Şimdi Ara

DH GÖLKÖY / KASTAMONU YOLCULARI TOPLANALIM (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
1
Favori
16.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 347.dönem olarak tüm torunlara selam olsun.bende acemi egitimimi gölköyde yaptım.her türlü sorunuza cevap verebilirim.bizde daha dün bot baglamıştık.sizleri beklyoruz cabuk bot baglayın gelin ki bizde gidelim sizler biletlerimizsiniz. Son olarak kafanıza takmayın zaman cabuk geciyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z-Klavye

quote:

Orijinalden alıntı: bnymntlk

quote:

Orijinalden alıntı: ISA BAL

Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY
    GÖLKÖY KASTAMONU
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12 Ağustos 2012
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/TOKAT
    - TOKAT
    --
    HAYIRLI TESKERELERER..

aynı yere gidiyoruz usta senle acemi ve usta biliği aynı kastamonu tokat hadi hayırlı olsun.

tertipler tokat il jandarmayı 3'ledik.. benimde acemilik gölköy. oradan da tokat. kazasız belasız inş. hepimiz için hayırlı olsun.

Dört olduk bende Gölköy'den sonra Tokat İl Jandarmaya gideceğim.
    Cümlemize hayırlı teskereler inş.

• Kastamonu gölköy acemi, şanlıurfa usta. Var mı usta birliği şanlıurfaya düşen

• quote:

Orijinalden alıntı: FatihE

quote:

Orijinalden alıntı: Z-Klavye

quote:

Orijinalden alıntı: bnymntlk

quote:

Orijinalden alıntı: ISA BAL

Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY
    GÖLKÖY KASTAMONU
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12 Ağustos 2012
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/TOKAT
    - TOKAT
    --
    HAYIRLI TESKERELERER..

aynı yere gidiyoruz usta senle acemi ve usta biliği aynı kastamonu tokat hadi hayırlı olsun.

tertipler tokat il jandarmayı 3'ledik.. benimde acemilik gölköy. oradan da tokat. kazasız belasız inş. hepimiz için hayırlı olsun.

Dört olduk bende Gölköy'den sonra Tokat İl Jandarmaya gideceğim.
    Cümlemize hayırlı teskereler inş.

hayırlısı olsun tertip. kafadan 4 kısa dönem olduk. iyi iyi, ne kadar çok kısa dönem olursak o kadar iyi.

• Vaybe zaman ne çabuk geçiyor 341 ksd daha dün gibi , il jandarmaya düşenler çok fazla sevinmesinler oradan dağıtıma uğrayacaklar , Kastamonuda ilk 3-4 hafta zor geçer sonra zaman hızla akar olanakları iyidir hastalanmamaya çalışın, rahat olursunuz . fazla kafanıza takmayın .

• T.C. Kimlik Numarası
    Aday
    Adı ve Soyadı HÜSEYİN UZUNHAN
    Baba Adı YÜKSEL
    Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    GÖLKÖY KASTAMONU
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12 Aralık 2012
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/ŞANLIURFA
    ŞANLIURFA
    DİKKAT En geç 12 Aralık 2012 günü mesai bitimine kadar KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY (GÖLKÖY/KASTAMONU)NA KATILINIZ.
  • Kastamonu Gölköy Acemi-Erzurum il Jandarma Usta birliğim tertipler
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

347.dönem olarak tüm torunlara selam olsun.bende acemi egitimimi gölköyde yaptım.her türlü sorunuza cevap verebilirim.bizde daha dün bot baglamıştık.sizleri beklyoruz cabuk bot baglayın gelin ki bizde gidelim sizler biletlerimizsiniz. Son olarak kafanıza takmayın zaman cabuk geciyor.

ben 88/3 olarak yaptım alay santralınde ve sizin gibi yeni başlayan acemiler yaşar uzmanı iyi tanıyacaklar alayda,her türlü işinize yardım eder
  • Adı ve Soyadı CİHAN DEMİR
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    GÖLKÖY KASTAMONU
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12 Aralık 2012
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/ERZURUM
    ERZURUM
    DİKKAT En geç 12 Aralık 2012 günü mesai bitimine kadar KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY (GÖLKÖY/KASTAMONU)NA KATILINIZ.
  • Adı ve Soyadı AYDIN

Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er

GÖLKÖY KASTAMONU

Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/GİRESUN
    GİRESUN
    kocaeliden gidiyorum hayırlı tezkereler herkese
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker369

acemilik J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY
    usta DİYARBAKIR J.HV.GRP.K.LIĞI

istanbul alibeyköy otogardan salı günü saat 23:00 ' da ulusoy ile yola çıkıyorum.

gece 1de izmittesin aynı otobüsle gidiyoruz
  • Arkadaşlar şanlıurfa il jandarma nasıldır ? Dağıtımda merkezdemi kalırız yoksa ilçelere mi gideriz bilgisi olan biraz orayı anlatabilir mi?

• bende golkeye gecıcem saat 12 de metro ile... guzerl bı yer arkdaslar ozellıkle 5. olmamıs en kral yer:) kuzenımde golkoyde yaptı... 5. den baskası yalan dıyor:=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: test0000

bende golkeye gecıcem saat 12 de metro ile... guzerl bı yer arkdaslar ozellıkle 5. olmamıs en kral yer:) kuzenımde golkoyde yaptı... 5. den baskası yalan dıyor:=)

Kardeş Gölköy'ün kendisi zaten 5. eğitim komutanlığı.. yani Türkiye içinde... sanırım sen bölük ile karıştırdın. yanlış anlama dalga geçmek için söylemiyorum gitmeden önce ben de böyleydim, pek kavramları bilmezdim... gideceğiniz yerde 9 bölük var. ilk 4 bölük eski binalar, diğerleri yeni binalar. biz yeni binaların ilk kullanıcılarıydık :) kısacası 5. bölük ve üzeri yeni yerlerde olacak. size tavsiyem mutlaka güzel bir içlik ve bot için tabanlık mutlaka alın.. çok aşırı soğuk bir yer. şimdidem Allah yardımcınız olsun.. gerçekten insan herşeyi girince anlıyor elindekilerin kıymetini

• quote:

Orijinalden alıntı: bayseko

quote:

Orijinalden alıntı: abicer

Usta: Urfa il jandarma

Benim de Usta Urfa İl Jandarma. Kocaeli'den gidicem. Merak ettiğim birşey, dağıtım için evlere gittikten sonra mı usta birliğine gidicez yoksa direk Gölköy'den mi?

usta birliği benimde urfa arkadaşlar ankaradan gelicem.

urfa il jandarma diyo ama ilçelere dağıtım olacak mı bilmiyorum.
  • Arkadaşlar yardımcı olması açısından kısa bir bilgilendirme:

Hepinizin sonuçlarında .... il jandarma k'lığı yazar. ancak acemilik sonrası terör tehlikesi olan yerlere düşen arkadaşlar ktm'ye katırlırken, diğer arkadaşlar kendi il jandarma komutanlığına gidecek. muhtemelen orada 2-3 gece kalıp ilçelere dağıtımınız olacak. bazı arkadaşlar (özellikle branş öğretmenleri) il jandarmada kalacak. bunun dışında doğuda yapan arkadaşlar küçük köyleye verilmiyor. yani ya ilçe jandarma ya da il jandarmada kalıyorsunuz ( kavga falan edip sürgün yemedikçe tabi )
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhnkndy

Arkadaşlar yardımcı olması açısından kısa bir bilgilendirme:

Hepinizin sonuçlarında .... il jandarma k'lığı yazar. ancak acemilik sonrası terör tehlikesi olan yerlere düşen arkadaşlar ktm'ye katırlırken, diğer arkadaşlar kendi il jandarma komutanlığına gidecek. muhtemelen orada 2-3 gece kalıp ilçelere dağıtımınız olacak. bazı arkadaşlar (özellikle branş öğretmenleri) il jandarmada kalacak. bunun dışında doğuda yapan arkadaşlar küçük köyleye verilmiyor. yani ya ilçe jandarma ya da il jandarmada kalıyorsunuz ( kavga falan edip sürgün yemedikçe tabi )

sağolasın hocam bu bilgi aydınlatıcı oldu teşekkürler. Ben usta birliğini urfada yapıcam. Sınır karakoluna falan düşermiyim diye düşünüyordum açıkçası.

• arkadaslar kastamonu havası soguktur.ımkanınız varsa yun ıclık alın.dandignı askerıye veryor.sabh buz gıbı oluyrdu agustosn ortasnda sızlerı dusunemıyrm.kastamonuda usta bırlgı aynı olan kısıler basuuru sırasna gore aynı koguslarda kalyr.hatta badi olacaklar.komutanlarnz gıdecegnz yerlrde askrlık yapmslardn oluyr.yun corap olsun botlarnızı 2 no buyk alın.kısın acemılk zor olur.amfılerd bol bol vıdeo ızlrsnz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sanadan

quote:

Orijinalden alıntı: ilker369

acemilik J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY
    usta DİYARBAKIR J.HV.GRP.K.LIĞI

istanbul alibeyköy otogardan salı günü saat 23:00 ' da ulusoy ile yola çıkıyorum.

gece 1de izmittesin aynı otobüsle gidiyoruz

11 agustos,ulusoy, gece 1 otobusu.ıste o otobus sonun baslangıcı oldu .

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.