Şimdi Ara

DH Half-Life Şenliği 18:30'da [YENI SERVER] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
0
Favori
11.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • servera giremiyorum serverın protokolu 47 seninki 48 şeklinde hata veriyor steam yoktu böyle bişey ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: lido

servera giremiyorum serverın protokolu 47 seninki 48 şeklinde hata veriyor steam yoktu böyle bişey ??

Hata vermemesi gerekiyor. Dproto kurulu.
  • kırmızı ile diktörtgene aldığım yerden protokol farkını görebilirsiniz bugün böyle oldu önceden girebiliyordum servera..

DH Half-Life Şenliği 18:30'da [YENI SERVER]

• quote:

kırmızı ile diktörtgene aldığım yerden protokol farkını görebilirsiniz bugün böyle oldu önceden girebiliyordum servera..

Allah allah. Protocol farkı yok ama hocam.http://likyagaming.com adresinden yeni client'i indirmeyi deneyin.

• Benim oyun orjinal hocam nonsteam yükleyip patch falan kurmuyorum yani..benim bildiğim bikaç sene oldu cs 1.6 nın protokol 47 den 48 e geçişi çünkü eskiden bazı sunuculara hltv gönderemiyorduk protokol 47 de kaldıkları için de anlamadığım nokta kaç haftadır oynuyordum serverda bugün niye böyle oldu şaşırdım belki steam update falan yapıp düşük protokole girmemizi engellemiştir..
  • quote:

Benim oyun orjinal hocam nonsteam yükleyip patch falan kurmuyorum yani..benim bildiğim bikaç sene oldu cs 1.6 nın protokol 47 den 48 e geçişi çünkü eskiden bazı sunuculara hltv gönderemiyorduk protokol 47 de kaldıkları için de anlamadığım nokta kaç haftadır oynuyordum serverda bugün niye böyle oldu şaşırdım belki steam update falan yapıp düşük protokole girmemizi engellemiştir..

hocam benimki de orijinal ama oyuna girişte sürekli bi sıkıntı çıkarıyodu ben de korsanını buldum bi sıkıntı yok onda.
  • Aslında benim tahminim dproto yani dual protokol (47 ve 48 için) eğer plugin mantığıyla çalışıyorsa server kapanıp açılmalarında devre dışı kalmış olabilir önceden giriyordum çünkü sıkıntı yoktu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lido -- 6 Ocak 2012; 17:55:55 >
  • quote:

Aslında benim tahminim dproto yani dual protokol (47 ve 48 için) eğer plugin mantığıyla çalışıyorsa server kapanıp açılmalarında devre dışı kalmış olabilir önceden giriyordum çünkü sıkıntı yoktu..

Dproto aktif hocam
  • geliyorum.
  • bende de protoco hatası veriyor
  • bende de protocol hatası veriyor
  • bende bi sıkıntı yok. yalnız oylama ile mariokart açıyoruz, birileri -sanırım aspire- tekrar crossfire açıyor. amaç nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

bende bi sıkıntı yok. yalnız oylama ile mariokart açıyoruz, birileri -sanırım aspire- tekrar crossfire açıyor. amaç nedir?

sanmam aspire'in açtığını , serverdan kaynaklı bir durumdur sürekli crossfire'a geçiyorsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

bende bi sıkıntı yok. yalnız oylama ile mariokart açıyoruz, birileri -sanırım aspire- tekrar crossfire açıyor. amaç nedir?

sanmam aspire'in açtığını , serverdan kaynaklı bir durumdur sürekli crossfire'a geçiyorsa

hayır geçmeden önce de oyun içinde bir ileti çıktı. crossfire'ı değişmeyin şeklinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 7 Ocak 2012; 22:24:25 >
  • protokol işi çözülseydi iyiydi
  • Mariokart çok saçma ya. sırf mario kart var diye başka servera giriyorum
  • Açıkçası bende oynadığım zamanlarda mariokart ve killbox tan pek haz etmiyordum default maplerden bootcamp ve stalkyard çok iyi maplerdir ama oyuncuların birbirini çabuk bulması açısından crossfire tercih ediliyor bide serverdaki map süresi bence uzun 60 dk fazla 30-40 yeterli daha sık map değişmesi daha iyidir..
  • Serverde hep hile cooming adılı oyuncun sulesının tum elemanlarına kufur ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne[F]reT

Serverde hep hile cooming adılı oyuncun sulesının tum elemanlarına kufur ettim.

sırf o arkadas gibiler yuzunden bıraktım bu serverı. yabancı serverlarda takılıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.