olurmu yaa hatta DH canlı yayınlansın. PaTRoN sunsun maçı
ya kameraya çekmeyin,hatalı goller falan yerim sonra rüştü ye başlık açanlar gibi bana açılır denmedik laf kalmaz, siz hata yaptımı bişi olmaz herşey bana patlar kalecilik zor zanaat valla, bu arada fazla bakamıorm foruma beni 4. leventten alabilecek olan var mı yazsın işte buraya şu saatte şurdan alabilirim diye
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç
ya kameraya çekmeyin,hatalı goller falan yerim sonra rüştü ye başlık açanlar gibi bana açılır denmedik laf kalmaz, siz hata yaptımı bişi olmaz herşey bana patlar kalecilik zor zanaat valla, bu arada fazla bakamıorm foruma beni 4. leventten alabilecek olan var mı yazsın işte buraya şu saatte şurdan alabilirim diye
hocam cuma aksamı burda ol istersen. konusuruz.
Ben gelicem . Resimleri de videoları da çekerim de ulan kimse gogıl ört fotoğrafını koymamış. ben tariften falan anlamam gogıl ört resmini koyun yerin
cuma akşamı 8 - 10 arası herkes burda olsun detayları konuşalım..
burhan, gugıl örth koyar mısın rica etsek
quote:
Orjinalden alıntı: alpyanar
burhan, gugıl örth koyar mısın rica etsek
katılıyorum
Arkadaşlar biz o sahaya aboneydik Futbol oynadığımız zamanlar. Kondisyonumuz 10 numara olmasına rağmen 8 erlik çıkartamıyorduk. O Saha 9 arlık. Ve 7 - 7 geberip gidicez söylim size
Kamera var dediniz.bende sabah Mh ye verdim kamerayı lazımmış diye.
Mertere yakın bir yerden gelecek varsa ben götürebilirim.
abicim orada iki saha varmıs sanırım. leend buyuk olanı tuttum demişti. 7-7 oynayabılırmişiz. hay anasını ya, saha tuttuk kaç kişilik oludugunu tam bılmıyoruz bu kez de
hacı büyük olan shanın boyutu googleda ali samiyene benziyor
quote:
abicim orada iki saha varmıs sanırım. leend buyuk olanı tuttum demişti. 7-7 oynayabılırmişiz. hay anasını ya, saha tuttuk kaç kişilik oludugunu tam bılmıyoruz bu kez de
Büyük sahayı tuttu ise kesinlikle o saha 9 arlık. 50 kere maç yapmışımdır orda hatta biz orda taçlı oynuyorduk düşünün artık. Siz bulabildiğiniz kadar yedek bulun orda bana hak vereceksiniz çünki
quote:
Orjinalden alıntı: fenerlix07
hacı büyük olan shanın boyutu googleda ali samiyene benziyor
O sahada resmen 40 metreye top atıyorsun. Ve İstanbulda ilk büyük halı saha orasıydı. İlk suni çim oraya yapıldı stil çizgi falan o sahadan sonra çıktı hep dinarsu ekoldür
vay be ilklerin yeri
Şenol Çorlu'nun tesislerine de bekleriz yada Maltepe Ayışığına
Valla maltep ayışıgı'nda yapalım bi gün. shaayı 2 dk içinde ayarlarım. her hafta şirket olarak mac yapıyoruz. torpilliyiz
gerçekten bostancı tünel uygun olabilir hem yol üzeri her ürlü 852 tane toplu taşıma aracı geçiyor
quote:
Orjinalden alıntı: fenerlix07
vay be ilklerin yeri
Şenol Çorlu'nun tesislerine de bekleriz yada Maltepe Ayışığına
Adamların işi zaten halı yapmak. Dinarsu
quote:
teknik ve hızda kendimi tek geçerim başka adam geçer miyim bilmiyorum