Şimdi Ara

DH GÖLKÖY / KASTAMONU YOLCULARI TOPLANALIM (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
1
Favori
16.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acemilik kastamonu usta birliği IĞDIR haydi hayırlısı
  • Herkese hayirli geceler. Acemi zaten belli usta birligi Malatya il jand.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hazırlıklı olun banyo ve tuvaletlerde iyi tüneyin yoksa kaptırırsınız alimalllah ben sahsen 1 saat banyo beklemişliğim var 2000 kısa dönem az değil:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

quote:

Orijinalden alıntı: sanadan

quote:

Orijinalden alıntı: ilker369

acemilik J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY
    usta DİYARBAKIR J.HV.GRP.K.LIĞI

istanbul alibeyköy otogardan salı günü saat 23:00 ' da ulusoy ile yola çıkıyorum.

gece 1de izmittesin aynı otobüsle gidiyoruz

11 agustos,ulusoy, gece 1 otobusu.ıste o otobus sonun baslangıcı oldu .

• quote:

Orijinalden alıntı: Z-Klavye

quote:

Orijinalden alıntı: FatihE

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bnymntlk

quote:

Orijinalden alıntı: ISA BAL

Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY
    GÖLKÖY KASTAMONU
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12 Ağustos 2012
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/TOKAT
    - TOKAT
    --
    HAYIRLI TESKERELERER..

aynı yere gidiyoruz usta senle acemi ve usta biliği aynı kastamonu tokat hadi hayırlı olsun.

tertipler tokat il jandarmayı 3'ledik.. benimde acemilik gölköy. oradan da tokat. kazasız belasız inş. hepimiz için hayırlı olsun.

Dört olduk bende Gölköy'den sonra Tokat İl Jandarmaya gideceğim.
    Cümlemize hayırlı teskereler inş.

hayırlısı olsun tertip. kafadan 4 kısa dönem olduk. iyi iyi, ne kadar çok kısa dönem olursak o kadar iyi.

beyler abimde(Fettah Yılmaz) geliyor kastamonu-->tokat il jandarma orda iyi geçinin birbirinize sahip çıkın ben 337. kd ydim tek ses olmak iyidir tertipçe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuxexesahmet -- 11 Aralık 2012; 13:38:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yuxexesahmet

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FatihE

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bnymntlk

quote:

Orijinalden alıntı: ISA BAL

Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY
    GÖLKÖY KASTAMONU
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12 Ağustos 2012
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/TOKAT
    - TOKAT
    --
    HAYIRLI TESKERELERER..

aynı yere gidiyoruz usta senle acemi ve usta biliği aynı kastamonu tokat hadi hayırlı olsun.

tertipler tokat il jandarmayı 3'ledik.. benimde acemilik gölköy. oradan da tokat. kazasız belasız inş. hepimiz için hayırlı olsun.

Dört olduk bende Gölköy'den sonra Tokat İl Jandarmaya gideceğim.
    Cümlemize hayırlı teskereler inş.

hayırlısı olsun tertip. kafadan 4 kısa dönem olduk. iyi iyi, ne kadar çok kısa dönem olursak o kadar iyi.

beyler abimde(Fettah Yılmaz) geliyor kastamonu-->tokat il jandarma orda iyi geçinin birbirinize sahip çıkın ben 337. kd ydim tek ses olmak iyidir tertipçe.

arkadaşlar size söyleyeceğim en önemli şey kastamonudan tokat a minibüs kiralayabilirsiniz bi şekilde ayarlayın çünkü bi tane firma gidiyo o da yarım otobüs ama minibüs kiralarsanız daha iyi zaman kaybetmezsiniz çünki alaydan çıkıp merkeze ınmenız gerekçek sıkıntı o saatte çünkü hava aydınlanmamış oluyo sizi bıraktıklarında bende tokat a giderken öyle gitmiştim tokat a gittiğinizde il jandarmaya teslim olacaksınız. bi gün sonra sizi pazar ilçesine getirecekler 1 hafta orada kaldıktan sonra gideceğiniz yerleri kura ile çekeceksiniz ben zileye düşmüştüm mesela

biz 34 gün gölköyde 1 gün tokatda 5 gün tokat pazar ilçesinde kalmıştık. pazar ilçesinde nöbet falan tutmuyosunuz aynı acemideki gibi oluyo ama eğitim devam ediyo.

• Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı
    GÖLKÖY KASTAMONU
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.04.2013
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/İSTANBUL
    İSTANBUL
    DİKKAT En geç 12 Nisan 2013 günü mesai bitimine kadar KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY ( GÖLKÖY / KASTAMONU ) NA KATILINIZ.
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı
    GÖLKÖY KASTAMONU
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri ORDU

DEVAM ORDU OLAN VARMI ARKADAŞLAR
  • Cem Denizli
    Kuvveti: Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı: Jandarma
    Statüsü: Kısa Dönem Er
    Branşı
    GÖLKÖY KASTAMONU
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/SİİRT
    SİİRT

görüşürüz arkadaşlar ;)
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı
    GÖLKÖY KASTAMONU
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/ORDU
    ORDU
  • Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/ANKARA
  • Adı ve Soyadı: ALİ
    Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı Makine Muhendisi
    GÖLKÖY KASTAMONU

Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/TEKİRDAĞ
    TEKİRDAĞ
  • beyler herkese şimdiden hayırlı tezkereler adım serkan,

tertiplerimle gölköyde karşılaşmak dileğiyle sakaryalıyım

kastamonudan gölköye nasıl geçecek bilgi sahibi olan var mı?
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı
    GÖLKÖY KASTAMONU
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri J.ASYŞ.KOR.K.LIĞI/VAN
    VAN
    DİKKAT En geç 12 Nisan 2013 günü mesai bitimine kadar KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY ( GÖLKÖY / KASTAMONU ) NA KATILINIZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fahrenayt93

beyler herkese şimdiden hayırlı tezkereler adım serkan,

tertiplerimle gölköyde karşılaşmak dileğiyle sakaryalıyım

kastamonudan gölköye nasıl geçecek bilgi sahibi olan var mı?

Buyur Kardeşim :D

http://www.jandarma.tsk.tr/tanitim/Egt_Kligi_tanitim_metinleri/11)%205'%C4%B0NC%C4%B0%20J.E%C4%9ET.A.K.LI%C4%9EI%20(KASTAMONU).htm

• beyler ismim bora özelden yazın kastamonu gölköy çoğunluğu yakalayalım faceten ekleyelim birbirimizi
  • SAKARYADAN bu kastamonuya teslim olacak biri var mı ? ? ?
  • İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY
    GÖLKÖY KASTAMONU
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/KAYSERİ
  • Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı
    GÖLKÖY KASTAMONU
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri J.LOJİSTİK K.LIĞI/GÜVERCİNLİK
    GÜVERCİNLİK ANKARA

351.dönem hadi bakalım hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SMH23

Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı
    GÖLKÖY KASTAMONU
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri ORDU

DEVAM ORDU OLAN VARMI ARKADAŞLAR

Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı
    GÖLKÖY KASTAMONU
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/ORDU
    ORDU

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.