Bence maça gidebilecek durumda olan tüm arkadaşlar gitsin. Zaten stadda büyükmüş, duruma göre dokuzarlı bile oynayabilirsiniz. Ben İstanbul'da olsam sırf tanışmak için gelirdim maça.
Bi yönetici gelse iyi olurdu. Rakip takıma geçip yediğim bütün cezaların intikamını alırdım
quote:
Orjinalden alıntı: dekonline
soho nun durumu kritik. Saat 2-3 gibi belli olacakmış. Bekapa senin cebin maça gelenlerden birinde varsa arayalım seni. Yoksa PM atarsın.
Bu arada ;
stigmata,wolf1907,Fenerlix ve bravehearts74
Buralardaysanız bir ses verin.
Usta benim cebim Beşiktaşlı arkadaşlarda var ama sürekli forumdayım zaten soho durumunu yazsın buraya yada öğrenen yazsın ben ona göre gelirim. Hatta fazladan bi kişi daha gelirse tam süper olur 8erden yaparız. Yani yaparmıyız?
quote:
Orjinalden alıntı: Bekapa
Bu arada maçı ayarlayana Bjk-bursa maçının saatine denk getirmiş
Hocam tek müsait saat oydu. Bir de yarın akşam 19-20 vardı nedense
maaç saatine az kaldı...
quote:
quote:
Bu arada maçı ayarlayana Bjk-bursa maçının saatine denk getirmiş
Hocam tek müsait saat oydu. Bir de yarın akşam 19-20 vardı nedense
yarın 7-8 daa iyiymiş bak
quote:
Orjinalden alıntı: wolf1907
maaç saatine az kaldı...
hocam sen nasıl geliyorsun ?
şirinevlerdeyim ben metrobüs le cevizlibağ a geleceğim ordan taksi tutcaktım ama @simple aradı sanırsam uykulu halimle zor anladım sağolsun alcakmış maç öncesi son taktikler işte n eyaparsın
Şimdi çıkıyorum evden. 4'te Legend'le Sirkeci'de buluşacaz.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: coolfire
Bence maça gidebilecek durumda olan tüm arkadaşlar gitsin. Zaten stadda büyükmüş, duruma göre dokuzarlı bile oynayabilirsiniz. Ben İstanbul'da olsam sırf tanışmak için gelirdim maça.
Bi yönetici gelse iyi olurdu. Rakip takıma geçip yediğim bütün cezaların intikamını alırdım
Faul yapıp kaçarsan sorun yok ama altımda kalırsan vay haline
Beyler ben oynamasamda maç saatine kadar muhabbete gelirim bursa maçı başlamadan dönerim ama dinarsuda sahanın orda kaçta buluşucaz? yada maça gitmeden buluşulacak bi yer varmı?
quote:
quote:
quote:
Faul yapıp kaçarsan sorun yok ama altımda kalırsan vay haline
Saygılar abicim Niye baştan söylemiyorsunki sen bunu bana İyiki İstanbulda değilsin yoksa vay halime
Şaka maka orada olmak güzel olurdu. İstanbul'da olmanın güzel yanları işte. Bu arada Balıkesir'den olanlar var mı buralarda? Bizde bir maç organize edelim
quote:
Şaka maka orada olmak güzel olurdu. İstanbul'da olmanın güzel yanları işte. Bu arada Balıkesir'den olanlar var mı buralarda? Bizde bir maç organize edelim
Balıkesirin neresindensin?
ben bunlara inat başka saha ayarladım demircibu de-niro engin fln var bizdede. sende gel beraber oynayalım.gelirmisin bekapa?
şaka bir yana bende geçen gün lego takımı aldım bi kador yapalım hep beraber lego yaparız onlara vermeyelim oyuncaklarımızı
quote:
Orjinalden alıntı: AXU
ben bunlara inat başka saha ayarladım demircibu de-niro engin fln var bizdede. sende gel beraber oynayalım.gelirmisin bekapa?
şaka bir yana bende geçen gün lego takımı aldım bi kador yapalım hep beraber lego yaparız onlara vermeyelim oyuncaklarımızı
legoda ağlatırım ama ortalığı.. Ben tek siz hepiniz
1-alpyanar ( LegenD'in minibüsü ile gelecek. ) 2-Pier De Sans ( LegenD'in minibüsü ile gelecek.) 3-comennias ( LegenD'in minibüsü ile gelecek.) 4-eagle_eagle ( LegenD'in minibüsü ile gelecek.) 5-dekonline ( Arabayla sahaya gelecek.) 6-bravehearts74 ( LegenD'in minibüsü ile gelecek.) 7-LegenD ( ? ) 8-stigmata (Bahçeşehirden direk gelecek.) 9-wolf1907 (Direk sahaya gelecek.) 10-fenerlix (Arabayla direk sahaya gelecek.) 11-soho ( Direk sahaya gelecek. ) 12-Black Eye ( dekonline ile gelecek. ) 13-Batuhan Kılıç ( LegenD'in minibüsü ile gelecek.) 14-simple ( araba ile sahaya gelecek. )
Sorusu olan ?
quote:
1-alpyanar ( LegenD'in minibüsü ile gelecek. ) 2-Pier De Sans ( LegenD'in minibüsü ile gelecek.) 3-comennias ( LegenD'in minibüsü ile gelecek.) 4-eagle_eagle ( LegenD'in minibüsü ile gelecek.) 5-dekonline ( Arabayla sahaya gelecek.) 6-bravehearts74 ( LegenD'in minibüsü ile gelecek.) 7-LegenD ( ? ) 8-stigmata (Bahçeşehirden direk gelecek.) 9-wolf1907 (Direk sahaya gelecek.) 10-fenerlix (Arabayla direk sahaya gelecek.) 11-soho ( Direk sahaya gelecek. ) 12-Black Eye ( dekonline ile gelecek. ) 13-Batuhan Kılıç ( LegenD'in minibüsü ile gelecek.) 14-simple ( araba ile sahaya gelecek. )
Sorusu olan ?
Şimdi eve geldim 36 saattir uyumuyorum sınavım vardı bugün. Ama bomba gibiyim ilk yarı çok mola vermeyin uyur kalırım valla
Neyse ben bi saat sonra çıkıp geliyorum sahaya
quote:
quote:
Balıkesirin neresindensin?
Merkez-çarşı civarı
legend beni alcak 6 civarı cevizlibağ dan, şu anda bahçelievler deyim