neyse ki farklı takımlardanız yoksa bir takıma 2 yıldız çok gelir
maç saati yaklaştıkça heyecan katlanarak artıyor sahada güzel futbol tribünlerde dostluk olsun fair play ruhunu yansıtalım
Beyler herkes en geç saat 18:00 gibi oralarda olmaya baksın. Hem konuşuruz hem kaynaşırız.
Bu arada takımlara da son bir kez daha bakarız. Bakalım sadece nicklere bakılarak yapılan kadro ile gerçekler ne kadar birbirini tutuyor.
Benden şüpheniz olmasın elimden geleni yapıcam zaten en fazla yarım saat 45 dakka oynarım sonra kaleye yatarım
quote:
Orjinalden alıntı: stigmata_
Tamam tamam sonradan gördüm pardonu. Kendime yakıştıramadım öle yedek filan
4 günde 3 maçım var..
perşembe 1-2 cumartesi 7-8 pazar 7-8
Hadi hayırlısı
Perşembeki maçta ısınırken ayağımı fazla açmışım, kasıkta acı var ama gelicem..
Ben 18:00 gibi hatta daha erken orda olurum büyük ihtimalle sizde gelin hem çekirdek çıtlatır hemde sohbet ederiz. En sevdiğim şeydir maçtan önce çekirdek çıtlatmak
bravehearts74 bu yazıyı okuyorsan hala hayattasın demektir. Yarın üstünü başını al gel adam eksik ona göre Umarım bir yerden bana mesaj ulaştırırsın.
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
Benden şüpheniz olmasın elimden geleni yapıcam zaten en fazla yarım saat 45 dakka oynarım sonra kaleye yatarım
ulen maç zaten o kadar sürüo adama baq yaw 90 dakika zannedion heralde sen halısaha maçlarını
Flaş Flaş Flaş... Silencer01 Sezonu Kapattı DHA 19:09 Türksel Züper Ligde yarın çok önemli bir mücadeleye çıkacak olan alpyanar ve arkadaşları, Silencer01'den gelen sakatlık haberiyle ilk şoku atlatamamışken ikinci şokla sarsıldı. Ayağını burkan Silencer01'in çekilen MR ı sonucunda sezonu kapattığı öğrenildi. Takım arkadaşları adına bir açıklama yapan alpyanar, "Silencer01'in sakatlığı bizi üzdü ancak takım için çok da büyük bir kayıp değil, ne de olsa ben varım" dedi.
Geçmiş olsun silencer01
Yarın ki maçta iki takıma da başarılar, umarım güzel bir gün geçirirsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: |LeGenD|
DH HALI SAHA FUTBOL MÜSABAKASI
DİNARSU TESİSLERİ CUMARTESİ GÜNÜ 19:00-20:00 ARASI
arkadaşlar, kadroyu şimdi farkettim; E1965 de oynayacaktı. Nasıl olacak şimdi? Benden haber bekliyor. Son hali bu şekilde: 1-Batuhan Kılıç 2-simple 3-Black Eye (Yaş 27) 4-soho 5-eagle_eagle (Yaş 29) 6-stigmata (Yaş 23) 7-Pier De Sans (Yaş 23) 8-dekonline (Yaş 28) 9-alpyanar (Yaş 26) 10-LegenD (Yaş 27) 11-Fenerlix (Yaş 22) 12-braveheart 13-commenias 14-wolf1907 (Yaş 24) 15-E1965 Başka gelecek varsa 8-8 yaparız.
quote:
Orjinalden alıntı: stigmata_ hem çekirdek çıtlatır hemde sohbet ederiz. En sevdiğim şeydir maçtan önce çekirdek çıtlatmak
Hocam sen FB'li misin ?
Niye sordun deme. Çekirdekle biraz fazla haşır neşir olanlar FB'lilermiş de. Öyle söyleniyorsa o yüzden sordum.
isim listesini anladık ta neden listedekilerin yaşları da belirtilmiş
kadrolarda kurulmuş oh oh az kaldı ama 3 servet 8 baki 2,8 edu gücündeki Pier hocamın bizden olması biraz düşündürüyor onada markaj gerekebilir
6-6:30 gibi sahada olacağım...
o yolun açık olup olmadığına karar verebildiniz mi bu arada
ben cevizlibağdan 500t ye binsem hangi durakta inicem ve saha neremde kalıcak bilen var mı tam olarak
valla hocam bilsem soyleyecem
yarın akşam 18:00 gibi oradayız
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir
quote:
Orjinalden alıntı: stigmata_ hem çekirdek çıtlatır hemde sohbet ederiz. En sevdiğim şeydir maçtan önce çekirdek çıtlatmak
Hocam sen FB'li misin ?
Niye sordun deme. Çekirdekle biraz fazla haşır neşir olanlar FB'lilermiş de. Öyle söyleniyorsa o yüzden sordum.
Çekirdek çitleyen değil , statta çekirdek çitleyen FB'lidir hocam
Bu arada ben eagle_eagle'la buluşup geleceğim ama eminönünden oraya nasıl geleceğiz?
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç
ben cevizlibağdan 500t ye binsem hangi durakta inicem ve saha neremde kalıcak bilen var mı tam olarak
Yarın gugıl ört den takip edicem maçı. Bakalım nasılmış İstanbul, Olmazsa bide İzmirde tertip eder. Şehirlerarası yaparız. Bakarsınız lig bile kurarız.
İyi eğlenceler beyler.
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç
Cevizlibağda in beni ara pm attım ordan geçerken alırım seni ben.