geçecek birşeyler buluruz sana merak etme(feldkamp.wav)
Maça 33 saat 40 dk. kaldı.
Gelmeyen, kıvıran, intikam almaya çalışan v.s. yok değil mi ?
Ben intikamı sahada alırım.
Alp bacağına beton döktürsen iyi olur.
geliyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
Kadroda gs li yok. Hepsi fener - bjk karması
biz varızya bilader, msj yazmıyoruz diye unutulduk herhalde, dekonline aynı şirkette çalışıyoruz o yüzden msj yazmıyorum. bu arada topic yine 5 sayfayı görmüş. neyse yarın için herkeze başarılar
Black eye
kusura bakma isimde black görünce bjk lidir dedim birden
beni kimse almıycak mı 4. leventten
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç
abi kaçıncı mesajın bu ya legend ile pm leşsene. alır herhalde.
quote:
Orjinalden alıntı: alpyanar
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç
abi kaçıncı mesajın bu ya legend ile pm leşsene. alır herhalde.
yazdıktan sonra ben de farkettim bozuk plak gibi tekrarladığımı
son dakika: Akşam antrenmanında silencer01; şirketten arkadaşının ayağına basmak isterken ayağını burkup kendini sakatladı. Bu üstün! yeteneğinden ötürü kendisini tebrik eder zorunlu olarak kadrodan çıkartıldığını belirtmek isterim Vonalı; hocam bu konuyu okuyorsan cumartesi kadroya seni dahil ediyoruz.
La harbiden sakatlandı mı silençer
quote:
son dakika: Akşam antrenmanında silencer01; şirketten arkadaşının ayağına basmak isterken ayağını burkup kendini sakatladı. Bu üstün! yeteneğinden ötürü kendisini tebrik eder zorunlu olarak kadrodan çıkartıldığını belirtmek isterim Vonalı; hocam bu konuyu okuyorsan cumartesi kadroya seni dahil ediyoruz.
ya brak şimdi vonalıyı o da ban lı.
hatta sen de gitme maça sizin evin ordan o saha kaç km biliyomusun sen
şok şok şok şok : ünlü furbolcu legend :D dün akşan poposunun açıkta kalması sonucu sabah uyandığında inanılmaz bir kas ağrısıyla uyandı seferber olan bütün doktorlar cumartesi akşamki maça yetiştirmeye çalışıyorlar
quote:
harbi mi ya
O zaman yerine nicki bravehearts74 olan şu anda banlı, kendisi vanlı, ya da vonalı....... neyse canım hocam sen oynarsın işte anla.
mikrofonlarımıza bir açıklama yapan legend 'bu bizim için çok önemli bir maç ayağımda kopsa bu maçta oynayacağım' dedi.
deko; şaka bir yana silencer ayagını burkmus. kendisine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.
legend'in açıklama yaptıgı mikrofonların başına daha sonra geçen alpyanar'ın legend'in açıklamalarına istinaden "bacagın kopar inşallah" dedi
Beyler alın size maçta oynayacak bir kaç futbolcunun resmi. Kendilerini şimdiden deşifre ediyorum.
Bu da ben
quote:
Orjinalden alıntı: dekonline
Beyler alın size maçta oynayacak bir kaç futbolcunun resmi. Kendilerini şimdiden deşifre ediyorum.