Şimdi Ara

DH GÖLKÖY / KASTAMONU YOLCULARI TOPLANALIM (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
1
Favori
14.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Surveillance

335. KSD olarak bölge tugay komutanına denetim sırasında yaptığımız öneri işe yaramış demekki, usta birlikleriniz de açıklanmış. Bizim dönem Kastamonu'dan Güneydoğu ve Doğu'ya gidenlere gidecekleri yerler birliklerine katıldıktan sonra tebliğ edildi ve herkes büyük bir şok geçirip ilk 2-3 gün boş gözlerle etrafı süzmüştü.

Birkaç öneride bulunayım sizlere...

- Girebiliyorsanız 5. bölüğe veya açıldıysa 6 ve 7. bölüklere gitmeye çalışın, rahat edersiniz.
    - Bu mevsimde sabahları çok sağlam soğuk olur, biz Ağustos'ta bile donuyorduk, evden yedek yün içlik götürebilirsiniz.
    - Bütün malzemeleriniz oradan verilecek; pijama, içlik, eldiven, iç çamaşırları, diş macunu da dahil.
    - Bunun dışında kantinden elbise poşeti, askı, harbi falan almanız istenir onları da oradan temin edersiniz.
    - Hepimiz çavuş olacağız diye düşünmeyin, rütbenize usta birliğinde karar verilir ve büyük ihtimalle de çavuş olmazsınız. Ben çavuş değildim ve çok da rahattım.
    - Herkesin askerliği kendine özeldir, isim olarak çekince yaratan şehirlere gidecek olanlar hiç kaygılanmasınlar gideceğiniz yerde ummadığınız kadar rahat edebilirsiniz.
    - Ustabirliklerinde dış karakollara gönderilmeyeceksiniz, il ve ilçe merkezlerinde kalacaksınız.
    - 12 Nisan'da birliğinize teslim olmak için geç saatleri beklemeyin, yine kapasiteden fazla asker gönderildiyse izdiham yaşarsınız, bu anlamda biz 335ler olarak çok çektik.
    - Gerek acemilikte gerekse de ustabirliklerinde subay rütbesine haiz askerlerle muhabbet kurmaya çalışın kültür seviyesi olarak size daha yakın olacaklardır.
    - Uzman erbaş/erler'den uzak durmaya çalışın, kısa dönemleri sevmezler ve çekemezler.

Onun dışında sorusu olan varsa sorabilir, yarın cevaplamaya çalışırım.
    Mardin'e düşen arkadaşlar da ayrıntılı bilgi isterlerse bana özelden yazsınlar, bilgilendirmeye çalışırım.
    Hepinize hayırlı tezkereler, şansınız bol olsun.

Bilgi için teşekkür ederim. bende önce kastamonu gölköy ordan diyarbakıra gidiyorum. Sizin gittiğiniz zaman usta birlikleri belli oldugunda nasıl acıklandı. yanı mesela benım diyarbakır il jandarma komutanlığı.. acaba orada dağıtım olcakmıyız ilçelere yoksa ilçelere gidicekler şimdiden belli mi... sizin zamanınızda nasıl dı... mesela sizin mardin il jandarma mıydı yoksa direk gidceginiz ilçe de bellimiydi? umarım açıklayıcı olmuştur. uzun oldu biraz ama..

• İstanbul'dan 23.00'te kalkacak ulusoy otobüsüne izmit'ten 01.15'de katılacağım. Arkadaşlar hala bir organizasyon yapamadık, terminalde mi buluşacaz ne yapacaz ? Benim bulunduğum ulusoy otobüsünde birkaç DH kullanıcısı var birlikte hareket edebiliriz ama ben daha çok tertip istiyorum daha çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceycey3534

benim acemilik yerim de kastamonu gölköy.ardından da usta birliğim karabük safranbolu. herkese hayırlı teskereler dilerim

sanırım aynı yerdeyiz hem acemi hem ustada görüşelim

Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    ...Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi GÖLKÖY 1'İNCİ J.EĞT.TB.K.LIĞI/KASTAMONU
    GÖLKÖY KASTAMONU
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.04.2011
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği SAFRANBOLU 125'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/KARABÜK
    SAFRANBOLU KARABÜK
  • quote:

335. KSD olarak bölge tugay komutanına denetim sırasında yaptığımız öneri işe yaramış demekki, usta birlikleriniz de açıklanmış. Bizim dönem Kastamonu'dan Güneydoğu ve Doğu'ya gidenlere gidecekleri yerler birliklerine katıldıktan sonra tebliğ edildi ve herkes büyük bir şok geçirip ilk 2-3 gün boş gözlerle etrafı süzmüştü.

- Girebiliyorsanız 5. bölüğe veya açıldıysa 6 ve 7. bölüklere gitmeye çalışın, rahat edersiniz.
    - Bu mevsimde sabahları çok sağlam soğuk olur, biz Ağustos'ta bile donuyorduk, evden yedek yün içlik götürebilirsiniz.
    - Bütün malzemeleriniz oradan verilecek; pijama, içlik, eldiven, iç çamaşırları, diş macunu da dahil.
    - Bunun dışında kantinden elbise poşeti, askı, harbi falan almanız istenir onları da oradan temin edersiniz.
    - Hepimiz çavuş olacağız diye düşünmeyin, rütbenize usta birliğinde karar verilir ve büyük ihtimalle de çavuş olmazsınız. Ben çavuş değildim ve çok da rahattım.
    - Herkesin askerliği kendine özeldir, isim olarak çekince yaratan şehirlere gidecek olanlar hiç kaygılanmasınlar gideceğiniz yerde ummadığınız kadar rahat edebilirsiniz.
    - Ustabirliklerinde dış karakollara gönderilmeyeceksiniz, il ve ilçe merkezlerinde kalacaksınız.
    - 12 Nisan'da birliğinize teslim olmak için geç saatleri beklemeyin, yine kapasiteden fazla asker gönderildiyse izdiham yaşarsınız, bu anlamda biz 335ler olarak çok çektik.
    - Gerek acemilikte gerekse de ustabirliklerinde subay rütbesine haiz askerlerle muhabbet kurmaya çalışın kültür seviyesi olarak size daha yakın olacaklardır.
    - Uzman erbaş/erler'den uzak durmaya çalışın, kısa dönemleri sevmezler ve çekemezler.

Mardin'e düşen arkadaşlar da ayrıntılı bilgi isterlerse bana özelden yazsınlar, bilgilendirmeye çalışırım.

peki dediğiniz bölüklere düşmek için yapabileceğimiz ne olabilir ? salı sabahı ordayım inşallah.

• quote:

verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

peki dediğiniz bölüklere nasıl düşeriz,yada 5,6,7 inci bölükler dışındakiler neden kötü?

• quote:

Orijinalden alıntı: afk1905

İstanbul'dan 23.00'te kalkacak ulusoy otobüsüne izmit'ten 01.15'de katılacağım. Arkadaşlar hala bir organizasyon yapamadık, terminalde mi buluşacaz ne yapacaz ? Benim bulunduğum ulusoy otobüsünde birkaç DH kullanıcısı var birlikte hareket edebiliriz ama ben daha çok tertip istiyorum daha çok

TERTİBİM BENDE 23.15 TE İZMİTTEN METRO İLE ÇIKIYORUM YOLA ORADA GÖRÜŞMEK ÜZERE ZATEN TİPTEN HERKES BELLİ EDER KENDİSİNİ... DONANIM HABER MUHABBETİ DE YAPTIK MI TAMAMDIR

• quote:

Orijinalden alıntı: arslan_41

quote:

İstanbul'dan 23.00'te kalkacak ulusoy otobüsüne izmit'ten 01.15'de katılacağım. Arkadaşlar hala bir organizasyon yapamadık, terminalde mi buluşacaz ne yapacaz ? Benim bulunduğum ulusoy otobüsünde birkaç DH kullanıcısı var birlikte hareket edebiliriz ama ben daha çok tertip istiyorum daha çok

donanım haber tişörtüyle geliorum tertibim:))

tanımayan askerlik yapmasın:)
    TERTİBİM BENDE 23.15 TE İZMİTTEN METRO İLE ÇIKIYORUM YOLA ORADA GÖRÜŞMEK ÜZERE ZATEN TİPTEN HERKES BELLİ EDER KENDİSİNİ... DONANIM HABER MUHABBETİ DE YAPTIK MI TAMAMDIR

• @netgeyik dh t-shirt !? yok artık o da mı var ??? valla benim giyecek belli değil ama donum yeşil onuda otogarda nasıl gösteririm bilemedim şimdi

@arslan_41 tertip ne işin var metro'da, pm ile haberde verdim o kadar ulusoy için Neyse yol boyunca olmasa da 28 gün orada birlikteyiz

Herhalde organizasyon işi yalan olacak hiç girişim yok ?! O zaman kendi otobüsümüzden tertipleri toplayıp grup grup mu gideriz ne yaparız , yarın bir karara bağlamak lazım...
  • otogarda kantin gibi bi yer varsa orda ya da gölköy dolmuşlarının olduğu yerde elimizde a4 kağıtta dh yazılı olarak beklersek nası olur
  • quote:

@netgeyik dh t-shirt !? yok artık o da mı var ??? valla benim giyecek belli değil ama donum yeşil onuda otogarda nasıl gösteririm bilemedim şimdi

@arslan_41 tertip ne işin var metro'da, pm ile haberde verdim o kadar ulusoy için Neyse yol boyunca olmasa da 28 gün orada birlikteyiz

Herhalde organizasyon işi yalan olacak hiç girişim yok ?! O zaman kendi otobüsümüzden tertipleri toplayıp grup grup mu gideriz ne yaparız , yarın bir karara bağlamak lazım...

mesajını aldım tertibim ama babam benden önce davranmış.. olsun dediğin gibi 1 ay ordayız daha

• quote:

Orijinalden alıntı: huawéi

Ne yapıp edip 5. bölüğe düşün arkadaşlar.Ben acemiliği orada yaptım.Çok güzel 5 hafta geçirdim.
    Sorusu olanlara yardımcı olurum.

Dedem hayırlı tezkereler.. Bende kastamonu-ardından van yolcusuyum :) van'a gidicek 5-6 arkadaşım daha var burda, bizi bilgilendirirsen seviniriz. Görüşmek üzere dedem, bi isteğin olursa kastamonudan yaz :D Allah a emanet..
  • T.C. Kimlik Nu. **********
    Aday Nu. *********
    Adı ve Soyadı ********
    Baba Adı *********
    Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi GÖLKÖY 1'İNCİ J.EĞT. TB.K.LIĞI/KASTAMONU
    GÖLKÖY KASTAMONU
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.04.2011
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği İL J.K.LIĞI/HAKKÂRİ
    HAKKARİ

Varsa ekleyin : zewoulezs@hotmail.com
  • 07.00-08.00 arası otogarda olacak epey kişi var. 1 saat veya 2 saat bile beklesek epey toplanırız. Terminal fazla büyük değil ayrıca yoğun olmaz çok herhalde, zaten asker olan belli olur çekeriz kenara...

Salı günü buluşacağımız terminalimiz
     DH  GÖLKÖY / KASTAMONU YOLCULARI TOPLANALIM

aslında bir tarafına işaret mi koysak buluşma noktası filan diye

• tertip 23:00 ulusoy otobüsü istanbul/esenler 41 numaralı koltukta ben varım KASTAMONU / GÖLKÖY bizi bekler Arkadaşlar organize olsak süper olcak şöle güzel bi kahvaltı öğlen yemeğinden sonra teslim olmayı düşünyorum salı sabahı geldiğimizde organize olsakta erkenden kaynaşsak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan9c -- 11 Nisan 2011; 2:42:50 >
  • tertip ulusoy 23:00'da kalkan istanbul otobüsünde 41.koltukta bende varım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan9c -- 11 Nisan 2011; 2:42:03 >
  • bu arada 2 hafta icinde 4 tane barca- real maci var onlari nasil seyredicez ben onu hesap etmeye calisiyorum
  • Yeni gelen arkadaşlar yedeksubay .tk ya giriş yapalım lütfen.

Hem birbiriyle aynı yere düşenleri bulmak kolaylaşır hem de oluşacak istatistik tablosunda faydaları olmuş olur.

Zaten 900 e yakın arkadaş oraya kayıtlarını girdiler çoğu da donanım haberden burada paylaşırken bir yandan da o listeyi ihmal etmeyin.

Hepinize hayırlı tezkereler. ;)
  • quote:

Bilgi için teşekkür ederim. bende önce kastamonu gölköy ordan diyarbakıra gidiyorum. Sizin gittiğiniz zaman usta birlikleri belli oldugunda nasıl acıklandı. yanı mesela benım diyarbakır il jandarma komutanlığı.. acaba orada dağıtım olcakmıyız ilçelere yoksa ilçelere gidicekler şimdiden belli mi... sizin zamanınızda nasıl dı... mesela sizin mardin il jandarma mıydı yoksa direk gidceginiz ilçe de bellimiydi? umarım açıklayıcı olmuştur. uzun oldu biraz ama..

Biz gittiğimizde Mardin'e gelecek olan tüm kısa dönem erler teslim olduklarında, il jandarmanın ihtiyacı olan meslek gruplarındakiler il merkezinde kaldı diğerleri kura çekti. Herkes kendi kurasını kendisi çekti Mardin'de ama bu kura olayı gideceğiniz alay komutanlığına bağlı. Ben mesela ilçeye düşmüştüm, ilçelerde kısa dönem sayısı az olduğundan nispeten daha rahat edersiniz il merkezine göre...

@ netgeyik

5. bölüğe düşme işi biraz şans işi ama kayıt esnasında erken teslim olup ben 5. bölüğe gitmek istiyorum derseniz yardımcı olacaklardır bence. Bizim zamanımızda diğer bölüklerde sıkıntı olmasının nedeni kapasitenin çok üstünde asker alınmasıydı. Kantin, lavabo, yemekhane, banyo, yatakhane, çarşaf, malzeme vs. herşey sıkıntılıyıdı...

• quote:

quote:

Biz gittiğimizde Mardin'e gelecek olan tüm kısa dönem erler teslim olduklarında, il jandarmanın ihtiyacı olan meslek gruplarındakiler il merkezinde kaldı diğerleri kura çekti. Herkes kendi kurasını kendisi çekti Mardin'de ama bu kura olayı gideceğiniz alay komutanlığına bağlı. Ben mesela ilçeye düşmüştüm, ilçelerde kısa dönem sayısı az olduğundan nispeten daha rahat edersiniz il merkezine göre...

@ netgeyik

5. bölüğe düşme işi biraz şans işi ama kayıt esnasında erken teslim olup ben 5. bölüğe gitmek istiyorum derseniz yardımcı olacaklardır bence. Bizim zamanımızda diğer bölüklerde sıkıntı olmasının nedeni kapasitenin çok üstünde asker alınmasıydı. Kantin, lavabo, yemekhane, banyo, yatakhane, çarşaf, malzeme vs. herşey sıkıntılıyıdı...

Eyvallah Surveillance saolasın. Aslında ben ilçeler daha riskli diye düşünüyodum ama sen ilçeler daha rahat dedin. Biraz bilgi verirmisin rahatlık bakımından.

• Beyler pijama götürecek miyiz?
    Götürelim mi?
    Rengi sıkıntı eder mi :).
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.