Şimdi Ara

DH GÖLKÖY / KASTAMONU YOLCULARI TOPLANALIM (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
1
Favori
16.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY
    GÖLKÖY KASTAMONU
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.04.2013
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY
    GÖLKÖY KASTAMONU
    DİKKAT En geç 12 Nisan 2013 günü mesai bitimine kadar KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY ( GÖLKÖY / KASTAMONU ) NA KATILINIZ.
  • Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY
    GÖLKÖY KASTAMONU
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri J.LOJİSTİK K.LIĞI/GÜVERCİNLİK
    GÜVERCİNLİK ANKARA
    DİKKAT En geç 12 Nisan 2013 günü mesai bitimine kadar KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY ( GÖLKÖY / KASTAMONU ) NA KATILINIZ.

haydi hayırlısı
  • Kastamonu gölköye acemiliği çıkan arkadaşlar pek meraklanmasınlar. çünkü gerçekten çok güzel bir yere gidiyorlar. Kastamonu gölköy neresi diye internetten arayanlar olacak. Gölköy diye bir ilçe kastamonu da yok arkadaşlar. Oranın adı gölköy. Orası bir köy.Askeriye orada. Şimdi elmalar ve armutlar büyümüştür. Bu konuda çok şanslılar. Kastamonu yemekleri pek güzel olmasada tarihi çok zengindir. kalesi,evliyaları ve bediüzzaman hazretlerinin evi oradadır. ayağı yanık diye bilinen evliyanın kabrini ziyaret etmenizi öneririm.ulaşım nasıl diye sorarsanız kolay. kastamonu merkeze inince gölköye nasıl giderim derseniz size anlatırlar. sabah kastamonuya inerseniz nasrullah caminin orada biraz dinlenebilirsiniz.bu arada sizi gören herkes askere geldiğinizi anlayacaktır. ha bir de kaçta teslim olsam diye dert ediyorsunuz değil mi? biraz gezin oraları. çok geç kalmayın. çok erkende gitmeye gerek yok sanırım. ha bu arada acemiliği kastamonuya düşen arkadaşlar zaten internette görecek ki bir çoğunuz doğuya düştünüz.umarım küçük bir karakola düşersiniz.

not: Alıntıdır......

• Acemilik : KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY GÖLKÖY KASTAMONU
    Usta Birliği : J.GN.K.LIĞI DES.KT.GRP.K.LIĞI/ANKARA BAKANLIKLAR ANKARA
  • Hakkımızda hayırlısı bakalım
  • Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    GÖLKÖY KASTAMONU
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/BİTLİS
    BİTLİS

Arkadaşlar Facebook'dan da ekleyebilirsiniz
    www.facebook.com/akyaremre AllahaEmanet..
  • BURAK ALPER KUŞ
    Jandarma Kısa Dönem Er

GÖLKÖY KASTAMONU
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/DÜZCE
    DÜZCE

Allah hepimize kolaylık versin devrelerim :) Muğla'lı var mı aranızda?

facebook'tan ekleyebilirsiniz. toplanalım...https://www.facebook.com/burakalperkus?ref=tn_tnmn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balperkus -- 10 Nisan 2013; 2:31:21 >
  • Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er

GÖLKÖY KASTAMONU

Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri J.KOMD.ÖZ.ASYŞ.K.LIĞI/GÜVERCİNLİK
    GÜVERCİNLİK ANKARA

**Komanda Özel Asayiş Komutanlığında ustalığım , Türkiye de tek jandarma birliği diyor iyimi oldu kötümü oldu bilemedim **

Kalkıyor kalkıyor 351. dönemler hadi bakalım herkes için hayırlısı . Kütahyadan gelecekler pm atsın yada arasın 0 506 346 22 72
  • acemılık ve ustabılırgı aynı yerde yapıoruz.. ben muğladan arda.. orada gorusuruz artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhnkndy

quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KASTAMONU 2'NCİ J.EĞT.TB.K.LIĞI/GÖLKÖY
    GÖLKÖY KASTAMONU
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.12.2011
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri İL J.K.LIĞI/IĞDIR
    IĞDIR

Hayırlı olsun hocam:) Birlikte görüşmek dileğiyle... Adana'dan Gökhan :)

Benide ekleyin Iğdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acemılık ve ustabılırgı aynı yerde yapıoruz.. ben muğladan arda.. orada gorusuruz artık..
  • @abaka23
    hacı ben 2011de yaptım askerliği bi daha gitmem hayırlı teskereler bu arada
  • 335 olarak gitmiştim. hepinize hayırlı teskereler şimdiden.
  • Kastamonu Gölköy Acemi tokattan geliyorum yarın cıkmayı dusunuyorum tertıpler 5433894852 ulasın tek sap gıbı gıtmeyelım
  • merhabalar hem acemi hem de usta birliğinde aynı yerdeyiz Cem.İsmim Onur Dikyol. Gölköy'de görüşmek üzere...
  • Yarin gece 22:00'da İstanbul'dan yola cikiyorum. Hepimiz için hayirlisi olur umarim.
  • Beyler cuma sabahı 06:30 gibi kastamonu terminaldeyim.

Acemi birliğimde , usta birliğimde kastamonu.

Saat 10:00 a kadar terminalde sizi beklerim. Gelin toplanıp gidelim, saat 11 de teslim olmayı düşünüyorum ben
  • KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY
    GÖLKÖY KASTAMONU / J.LOJİSTİK K.LIĞI/GÜVERCİNLİK
    GÜVERCİNLİK ANKARA

istanbuldan akşam 23.00 bileti ulusoydan aldım. istanbuldan gidecek arkadaşlarla burda bi görüşelim zaten oraya gittiğimizde diğer arkadaşlarla da görüşücez :)
  • Beyler Kastamonuda Saat 9-10 gibi toplanalım beraber gidelim nasıl olur?
  • Bu gece 00:30 da Gebze otobüs terminalinden biniyorum. Otobüs firmam Kamil Koç, bilet no : 9

Otobüste ve otogarda olacak tüm tertip ve devrelere selam.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.