Şimdi Ara

DH GÖLKÖY / KASTAMONU YOLCULARI TOPLANALIM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
1
Favori
14.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim çok sağol yardımların için ama malesef hiçbir otobüs şirketinde bilet kalmamış :) Bu yüzden yarın uçakla ankaraya geçip oradan kastamoluya geçecem.Promosyonlu bilet aldım ankaraya 80 tl geldi bana bilginize
    quote:

Orijinalden alıntı: yldr35

izmirden gidecek arkadaşlar bende araştırdım ankara aktarmalı gitmek daha ucuz ve daha kısa süre alıyor.
    İzmir-Kastamonu 70tl (metro turizm)
    İzmir-Ankara 35tl(anadolu turizm) ve
    Ankara-Kastamonu 25tl (metro turizm).
    Orda görüşmek dileğiyle hepinizle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslan_41

quote:

Orijinalden alıntı: labrie

quote:

Yarın akşam İzmitten 23.15 Metro ile biletimi aldım. Sabah görüşürüz inşallah...

Bende İzmit'ten aynı otobüse biniyorum yarın otobüste karşılaşırız

İnşallah tertibim tipten anlarız zaten

Aynen tertibim, kafalar parlayarak belli edecek zaten kendini.

• Bu arada 1 numara traş yasakmış askerde :S hay aq :)
    quote:

quote:

quote:

quote:

Yarın akşam İzmitten 23.15 Metro ile biletimi aldım. Sabah görüşürüz inşallah...

Bende İzmit'ten aynı otobüse biniyorum yarın otobüste karşılaşırız

İnşallah tertibim tipten anlarız zaten

Aynen tertibim, kafalar parlayarak belli edecek zaten kendini.

• quote:

Orijinalden alıntı: tekses

Saol kardeşim sana'da şimdiden hayırlı teskereler bu arada sanırım genel olarak diyarbakır'a giden arkadaşlarımız var aramızda.Size ufak bir tiyo vereyim üniversiteyi diyarbakırda okudum gayet güzel bir memleketti kafanızda hiç soru işareti kalmasın sormak istediğiniz soru varsa eğer diyarbakır hakkında sorabilirsiniz bana şimdiden herkeze hayırlı teskereler.

quote:

Orijinalden alıntı: ubeyde1

bende izmirden gidiyorum tertip. dün gece öğrenir öğrenmez internetten bileti aldım. şimdiden hayırlı teskereler:)

İL JANDARMA DAN İLÇELERE DAĞITILICAKMIYIZ ONU BILMIYORUZ .... MERKEZDE KALIRSAK IYI OLUR ILCELER BIRAZ SIKINTI VERİR.. BAŞKA SIKINTIMIZ YOK KARDEŞİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslan_41 -- 10 Nisan 2011; 18:05:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tekses

Bu arada 1 numara traş yasakmış askerde :S hay aq :)

1 numarada yansıma çok fazla oluyor, 3 iyidir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ayhankerim

quote:

Orijinalden alıntı: nofear389

quote:

DiyarbKIR İl jandarmayla bölge jandarma arasındaki fark nedir acaba bilgisi olan var mı arkadaşlar yaa. Bi de burdan da köylere mezralara dağıtacaklar mı ki bizi?

yokmu şu soruya cevap verecek bir babayiğit dedemiz

yok galiba.

TERTİPLERİM İNŞALLAH MERKEZDE KALIRIZ YOKSA GERÇEKTEN ZOR OLACAK BU ASKERLİK

Arkadaşlar bana da önce Kastamonu sonra Diyarbakır jandarma bölge komutanlığı çıktı. ayhankerim kardeşim beraberiz...
    Jandarma bölge galiba özel bir yer oluyor ve imkanları baya iyi oluyor. Tuğgeneral oluyor komutan..Yani paşalar...
    Dağıtım falan olmuyormuş bölge komutanlığı için...İl jandarmayı bilemiyorum ama umarım kısa dönem olarak tekrar ilçelere dağıtım olmaz. Ben de yazdıklarımı tanıdıklardan öğrendim. Ayrıca şöyle bir yazı da buldum internetten işinize yarar belki...

http://www.manyaklar.org/diyarbakir-jandarma-bolge-komutanligi-askerlik-bilgiler-il-jandarma-kisa-uzun-donem-t23081.html?s=214bdd22416179a766970e44ed2b50ef&

• quote:

Orijinalden alıntı: Dream_Life

quote:

quote:

quote:

quote:

DiyarbKIR İl jandarmayla bölge jandarma arasındaki fark nedir acaba bilgisi olan var mı arkadaşlar yaa. Bi de burdan da köylere mezralara dağıtacaklar mı ki bizi?

yokmu şu soruya cevap verecek bir babayiğit dedemiz

yok galiba.

TERTİPLERİM İNŞALLAH MERKEZDE KALIRIZ YOKSA GERÇEKTEN ZOR OLACAK BU ASKERLİK

Arkadaşlar bana da önce Kastamonu sonra Diyarbakır jandarma bölge komutanlığı çıktı. ayhankerim kardeşim beraberiz...
    Jandarma bölge galiba özel bir yer oluyor ve imkanları baya iyi oluyor. Tuğgeneral oluyor komutan..Yani paşalar...
    Dağıtım falan olmuyormuş bölge komutanlığı için...İl jandarmayı bilemiyorum ama umarım kısa dönem olarak tekrar ilçelere dağıtım olmaz. Ben de yazdıklarımı tanıdıklardan öğrendim. Ayrıca şöyle bir yazı da buldum internetten işinize yarar belki...

http://www.manyaklar.org/diyarbakir-jandarma-bolge-komutanligi-askerlik-bilgiler-il-jandarma-kisa-uzun-donem-t23081.html?s=214bdd22416179a766970e44ed2b50ef&

Eyvallah tertibim saolsın bilgi için. Acemılıgı diyarbakır il jandarma da yapanlar usta bırlıgınde ilçelere dağılıyor ama usta birliği il jandarma çıkanlar dağılıyomu onu bilmiyoruz... Hakkımızda hayırlısı artık...

• mersinden yusuf ankaraya gece 00:00 da gıdıyorum köksallar
  • manyaklar"daki yazıya göre

il jandarma komutanlığı na askerliği cıkan arkadaşlar usta birliğinde cesitli ilcelere dagitilacaktır.
    jandarma bölge komutanlığı na askerliği cıkan arkadaslar ise usta birliğini j. blg. k ' lıgında yapcaklardır. yani merkezde...

yine aynı yazıda,

il jandarma komutanlığına çıkan arkadaşların KTMde toplanması gerekiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamurselli_deli_hamdi -- 10 Nisan 2011; 18:47:47 >
  • jandarma genel komutanlığı
    sınıfı jandarma
    statüsü kısa dönem er

ilk katılışını yapacağı
    sınıf okulu / eğitim merkezi gölköy 1'inci j.eğt.tb.k.liği/kastamonu
    gölköy kastamonu

ilk katılışını yapacağı tarih 12.04.2011
    temel eğitimini müteakip
    katılış yapacağı esas birliği il j.k.liği/tokat

hayırlı olsun cümleten ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamurselli_deli_hamdi

manyaklar"daki yazıya göre

il jandarma komutanlığı na askerliği cıkan arkadaşlar usta birliğinde cesitli ilcelere dagitilacaktır.
    jandarma bölge komutanlığı na askerliği cıkan arkadaslar ise usta birliğini j. blg. k ' lıgında yapcaklardır. yani merkezde...

yine aynı yazıda,

dikkat et tertip bence bu yazı acemılıgı dıyarbakır il jandarmaya cıkanlar ıcın. acemılıgı orda yapıp usta bırlıgıne de ılcelere dagılanlar ıcın. veya ben öyle anlamak ıstıyorum
  • mersinden yusuf yarın gece 00:00 köksallar ankara sonra kastamonu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karamurselli_deli_hamdi

manyaklar"daki yazıya göre

yine aynı yazıda,

dikkat et tertip bence bu yazı acemılıgı dıyarbakır il jandarmaya cıkanlar ıcın. acemılıgı orda yapıp usta bırlıgıne de ılcelere dagılanlar ıcın. veya ben öyle anlamak ıstıyorum

Aynen tertip bende senin gibi anladım. Acemilik Kastamonu olunca nasıl olacak kesin bir bilgi yok.
    Bu arada Kastamonu'da tahminen ne kadar kalıcaz, acaba dağıtım izni olacak mı yoksa direk mi gidecez Diyarbakır'a gibi soruların da cevabını bilsek keşke...Siz Diyarbakır'a gitme konusunda ne düşünüyorsunuz? Uçakla mı gidilmeli? Öyle ise önceden alabilsek biletleri...

• Aday Nu. 095273
    Adı ve Soyadı CİHANGİR ÖZER
    Baba Adı HAYDAR
    Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi GÖLKÖY 1'İNCİ J.EĞT.TB.K.LIĞI/KASTAMONU
    GÖLKÖY KASTAMONU
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.04.2011
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği İL J.K.LIĞI/ELAZIĞ
    ELAZIĞ

ADANALIYIM ARKADASLAR 27 YASINDAYIM PAZARTESİ GECE SEÇ TURİZMLE 00:15DE ANKARAYA HAREKET EDİYORUZ .ANKARADANDA KASTAMONU

HERKESE HAYIRLI TESKERELER. VARMI ADANADAN GİDEN ?
  • Selam tertiplerim
    1-İstanbuldan kastamonuya gidecek tertiplerim ne zaman ve nasıl gitmeyi düşünüyorsunuz?
    2-Erkenden kastamonuda olacak tertiplerim şehirde gezmek mi yoksa erkenden teslim olmak mı daha avantajlı olur? Kayıt işlerinden dolayı erken teslim olmanın avantajı veya dezavantajı hakkında bilgisi olan var mı?
    Ben salı sabahı 7 de otogardan yola çıkmayı düşünüyorum. !5:00 da kastamonuda olacağım. Sorularıma verilecek cevaplara göre gidiş planımını yeniden gözden geçirmeyi düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

ŞİMDİDEN HAYIRLI TESKERELER.
  • kastamonu gölköy sonrası zonguldak beni de ekleyin beyler
  • Merhaba tertipler ben de yarın akşam 22:00da Fethiyeden yola cıkıyorum
    Acemilik kastamonu/gölköy
    usta Trabzon il jandarma komutanlığı
  • quote:

lotus43 kardeşim yardımların için çok teşekkür ederim ,böyle bir hengamede bize yardımcı oluyorsun

sorularım olacak ;

sosyete koğuşu demişsin garantimi bu çünkü bazı yazılar okudum internette ,herkes alt alta üst üste kalıyor , tuvaletler yetmiyor vesaire gibi.

eğitimi ağırmıdır buranın malum direk doğuya gönderiyor. usta birliğim DİYARBAKIR burda ne gibi görevler beni bekler acaba tehlikeli bölgedemiyiz ?

cevaplarsan çok makbule gecer ,şimdiden çok sağol

Kardeş zaten ranzalarda kalacaksınız. Alt-üst olması normal :) Hiçbir askeride tuvalet yetmez zaten. Bina 2 katlı, her katta tuvalet var. Başkalarının anlattıklarını dinlediklerimde gölköy 10 numara diyebilirim. Banyo konusunda sıkıntı yaşamazsın.

Eğitim konusuna gelince; bizim zamanımızda sonuçlar açıklandığında usta birliğini nerede yapacagımız belli değildi. Sizinkiler ilginç bir şekilde farklı illere yönlendirilmiş. Bu ilk mi, daha önce oldu mu bilmiyorum. Dolayısıyla eğitim ağırlaşır mı bilmiyorum. Ama jandarma oldugunuz için, özellikle acemilik rahat geçecektir.
    2-3 hafta yürüyüş. Paso yürüyeceksiniz. Duy duy kim geliyo, aslanlar, aslanlar eşliğinde :) .Sonra yemin töreni. MG3 ile atış yapacaksınız. Silah atışı yemin töreninden önce de olabilir. Sonra dağıtımlar yapılır.

Diyarbakır, Erzincan, Ağrı farketmez. Komanda olmadığın için operasyon yok. İl veya bölge jandarmada sabah 8 akşam 5 çalışacaksınız. Kısaca Jandarma rahattır...

• quote:

Orijinalden alıntı: yldr35

beyler sosyete koğuşu yerine dh koğuşu olarak değiştirsinler ismi bari :) bu arada ön nizamiye arka nizamiye varmış hangisinden girelim acaba büyük ihtimal dolmuşla gelenler arka nizamiyeden giriş yapacak çünkü dolmuş orda indiriyomuş. bişey farkeder mi acaba birbirimizi bulabilmemiz açısından??

Kayıtlar arka nizamiyedeki 5. bölükte yapılıyor. Arka nizamiyeden giriş yaparsanız, bu sizin için daha iyi olur.Genel kontrolün yoğunluğu daha az olur.

Ön nizamiyeden giriş yaparsanız, ön nizamiyede sizi daha yoğun bir kontrol bekleyebilir. Sonrasında askeri araçlarla doğru arka nizamiyeye.

Bizde kısa dönemlerin hepsi 5. bölükteydi. Umarım sizin de orası olur. gölköye gelen kısa dönem asker sayısı çok çok fazla ise, istemeden diğer bölüklere dağıtım olabilir. 5. bölük, komutanlara uzak olan bölüktür. Daha az selam verirsiniz.

Halaa var mı bilmiyorum ama, yemek öncesi "TANRIMIZA HAMDOLSUN, MİLLETİMİZ VAROLSUN" sloganı atılır

Birliğe teslim olmadan saç trajı oldunuz diyelim, beğenmezler ise, yeniden oradaki berbere uğramak zorunda kalırsınız. Tavsiyem; Kastamonu'da bir berberde saçlarınızı iyice kısaltmanız. Berberle bilir :)

Ve altın kural; orada her söylenilene inanmayın. Ne çok pasif olun, ne de herşeye atlayın. Denge noktasınd tutun, gerisi sizi şafak, doğan güneşe götürecektir...

• yarın saat 23.00 metro ist-kast bileti aldım ulusyo kalmamış.ya tertipler ben bişiler aldım bugün ama hala pek emin değilim alacaklarım konusunda.
    5 boxer,5 atlet,15 çorap,100 kontör ttkart,lif,boyundan asklılı cüzdan,mach3,diş fırçası-macunu,şampuan,tabanlık.bazısına soruyorum abi manyak mısın bu kadar şeyler napıcan orda zaten orda alıyosun diyo.bazısına soruyorum abi manyak mısın bi bok bulamazsın orda aklına ne geliyosa al yanına.anlamadım gitti aq
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.