Hocam iyi güzel kırmızı ile yolları çizmişsin. Millet halı sahaya kadar gelecek ama halı sahanın etrafında niye turlayacaklar onu çözemedim.
quote:
Orjinalden alıntı: bravehearts74
kırmızı ile cizdiğim guzergahı kullanırsanız daha basit gelirsiniz haliç koprusunu gecince sagdan edirne kapı yazıyor oraya dalın cizdiğim guzergahı takip ederek cok rahat gelirsiniz deko senin cizdiğinde cok yol ayrımı var alp ile pier pierlotide alır solugu valla kaybolurlar
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir
Hocam iyi güzel kırmızı ile yolları çizmişsin. Millet halı sahaya kadar gelecek ama halı sahanın etrafında niye turlayacaklar onu çözemedim.
quote:
Orjinalden alıntı: bravehearts74
kırmızı ile cizdiğim guzergahı kullanırsanız daha basit gelirsiniz haliç koprusunu gecince sagdan edirne kapı yazıyor oraya dalın cizdiğim guzergahı takip ederek cok rahat gelirsiniz deko senin cizdiğinde cok yol ayrımı var alp ile pier pierlotide alır solugu valla kaybolurlar
Park yeri aramayı simule etmiş heralde
Yok Hocam
Yahu arkadaşlar bizle kafa bulup duruyorsunuz. Hani maçı Cumartesi oynanacaktınız.
ya arkadaşlar yer bulmayı neden bu kadar dert edionuz ki telefon dene bi aygıt var hepimiz bi yerde buluşuruz çar çorba içeriz ordan sahaya hep beraber ilerleriz benim hatunda gelcekmiş bensiz bi yere gidemessin dio mecburen bizim takımın taraftarıda var yani :):) Ayrıca benim sizi kaybedecemi söyleyen vatandaşlara sesleniyorum 24 sene karagümrükte ikamet ettim ben leyyynn daalın adamı hasta etmein :) karagümrük eşraflarında bir yer var çay içmeye müsait hava güzelse orada çay içip 2 çift laf ederiz uyarmı 1-2 saat önceden buluşalım ?
bir iki saat önceden bulusmak uyar bana ayrıca sol ayagım cok kuvvetlidir. unutanlar olabilir diye hatırlatayım dedim
Alp
Güzel espri
quote:
Orjinalden alıntı: alpyanar
bir iki saat önceden bulusmak uyar bana ayrıca sol ayagım cok kuvvetlidir. unutanlar olabilir diye hatırlatayım dedim
Sol ayağım dedin de aklıma geldi. Bizde bi Halil İbrahim vardı. Ne oldu ona
O değil de Halil İbrahim dedin aklıma sofra geldi. Akşam ne yesem acaba?
Alp bize gel istersen.
quote:
Orjinalden alıntı: alpyanar
çayların parasını sen ödersin o zaman :)
leğen; beni parayla mı korkutuyorsun? olmayana şey için niye korkayım
pier; lan sana selam versem borclu cıkıyorum. hadi ordan
:) ben sana yapçamı biliom :)
napcan la imalı imalı konuşma ortada
quote:
Orjinalden alıntı: |LeGenD|
Alp akşam evde kimse olmicak zaten o yüzden demiştim
Neyse konu dağılmasın. Hafta sonu çıkarken bana haber ver alp. bende ona göre çıkayım
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
Terzi misin
Geleceksen gel ben Kartaldan Alp pendikten geliyo beraber gideriz
İzlemek için mi ? Ben izlemeye dayanamam. Herhangi bir aksilik çıkarsa, bir arkadaş gelemez ise bana ulaşabilirsiniz. Güzel haberlerinizi bekliyorum
542 780 3074
quote:
Orjinalden alıntı: MHMN
napcan la imalı imalı konuşma ortada
quote:
napacak söyliyim, top ayagımdayken karşıma geçip önce topa sonra bana bakacak. sonra lincoln gibi top bakıp ayagıma basacak, kıracak vs
bizim takımın kalecisi kim olcek ki
Fenerlix çok iyi kaleci olduğunu söylemişti bir ara
quote:
bizim takımın kalecisi kim olcek ki
Herhalde Piyer olacak. Öyle demişti.
Ben kaleci olcam demedim uydurmayın. İsterseniz eldiven getiririm dedim. Ulan iki dakka boş bıraktık kaleciliği kitlediniz hemen