Beyler benim evde henüz bilgisayar teknolojisi olmadığından işyerine gelince yazı yazabiliyorum. Sorry
Bu arada kadroları aşağıya yazıyorum. Ama yine de herkesi görüp de bir kadro oluşturmak daha mantıklı olur. Bence mümkünse sahaya yarım saat veya 1 saat önce gelebilirsek hem muhabbet ederiz hem de kadroları daha iyi tespit edebiliriz. Yani herkes C.tesi günü akşam 18:00 civarı sahaya gelmeye çalışsın. Bir de şu yaşı yazmayanlar yaşını yazarsa en azından fikir edinmiş oluruz. Ayrıca kaleci eldivenlerini ve kamera ve fotoğraf makinelerini unutmayın.
saha burasımı ? yanlış biryere gidip başkasının baçını izlemeyelim
Kadroda gs li yok. Hepsi fener - bjk karması
quote:
Orjinalden alıntı: stigmata_
Bencede konu konu dışına taşınsınki ilk mesajdan güncellemeler yapılabilsin
Konu dışına taşımaya gerek yok. Milli takım bölümüne taşınsa yeter. Orda edit serbest
Beyler saha burası. Ancak bu kadar bi harita yapabildim :) Herhalde işinizi görür.
kırmızı ile cizdiğim guzergahı kullanırsanız daha basit gelirsiniz haliç koprusunu gecince sagdan edirne kapı yazıyor oraya dalın cizdiğim guzergahı takip ederek cok rahat gelirsiniz deko senin cizdiğinde cok yol ayrımı var alp ile pier pierlotide alır solugu valla kaybolurlar
Sahaya gitmek için edirnekapıdaki kavşaktan sağa gaziosmanpaşa tabelasına doğru dönün döner dönmez sağdan mezarlıkların arkasından yol gidiyor oraya girin 200m ilerde sağa parkedin. Sahanın önündesiniz
Hocam ben oraları biliyorum merak etme. Eyüp lü sayılırım
Balcı yokuşunda amcamlar var. Kaybolmam orda. Zaten bizi legend getircek sanırsam. Kaybolursa ona dalarız artık
@bravehearts74 dostum bildiğim kadarıyla çizdiğin yolu trafiğe yeni açtılar ve oraya girince edirnekapıya dönemiyorsun. Tramway var arada. onun yerine haliç köprüsü biter bitmez eyüp tabelasından girip haliç köprüsünün altından edirnekapı yoluna girip otakçıları geçtikten sonra sağa döner dönmez mezarlıkların arasına girebilirler. En garantisi bu olur diye düşünüyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: simple
@bravehearts74 dostum bildiğim kadarıyla çizdiğin yolu trafiğe yeni açtılar ve oraya girince edirnekapıya dönemiyorsun. Tramway var arada. onun yerine haliç köprüsü biter bitmez eyüp tabelasından girip haliç köprüsünün altından edirnekapı yoluna girip otakçıları geçtikten sonra sağa döner dönmez mezarlıkların arasına girebilirler. En garantisi bu olur diye düşünüyorum.
Oraları bilmeyen adam bu dediklerini yapamaz diye düşünüyorum
var hocam olmazmı otobusler o guzergahı kullanıyorlar pier dalın lan leğene kaybedr sizi o adam bence
quote:
quote:
Evet ben de aynı şeyi söylüyorum. Birisi tahta dedi tahta
quote:
Orjinalden alıntı: dekonline
quote:
Evet ben de aynı şeyi söylüyorum. Birisi tahta dedi tahta
Evet senin çizdiğini tarif etmişim
Normalde anlatırken karışık gibi görünüyor ama en basiti o. diğerinde karagümrüğe kadar gidip geri dönmek gerekiyor.
Beyler Cumartesi günü yağmur yağma ihtimali yüksekmiş. Benim için farketmez inşallah kıvıran da olmaz diye düşünüyorum. Yağmur varsa ben oynamam arkadaş diyen varsa şimdiden söylesin. Yoksa edediyete kadar sussun.
Fark yapmaz. Yağmur kar dolu tipi sarmısak soğan patates yağsın ben yine oynarım
İlk mesajı editledim, istekleriniz varsa ekleyebilirim
quote:
Orjinalden alıntı: coolfire
İlk mesajı editledim, istekleriniz varsa ekleyebilirim
Hocam sağolasın. Eline sağlık. Güzel olmuş.
Benim yaş 27.
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
verif yersin ne olcak
Ben yokmuyum
Sağ ve sol ayağımı iyi kullanırım arkadaşlar. Yaş 21
Kafa toplarında etkiliyimdir. Neyse sağlık olsun. Yer olursa eklersiniz beni. İçerenköyden gelicem walla. DH 'deki elemanların kumaşına bakmak istiyorum.
Terzi misin
Geleceksen gel ben Kartaldan Alp pendikten geliyo beraber gideriz