Şimdi Ara

DH GÖLKÖY / KASTAMONU YOLCULARI TOPLANALIM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
1
Favori
16.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: invisiblemak

Bayadır forumu takip ediyordum, açıklanınca yerler dayanamadım girdim. Öncelikle herkese hayırlısı olur umarım. Usta birliğim Gölköyden sonra İL J.K.LIĞI/ERZURUM, İzmirli olarak sanırım fazla üşüyecekmişim gibi geliyor artık yapcak bişey yok umarım usta birliklerimiz rahat geçer. Sanırım buraya gelen herkesin usta birliği doğu olacak. Size bu soğuk günler için bir tavsiyem var ben ne olur ne olmaz diye "buff" almıştım, aklınızda bulunsun arkadaşlar, sanırım baya lazım olacaklar, keşke polarlısından alsaymışım diyorum şimdi :). KTM lere dikkat etmek lazım haberiniz olsun...

Acemi de usta da aynıyız arkadaşım.. Mümkünse haberleşelim :)
  • Yokmu usta birliği bitlis :D
  • hemen bilgileri paylaşayım merkezden dolmuş hattı alayın önünden geçiyormuş otogardan da 20 tl taksi parası tutuyormui . kuzenim orda yapmış o anlatıyor benden 2 dnem önce :)
  • acemilik J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY
    usta DİYARBAKIR J.HV.GRP.K.LIĞI

istanbul alibeyköy otogardan salı günü saat 23:00 ' da ulusoy ile yola çıkıyorum.
  • Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY
    GÖLKÖY KASTAMONU
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12 Aralık 2012
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/VAN
    VAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: ISA BAL

Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY
    GÖLKÖY KASTAMONU
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12 Ağustos 2012
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/TOKAT
    - TOKAT
    --
    HAYIRLI TESKERELERER..

aynı yere gidiyoruz usta senle acemi ve usta biliği aynı kastamonu tokat hadi hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnymntlk

quote:

Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    GÖLKÖY KASTAMONU
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/TOKAT
    - TOKAT
    --
    HAYIRLI TESKERELERER..

aynı yere gidiyoruz usta senle acemi ve usta biliği aynı kastamonu tokat hadi hayırlı olsun.

tertipler tokat il jandarmayı 3'ledik.. benimde acemilik gölköy. oradan da tokat. kazasız belasız inş. hepimiz için hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Z-Klavye

quote:

Orijinalden alıntı: bnymntlk

quote:

Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    GÖLKÖY KASTAMONU
    - TOKAT
    --
    HAYIRLI TESKERELERER..

tertipler tokat il jandarmayı 3'ledik.. benimde acemilik gölköy. oradan da tokat. kazasız belasız inş. hepimiz için hayırlı olsun.

inş hayırlı olur tertip.

• gölköye yolculuk. sonrasında ise mardin :((( nasıl biryer acaba bilen var mı????
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    GÖLKÖY KASTAMONU
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri BEYTÜŞŞEBAP J.KOMD.A.K.LIĞI/ŞIRNAK
    BEYTÜŞŞEBAP ŞIRNAK
    DİKKAT En geç 12 Aralık 2012 günü mesai bitimine kadar KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY (GÖLKÖY/KASTAMONU)NA KATILINIZ.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -

GÖLKÖY KASTAMONU
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/ERZİNCAN
    ERZİNCAN
  • Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    GÖLKÖY KASTAMONU
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/ADIYAMAN
    ADIYAMAN
    DİKKAT En geç 12 Aralık 2012 günü mesai bitimine kadar KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY (GÖLKÖY/KASTAMONU)NA KATILINIZ.

BURSADAN GİDECEK WARMI BEYLERRR
  • quote:

Orijinalden alıntı: PiqmecuK

Adı ve Soyadı FATİH AVCI
    Baba Adı AHMET
    Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    GÖLKÖY KASTAMONU
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/BİTLİS
    BİTLİS

seninle aynı yere gidiyoruz tertip. Acemi KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY usta birliği de Bitlis İl Jandarma. hayırlısı olsun bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker369

acemilik J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY
    usta DİYARBAKIR J.HV.GRP.K.LIĞI

istanbul alibeyköy otogardan salı günü saat 23:00 ' da ulusoy ile yola çıkıyorum.

koltuk numaranı da yazsaydın kardeş daha kolay bulurlardı
  • Gökhan Ünal
    Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    GÖLKÖY KASTAMONU

Usta birliği: MALATYA

Bursa'dan gidecek arkadaşlar görüşelim.
  • Gölköy hakkındakı soruları alabılırım. 345.ksd.olarak yaptım.
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    GÖLKÖY KASTAMONU
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/KASTAMONU
    KASTAMONU

Ben şimdi hep Kastamonudamıyım :) Nası geçicek günler, internet cafe var diolar nedir bu işin aslı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hernanes1

Gölköy hakkındakı soruları alabılırım. 345.ksd.olarak yaptım.

DEDE NASIL YAPICAZ OTOGARDA TOPARLIYOLARMI BİZİ BİRAZ GEZEBİLİRMİYİZ Kİ YAKALANMADAN :))))
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    GÖLKÖY KASTAMONU
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/ADIYAMAN
    ADIYAMAN

herkeseye hayırlı olsun arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: megabasss

quote:

Orijinalden alıntı: hernanes1

Gölköy hakkındakı soruları alabılırım. 345.ksd.olarak yaptım.

DEDE NASIL YAPICAZ OTOGARDA TOPARLIYOLARMI BİZİ BİRAZ GEZEBİLİRMİYİZ Kİ YAKALANMADAN :))))

gezebılırsın kardes ıstedıgın gıbı..kımsenın kımseyı aldıgı goturdugu fılan yok.. ama 14.00 - 15.00 gıbı teslım olmaya bak. aksam yemegı,kayıt ıslemlerı vs. uzun surebılıyor.. tam 5'te teslım olursan gece yarısına kadar sıra olabılır yogunluga baglı olarak.. oglen 3'te teslım olmak bu yuzden mantıklı..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.