Şimdi Ara

DH GÖLKÖY / KASTAMONU YOLCULARI TOPLANALIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
1
Favori
16.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EliNTeR

quote:

Orijinalden alıntı: EYC

kastamonu guzeldir.bir tek yemekleri kotudur. 343 2000 tane kisa donem vardi. O yuzden kantin ve carsiya gitmek sikintiydi. Bizim donemde hep doguya yolladi. Izmir diye dalga gecerdik biz =) tunceliden selamlar

Çarşı neden sıkıntılıydı?

2000 kisi birden carsiya cikinca ne otobus ne internet kafe bulunuyor. 100 bin kisilik il =)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,

5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI GÖLKÖY ile 1'İNCİ J.EĞT.TB.K.LIĞI GÖLKÖY aynı yer midir? Ne farkı var? Çok saçma bir soru mu oldu bu? :)

Bu arada ben Kocaeli'den geliyorum 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI. - Burak Şahin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EliNTeR

quote:

kastamonu guzeldir.bir tek yemekleri kotudur. 343 2000 tane kisa donem vardi. O yuzden kantin ve carsiya gitmek sikintiydi. Bizim donemde hep doguya yolladi. Izmir diye dalga gecerdik biz =) tunceliden selamlar

Çarşı neden sıkıntılıydı?

2000 kisi birden carsiya cikinca ne otobus ne internet kafe bulunuyor. 100 bin kisilik il =)

Sıkıntılıymış

• Arkadaşlar kastamonu otogarda buluşalım genelde otobüs saatleri aynı bn 23:30 da istanbuldan çıkıcam sabah 8 gibi otogarda olurum,
    OTOGARDA DH EKİBİ OLARAK BULUŞALIM ULUSYUN ÖNNDE BEKLİCEM BN SİYAH Bİ SIRT ÇANTASIYLA
    MUHAMMET ALİ ÇANKAYA
  • ARKADAŞLAR FACE DE GRUP KURDUM GÖLKÖY E GİDECEKLER GELSİN
    http://www.facebook.com/groups/398865446805044/#!/groups/398865446805044/
  • Adı ve Soyadı OSMAN CENGİZHAN
    Baba Adı BEDİR
    Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı JANDARMA
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY
    GÖLKÖY KASTAMONU
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.04.2012
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri İL J.K.LIĞI/ANKARA
    ANKARA
  • Hepinize hayırlı tezkereler dilerim arkadaşlar.

Mardin'e düşen varsa sorularını bana özelden yazabilir. Ben de 335. Kısa Dönem olarak Mardin'in bir ilçesinde yaptım askerliğimi.

Görüyorum ki hepiniz ustabirliğinde nereye gideceğinizi biliyorsunuz. Biz sizin kadar hazırlıklı değildik ve usta birliğini askere gitmeden öğrenme işi biraz da 335. dönemler sayesinde oldu.

Acemiliğin sonuna doğru jandarma bölge komutanı ve bölge eğitim komutanı denetim için geldiğinde bölük bölük dolaşıp askerlere sıkıntılarını vs sormuştu. Söz birliği etmişçesine bütün bölüklerde ortak serzeniş, dağıtımın Güneydoğu ve Doğu'ya olacağının başından söylenmemesiydi.

Zira hemen hemen herkes Kastamonu'ya düştüğü ve güzel de bir şehir olduğu için mutluydu... Ta ki kapıdan girip, dağıtımların yapılacağı yerleri öğrenene kadar. İç güvenlik bölgelerine düşen herkeste bu durumu ailelerine nasıl anlatacağının telaşı vardı.

Oysaki dağıtım yerleri başından tebliğ edilmiş olsa o moralsizlik ailenin ve çevrenin desteğiyle çok kolay atlatılabilirdi.

Neyse lafı uzatmaya gerek yok... Askere gitmeye karar veren hemen hepimiz bu ülke sınırları içerisinde her yerde görev almaya razı olarak gidiyoruz. İç güvenlik bölgelerinde askeri biraz daha az sıkarlar ama kesinlikle buna aldanıp düşmanı küçümsemeyin, rehavete kapılmayın.

Bazılarınızın görev yaptığı yerlerde yerel halk bile sizden karakol hakkında bilgi almak isteyecektir. Asker sayısı, nöbet saatleri vs. konularda. İnsanlarla iletişim halindeyken ağzınızdan çıkacak her lafı 2 kere düşünüp söyleyin. Ayrıca dağıtımlarınız il ve ilçe jandarma komutanlıklarına olacaktır. Eskisi gibi 3-4 haftalık eğitimle dış karakollara kısa dönem asker gönderilmiyor.

Ayrıca acemilikte herkes kısa dönem ve eğitimli olduğu için zaman çabuk ve hatta eğlenceli geçecektir ancak ustabirliğinde vakit geçirmek için mutlaka sorumluluk alın. Yazıcı, çavuş vs. olmaya bakın yoksa kısa dönemleri genellikle nöbet ağacı yapıyorlar. Gece 3-5 yada 4-6'nın müdavimi olursunuz.

• Adı ve Soyadı MUSTAFA PULATLI

Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı JANDARMA
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY
    GÖLKÖY KASTAMONU
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.04.2012
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri İL J.K.LIĞI/KAYSERİ
    KAYSERİ
  • ARKADASLAR YA SU KASTAMONU KAC SAAT CEKIYOR 12 NISANDA SAAT 8 DE BINSEM SAAT KACTA RDA OLURUM YOKSA GECMI KALIRIM YORUMLARI BEKLIYORUM
    DH EKIBI HADI BAKALIM YA AKLIM KARISTI
  • beyler değişiklik olmazsa 27 nisan yemin töreniniz(yemin töreninde aileniz gelecekse şimdiden yer ayırt edin evci için oteller son günler çok pahalı oluyor) 11 mayıstada dağıtımınız var.4 hafta acemilik. bizim dönem 5 haftaydı ancak bu dönem doğu gönderimi olmadığı için 4 hafta acemilik olcakmış.Benim acemilikte ustalıkta gölköy. acemiliği iyidir ancak ustalık için pek iyi diyemem nöbetler vs fazla oluyor alay çok büyük olduğu için, yinede sıkıntı etmeyin zaman geçiyor bir şekilde. torunlar bu arada biletleri getirmeyi unutmayın :D
  • Bursadan gölköye gidecek olan varmı
  • İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY
    GÖLKÖY KASTAMONU

İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12 Ağustos 2012
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/ERZİNCAN
    - ERZİNCAN

sakarya kütük. mak müh.
  • Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY
    GÖLKÖY KASTAMONU
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/SİNOP
    - SİNOP

Arkadaşlar Kastamonu Eğitim birliği nasıldır, yardımlarınızı bekliyorum
  • Haritadan bakıyorum gölköy diye bir yer yok kastamonuda
  • İlçe olarak geçmiyor, yakın bir yer galiba
  • Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY
    GÖLKÖY KASTAMONU
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/HAKKARİ
    - HAKKARİ
    DİKKAT En geç 12 Ağustos 2012 günü mesai bitimine kadar KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY(GÖLKÖY/​KASTAMONU) NA KATILINIZ
  • Acemi birligi : gölköy
    Usta birligi: ARDAHAN

otobüs biletinide aldım kamil koç tan...hadi hayırlısı artık :) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCR -- 10 Ağustos 2012; 3:45:18 >
  • Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    GÖLKÖY KASTAMONU
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/TOKAT
    - TOKAT
    --
    HAYIRLI TESKERELERER..
  • Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    GÖLKÖY KASTAMONU
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/HAKKARİ
    - HAKKARİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pree -- 10 Ağustos 2012; 3:48:55 >
  • Arkadaşlar çok gereksiz bi soru belki ama yolum uzun oldugu için sormam şart malum uçak bileti felan...

yolum 972 km...kastamonu- ardahan

yemin ettikten sonra bana ulaşmam için kaç gün verecekler?

yani ankaraya gelip öyle gitmek istiyorum malum -45 derece için kışlık almam lazım.

Şimdiden teşekkürler kardeşlerim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.