Şimdi Ara

DH Forza Motorsport 3 Multiplayer Kulüp - ( 1995 PORSCHE 911 GT2 Cup ) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
5.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O zaman bugün işiniz zor arkadaşlar, auction'dan tutturduğum 911'imle geleceğim Bu arada ben niye göremedim garage seçeneğini, şimdi kargoya çıkacağım bad company 2'im gelmiştir büyük ihtimalle dönüşte bakarım arıtk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkkyk -- 28 Haziran 2011; 12:59:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Benide ekleyin yakın zamanda gelicem

GM: SOURCE53

Eklendiniz hocam.
  • Huop millet.. GT: driftist

Benide ekleyin beni de davet edin partilere bende istiyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkkyk

O zaman bugün işiniz zor arkadaşlar, auction'dan tutturduğum 911'imle geleceğim Bu arada ben niye göremedim garage seçeneğini, şimdi kargoya çıkacağım bad company 2'im gelmiştir büyük ihtimalle dönüşte bakarım arıtk.

Nuri'nin Bad Company 2 de geldi aksam benden alacak. Akşam Forza'nın yanına bide BFBC 2 mi sıkıştırsak napsak.
  • PTT Kargoya sevgilerimi yolluyorum buradan..
    Yarına kaldı hocam benim bad company 2
    Yarın sabah işiniz oluyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkkyk

PTT Kargoya sevgilerimi yolluyorum buradan..
    Yarına kaldı hocam benim bad company 2
    Yarın sabah işiniz oluyor mu ?
    valla hocam ben hafta içi çalışıyorum aksam 7'den sonra müsait oluyorum. Hafta sonları hep xbox da oluyorum ama.
  • Bugün Nürburgring 'de oynadık 3 kişi o nasıl pist ya 21km git git bitmiyor
  • Bizde biraz önce TwexamR ile tekrar oynuyorduk, Nürburgring'de 3 tur açmıştık, ilk turu bitirip çıktık.
  • kardeş ben kaç gün önce yazmışsın benden öncekileri almışın ama beni koymuşsun orda terkedilmiş hissettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

kardeş ben kaç gün önce yazmışsın benden öncekileri almışın ama beni koymuşsun orda terkedilmiş hissettim

Ekledim, kusura bakma gözümden kaçmış.
  • Beni de ekleyin lütfen..

Özgür..
  • 4-5 kişi güzel oyunlar yaptık. Yeni yeni alışsam da son yarışta birinci oldum. Oyunlar için teşekkür ederim arkadaşlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

4-5 kişi güzel oyunlar yaptık. Yeni yeni alışsam da son yarışta birinci oldum. Oyunlar için teşekkür ederim arkadaşlara.

İyi geçtin beni he Son dakka golü dedikleri bu olsa gerek Bende bi yarışta seni dürtmüştüm

• quote:

Orijinalden alıntı: inanmayan denesin

quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

4-5 kişi güzel oyunlar yaptık. Yeni yeni alışsam da son yarışta birinci oldum. Oyunlar için teşekkür ederim arkadaşlara.

İyi geçtin beni he Son dakka golü dedikleri bu olsa gerek Bende bi yarışta seni dürtmüştüm

Dürtmeden de zevki çıkmıyo ama.

• Çekilişe katılmak istiyorum

Turnuva için önceden bi haber edin beyler,arabayı sevdim,pist de güzeldi bugün,bende istiyom
  • Of ya son yarışımızdaki Tibet'le geçirdiğimiz o güzelim kazayı save replay demeden çıktığım için sizlerle paylaşamıyorum lobby'e dönünce aklıma geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnzprmksz

Of ya son yarışımızdaki Tibet'le geçirdiğimiz o güzelim kazayı save replay demeden çıktığım için sizlerle paylaşamıyorum lobby'e dönünce aklıma geldi

Ben kaydettim Deniz. Nasıl yapacağımızı anlatırsan yaparız. :) Bir de Forza'nın sitesi hangisi kendi fotolarıma falan baktığımız. Bulamadım onu.
  • Huop! Siz oynuyo musunuz beyler Ben siz yoksunuz diye kapadım
  • engın abı forzamotorsport.net gıbı bırsey olacaktı google yaz bulursun sımdı ıng kursundayım bakamıyorum 13.20 de evde olurum herhalde en kotu o zaman bırlıkte yaparız :)
  • Beyler buradaki herkes direksiyonla mı oynuyor gamepad'le mi?
    Bende bugün yarın katılmayı düşünüyorum. Konuyu açan arkadaş sağolsun bir Porsche hediye etmişti.
    Ben kariyerde hiç ilerlemedim, hediyelerinizi bekliyorum katılım için.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.