Şimdi Ara

DH GÖLKÖY / KASTAMONU YOLCULARI TOPLANALIM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
1
Favori
16.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sağolasın dede nasıldır oranın eğitimi falan doğu dönderiyor devamlı gölköy komutanlar sıkıntı yaratmaz heralde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: megabasss

sağolasın dede nasıldır oranın eğitimi falan doğu dönderiyor devamlı gölköy komutanlar sıkıntı yaratmaz heralde :)

345'e kadar sureklı dogu gonderıyomus. bıze oyle soylemıslerdı. 345 ve sonrasında hıc doguya gondermeyecek fılan demıslerdı.sanırım oyle oldu. 345'ten kımse doguya gıtmedı. egıtım konusunda soylenıcek cok fazla bısı yok aslında.. yemın torenıne kadar uygun adım yuruyusler fılan olur. haftada 2-3 gun ogleden sonraları spor vardır.. yemınden sonra atıslar vs. 1 ay gecıp gıdıyor zaten.. onun dısında yemekler korkunc cıkıcak.beklentını cok buyutme :) - tavuk yemeyı sevıyosan ayrı tabı.. haftanın 6 gunu tavuk yıyebılırsın.. onun dısında 7 ve 8. bolukler vardı bızde.. 8'ın komutanları ınanılmazdır..oraya dusersen hedefı vurdun demektır.. 7'den herkes sıkayetcıydı cınku..gece yarısı ıstıması fılan alıyolarmıs 7'de. 8.boluk ona gore cok cok ıyıdır..

• dede, gün içinde kitap okumaya falan zaman kalırmı kitap götürsek?
  • 345 mojo19 kullanıcısından alıntıdır

kardeşim gölköy türkiyede belki acemi birliği olarak askerlik yapılabilcek en iyi yerdir.kısa dönemler hep bir arada olcaksınız.1.ci.2.3.4.5.nci bölükler vardır.5.bölük sosyete bölüğü olarak geçer ....herşeyi 10 numaradır.komutanlar çok iyi insanlardır.5.bölüğe düşersen daha çok rahat edersin çünkü taburun dışında kalır bütün herşey 5.bölük askerlerine aittir.diğer bölükler kantin vs gibi şeyleri hep aynı yerden karşılar.5.bölüğün herşeyi kendine aittir.diğer bölüklerde biraz sıkıntı var mesela banyo imkanı bizim 5.ci bölüğe gelirlerdi.5.bölükte banyo yapma imkanı sıcak su imkanı daha fazla ve tüm bölüğe yetiyor artıyor bile.5.nci bölüğe düşenler diğer bölüklere göre çok çok daha rahat ederler.bizim zamanımızda böyleydi şimdi nasıldır bilmem.

• Aday Numarası 60848
    Adı ve Soyadı HASAN AYDİN
    Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY
    GÖLKÖY KASTAMONU
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12 Aralık 2012
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri J.BLG.K.LIĞI/DİYARBAKIR
    DİYARBAKIR
    DİKKAT En geç 12 Aralık 2012 günü mesai bitimine kadar KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY (GÖLKÖY/KASTAMONU)NA KATILINIZ.

Hepimize şimdiden hayırlı tezkereler kardeşlerim.

acaba burası hakkında bilgisi olan varmı :D..mardinliyim ama diyarbakır çıktı hayret :)
  • Acemilik Gölköy
    Ustalık Tunceli

Hayırlı olsun hepimize..
  • Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY
    GÖLKÖY KASTAMONU
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/ŞIRNAK
    ŞIRNAK
    DİKKAT En geç 12 Aralık 2012 günü mesai bitimine kadar KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY (GÖLKÖY/KASTAMONU)NA KATILINIZ.

var mı şırnak merkez
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyma

dede, gün içinde kitap okumaya falan zaman kalırmı kitap götürsek?

aksam yemegı 6'da yenır. sonra cekersın esofmanını saat 10'a kadar ıstedıgını yapabılırsın. kıtap, tv, telefon vs. takılmak serbesttır. sen kıtabını gotur..sıkıntı cıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hernanes1

quote:

Orijinalden alıntı: uyma

dede, gün içinde kitap okumaya falan zaman kalırmı kitap götürsek?

aksam yemegı 6'da yenır. sonra cekersın esofmanını saat 10'a kadar ıstedıgını yapabılırsın. kıtap, tv, telefon vs. takılmak serbesttır. sen kıtabını gotur..sıkıntı cıkmaz.

sağol dedecim. anlaşıldı durum bol kitap götürim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fhb_fhb_fhb

gölköye yolculuk. sonrasında ise mardin :((( nasıl biryer acaba bilen var mı????

düşeceğin ilçeye göre değişir. ben de önce gölköy sonra mardine gittim. oradan kur'a ile mazıdağı ilçesine düştüm. sıkıntı çıkmadı. ama diğer ilçelerde zorlananlar oldu diye biliyorum. ama mardin iyidir yine de diğer doğu illeirne göre
  • Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    GÖLKÖY KASTAMONU
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/KASTAMONU
    KASTAMONU

Arkadaşlar hepimize şimdiden hayırlı teskereler. İnşallah hayırlısıyla tatlı anılarla bitiririz
  • Selamlar

acemilik, kastamonu 5'inci j.eğt.a.k.lığı/gölköy
    usta birliği, il jandarma k.lığı/ağrı

ağrı pek yok galiba.

merak ettiğim bişey var arkadaşlar bizi bu il jandarma komutanlıklarından ilçelere dağıtma gibi bir durum olabilir mi? ilçe olsa baştan ilan edilir miydi acaba.
  • 337 Kd GÖlkÖY

Usta: Bitlis İl jandarma Alay Komutanlıgı (MERKEZ)

Soruları okudum genel bilgi vereiym

Arkadaslar merkezden 5 kisi taksiye binin cok yazmaz taksiciyle anlasabilirsiniz
    Cok soguk olucak yanınıza askeri bere eldiven bogazlık alın

Bitlise cıkan torunlar irtibata gecebilir

Bitlis ALayda kalırsanız kralsınız. Cok sanslı yerdir kış icin
    Kral yerdir :)
  • @adelpha

Dagıtım yapılır kacarı yoktur.
    Enkötü ilceye verirlirsin Karakola KD vermezler
  • Günde 5-6 kere sayılmaya hazırlanın en acı veren budur
    1 kişi eksik cıksa 1 saat ayakta beklersiniz

En pis acemi olayı Gölköyde iştimadır :)
  • 347 ksd. Tunceli'den selamlar :)

Görüyorum bu dönem 1. dereceden doğu illerine yollamıyor gölköy... Bizim 2. taburun hepsi 1. derece doğu illerine dağıldı...

8. Bölüğe düşeceklere sevgiler :)...Arada fırça yersiniz ama biz 1 kere olsun ne kötü bir söz ne kötü bir hareket gördük oradaki komutanlarımızdan...

Şaka bir yana çok fazla sıkmıyorlar askeri size öyle geliyor belki. Usta birliğine geldiğinde anlıyorsunuz. Bir de herkes ksd olduğu için az çok frekansı tutturuyorsunuz... Usta birliğine devrecilik yapmaya çalışanlarla çok tartışacaksınız zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nerazzuri

347 ksd. Tunceli'den selamlar :)

Görüyorum bu dönem 1. dereceden doğu illerine yollamıyor gölköy... Bizim 2. taburun hepsi 1. derece doğu illerine dağıldı...

8. Bölüğe düşeceklere sevgiler :)...Arada fırça yersiniz ama biz 1 kere olsun ne kötü bir söz ne kötü bir hareket gördük oradaki komutanlarımızdan...

Şaka bir yana çok fazla sıkmıyorlar askeri size öyle geliyor belki. Usta birliğine geldiğinde anlıyorsunuz. Bir de herkes ksd olduğu için az çok frekansı tutturuyorsunuz... Usta birliğine devrecilik yapmaya çalışanlarla çok tartışacaksınız zaten...

sen akıllanmayacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bravery2011

@adelpha

Dagıtım yapılır kacarı yoktur.
    Enkötü ilceye verirlirsin Karakola KD vermezler

eyvallah kardesim.

hayırlısı bakalım, herkese hayırlı teskereler şimdiden.
  • Adı ve Soyadı OĞUZ
    Baba Adı
    Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    GÖLKÖY KASTAMONU
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/ERZURUM
    ERZURUM
  • İsa kardeşim,
    Acemi/Usta aynı yerdeyiz. Bende Kastamonu'dan sonra Tokat'a geçeceğim.
    Kastamonu'nun rahat olduğunu duydum ama Tokat hakkında fazla bilgi bulamadım.

Orada tanışıp görüşebiliriz.
    Hayırlı teskereler.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.