgına ınanmıyoruz :D engın abı sıteye gırdıkten sonra profılıne gıdıyorsun orda en azından oyle hatırlıyorum

Tamam buldum. :)
  • 1 2 güne kadar bende katılırım aranıza . xYaKuBux eklerim burdaki arkadaşları görüşürüz geceleri .
    İyi oyunlar
  • Mavi olan Tibet, kırmızı olan da Burak, gri tabiki de ben Araba değil tank mubarek

DH Forza Motorsport 3 Multiplayer Kulüp - ( 1995 PORSCHE 911 GT2 Cup )

Resim notu: Bundan 4-5 saniye sonra Burak benim arabaya arkadan vurduğu için yolun solundaki lastiklere girmişti :D
  • hep gecemi yapıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

hep gecemi yapıyorsunuz

deniz,tibet,burak,ben genelde geceleri oynuyoruz ama arada öğle saatlerinde de yakalıyorum oynayanları Online da görürsem davet ederim seni,bakıyorum hep başka oyunlar oynuyosun
  • Yine güzel oldu ancak piller bitti, şarja taktım. Galiba sizde bitirdiniz yarışı. Bugün görüşürüz artık tekrar.
  • arkadaşlar beni de yazın daha yeni aldım konsolu
    gamertag:ucak62
    hep belli bir saatte mi yarışıyorsunuz?
  • Hoşgeldin aramıza. Valla gün içinde kafamıza göre takılıyoruz akşamları/geceleri buluşup oynuyoruz normalde. Tabi gün içinde oynamak isteyenler kendi aralarında da oynuyor. Akşam 22:00-23:00 civarında falan başlıyoruz genelde
  • nasıl haberleşiyorsunuz peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanmayan denesin

quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

hep gecemi yapıyorsunuz

deniz,tibet,burak,ben genelde geceleri oynuyoruz ama arada öğle saatlerinde de yakalıyorum oynayanları Online da görürsem davet ederim seni,bakıyorum hep başka oyunlar oynuyosun

bir invite bakar ya çıkar atlarım hemen arabama online gördünmü at davet oynayalım

• Geniş al o virajı geniş geniş..
  • Abi nereye kaçtınız ya 4 kişi!? Ya 5 dakika aşağı modem resetlemeye indim geldim millet dağılmış kimse Live'da değil
  • Ohoo hadi millet uyumasanıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkkyk

Geniş al o virajı geniş geniş..

Dedim de, inanmadınız.

Uyku, bugün de erken bastırdı. Tibet de erken yattı. Hayret !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuri...

quote:

Orijinalden alıntı: brkkyk

Geniş al o virajı geniş geniş..

Dedim de, inanmadınız.

Uyku, bugün de erken bastırdı. Tibet de erken yattı. Hayret !

Abi 4 kişi birden nasıl çıkabildiniz hayret ettim bravo valla

• Benim olayı kaçırdın Deniz. Adamlar virajın sonuna pit koymuşlar. Virajı alamadım direk pite girdim yanlışlıkla. Gülmekten yerlere yattık.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.