Şimdi Ara

DH Half-Life Şenliği 18:30'da [YENI SERVER] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
0
Favori
10.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • protokol hatası alıyorum hala oyuna giremiyorum ki
  • server iyiydi ya diğer serverlarda adminsizlik ve hile almış başını gitmiş aspire hocamız protokole bi ayar verse iyi olur
  • protokol hatası almayan bir tek ben varım sanırım
  • galiba öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

protokol hatası alıyorum hala oyuna giremiyorum ki

aynen ben de
  • up up up
  • tunngle a gelin vsmod ve pvk mod oyniyalim
  • tunngle hamachi tarzı bir ağ programı değil mi ? Ne gerek var server var işte Gerçi protokolümüz uymuyor o ayrı
  • Vampire slayer veya pvk oynuyosanız gelirim
  • map varmı yeni
  • gelin beyler
  • Yeni map varsa gelelim
  • geçenlerde girdiğimde cross vardı ve timelimit yoktu..
    sanırım sabit cross oynanıyor..
  • Beyler gelin oynayalım oyundayım ben
  • geliyorum.
  • gelen yok mu?
  • Liseliler doluşmuş sanırım 2kere ölünce hile kullanıyorsun diyip küfür ediyolar ben bu oyuna başladıgımda 12yaşındaydım şimdi 22 yaşındayım 2günlük bebeler 2kere ölüp böyle şeyler yapması yazık yani. Bildiğiniz yabancı halflife serverı bilen varsa özelden yazıversin mümkünse. Nickim 'Penqwen' oluyor oyunda iyi oyuncuyumdur eski oyuncular acaba online saatleriniz nezaman oluyor girdiğimde genelde kimse olmuyo zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker484 -- 2 Şubat 2012; 19:07:28 >
  • oynayan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker484

Liseliler doluşmuş sanırım 2kere ölünce hile kullanıyorsun diyip küfür ediyolar ben bu oyuna başladıgımda 12yaşındaydım şimdi 22 yaşındayım 2günlük bebeler 2kere ölüp böyle şeyler yapması yazık yani. Bildiğiniz yabancı halflife serverı bilen varsa özelden yazıversin mümkünse. Nickim 'Penqwen' oluyor oyunda iyi oyuncuyumdur eski oyuncular acaba online saatleriniz nezaman oluyor girdiğimde genelde kimse olmuyo zaten.

sakin ol şampiyon. okulların açılmasına bi kaç gün kaldı sonra pek liseliler gelmez diye tahmin ediyorum.
    şahsen belirli bi vaktim yok arada bi giriyorum oyuncu varsa takılıyorum kimse yoksa 5 dk birileri gelir diye boş boş dolanıyorum gelmezse çıkıyorum.
  • hiç bir şey yapmamama rağmen artık girebiliyorum demekki protokol sorunu bizle alakalı değilmiş diğer sorun alan arkadaşlar da artık girebilir
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.