Şimdi Ara

DH GÖLKÖY / KASTAMONU YOLCULARI TOPLANALIM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
1
Favori
14.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tertip dolmuşlar varmış terminalden 10 km diyolar mesafe
  • tertipler biz kastamonudan sonra DİYARBAKIR İL JANDARMA KOM. da olanlar merkezde mi kalacaz ? yoksa diyarbakır ilçelere gitme ihtimali varmı?
  • Allah yardımcımız olsun
  • DiyarbKIR İl jandarmayla bölge jandarma arasındaki fark nedir acaba bilgisi olan var mı arkadaşlar yaa. Bi de burdan da köylere mezralara dağıtacaklar mı ki bizi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhankerim

DiyarbKIR İl jandarmayla bölge jandarma arasındaki fark nedir acaba bilgisi olan var mı arkadaşlar yaa. Bi de burdan da köylere mezralara dağıtacaklar mı ki bizi?

yokmu şu soruya cevap verecek bir babayiğit dedemiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofear389

quote:

DiyarbKIR İl jandarmayla bölge jandarma arasındaki fark nedir acaba bilgisi olan var mı arkadaşlar yaa. Bi de burdan da köylere mezralara dağıtacaklar mı ki bizi?

yok galiba.
  • quote:

quote:

quote:

yok galiba.

TERTİPLERİM İNŞALLAH MERKEZDE KALIRIZ YOKSA GERÇEKTEN ZOR OLACAK BU ASKERLİK

• büyük ihtimal ilçeler için kura çekecez heralde başka bir il için ilçelere dağılacaksınız yazmışlar . ayrıca cevap almak için alakalı alakasız her başlığa yazdım
  • Yarın akşam İzmitten 23.15 Metro ile biletimi aldım. Sabah görüşürüz inşallah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslan_41

Yarın akşam İzmitten 23.15 Metro ile biletimi aldım. Sabah görüşürüz inşallah...

23.oo istanbul ulusoy ile yola çıkıyorum hepimize hayırlı yolculuk
  • quote:

büyük ihtimal ilçeler için kura çekecez heralde başka bir il için ilçelere dağılacaksınız yazmışlar . ayrıca cevap almak için alakalı alakasız her başlığa yazdım

İlçe merkezleri hariç atama yapılmıyormuş kısa dönemler için.
    İl merkezi de oalbilir taib ama bölünecek sonuçta. Gittiğimiz ilde merkezde duruma göre merkezde yada ilçe merkezinde görevlendirecekler.
    Hepimize şimdiden hayırlı olsun.

GElsin tezkere diyelim :).
  • quote:

Yarın akşam İzmitten 23.15 Metro ile biletimi aldım. Sabah görüşürüz inşallah...

Bende İzmit'ten aynı otobüse biniyorum yarın otobüste karşılaşırız
  • Katamonu(Gölköy) // Giresun
    Bütün tertiplerime hayırlısı olsun..
    DH'liler kendini belli edecek bi isaret edinsinler bence ;)..
    23.05 Bayrampaşa'dan Metro Turizm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyDaNoZ88 -- 11 Nisan 2011; 0:11:48 >
  •  DH  GÖLKÖY / KASTAMONU YOLCULARI TOPLANALIM

Listeye beni de eklerseniz sevinirim. Ben salı günü sabah 7 de metro turizm ile gitmeyi düşünüyorum. Çok mu geç acaba?
  • Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi GÖLKÖY 1'İNCİ J.EĞT.TB.K.LIĞI/KASTAMONU
    GÖLKÖY KASTAMONU
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.04.2011
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği İL J.K.LIĞI/ELAZIĞ
    ELAZIĞ
    Hadi bakalım hepimize hayırlı uğurlu olsun :)

bu arada İzmirden malesef otobüs kalmadığı için ankara arktarmalı gidiyorum izmirden gelecek arkadaşlar'a duyurulur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekses -- 10 Nisan 2011; 17:34:52 >
  • bende izmirden gidiyorum tertip. dün gece öğrenir öğrenmez internetten bileti aldım. şimdiden hayırlı teskereler:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: labrie

quote:

Bende İzmit'ten aynı otobüse biniyorum yarın otobüste karşılaşırız

İnşallah tertibim tipten anlarız zaten
  • quote:

tertipler biz kastamonudan sonra DİYARBAKIR İL JANDARMA KOM. da olanlar merkezde mi kalacaz ? yoksa diyarbakır ilçelere gitme ihtimali varmı?

bunu bende çakamadım ama merkezi biyerde toplarlarsa iyi olur +1
  • Saol kardeşim sana'da şimdiden hayırlı teskereler bu arada sanırım genel olarak diyarbakır'a giden arkadaşlarımız var aramızda.Size ufak bir tiyo vereyim üniversiteyi diyarbakırda okudum gayet güzel bir memleketti kafanızda hiç soru işareti kalmasın sormak istediğiniz soru varsa eğer diyarbakır hakkında sorabilirsiniz bana şimdiden herkeze hayırlı teskereler.

quote:

Orijinalden alıntı: ubeyde1

bende izmirden gidiyorum tertip. dün gece öğrenir öğrenmez internetten bileti aldım. şimdiden hayırlı teskereler:)
  • izmirden gidecek arkadaşlar bende araştırdım ankara aktarmalı gitmek daha ucuz ve daha kısa süre alıyor.
    İzmir-Kastamonu 70tl (metro turizm)
    İzmir-Ankara 35tl(anadolu turizm) ve
    Ankara-Kastamonu 25tl (metro turizm).
    Orda görüşmek dileğiyle hepinizle..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.