maçtan sonra ropartajlar bile var. maç öncesi ve maç sonrası yorumlar vs vs..
Hatta röpörtajda arkada bazı veletler tv de görünmel için cebelleşiyordu
NOT:Arkadarşar ben E1965.Bu benim kardeşimin üyeliği..Modem benim evde bağlı olmadığı için yanlışlıkla çizmesinler diye kardeşimin üyeliği ile giriyorum.
arkadaşlar akşam ki programa yetiştirmeye çalışıyorlar işte hummalı bir çalışma var
öncelikle gelen tüm arkadaşların ayakların sağlık. çok güzel maç oldu. 8-8 yaptık. Buna ragmen oyundan düşen pek olmadı. İşin ilginc yanı maçta sadece 2 faul vardı 7-5 kazandık kazanan takımda agırlık FB formalılar vardı. 7 gol yiyen arkadas da sürekli Rüştü'ye sahip çıkan Batuhan, neden Rüştü'yü savunduğunu anlamış olduk Ancak 7 gol yiyip yıldızlaşan nadir kalecilerden sanırım Maçtan sonra comennias ile bir ropörtaj yaptık o video ve fotoları pier koyacak buraya. ama sanırım bu aksam koyamayacak. öyle dedi yani.
Bu arada cep telefonu cüzdan saat gibi değerli eşyalar bendeydi. Cebimden 50 ytl çıktı sanırım birinin cüzdanından düşmüş..
Bu arada cep telefonu cüzdan saat gibi değerli eşyalar bendeydi. Cebimden 50 ytl çıktı sanırım birinin cüzdanından düşmüş..
Kiminse şimdiden çok teşekkür ediyorum
Kesin düşmüştür.
alp hocam o goller kaçmazdı diyerek maç konusunun fitilini ateşleyeyim
ya hocam adamlar nasıl bir defans kurgusuyla oynuyorsa artık çözemedim taktikleri; "şut gör kıç çevir" di sanırım her şut ya kaleciden ya çıktan baştan döndü seni gol kralı, kendimi de asist kralı yaptım ama
Güzel maç oldu. Black Eye tek Gs'li olmanın gururunu felan yaşadı
quote:
Orjinalden alıntı: alpyanar
ya hocam adamlar nasıl bir defans kurgusuyla oynuyorsa artık çözemedim taktikleri; "şut gör kıç çevir" di sanırım her şut ya kaleciden ya çıktan baştan döndü seni gol kralı, kendimi de asist kralı yaptım ama
Valla halil de kendini asist kralı ilan etti 5 asisit 1 gol le olynadım alex shevcenko karışımı gibiydim diyor.
Valla halil de kendini asist kralı ilan etti 5 asisit 1 gol le olynadım alex shevcenko karışımı gibiydim diyor.
ona attığım pasın haddi hesabı yok. 2 gol de ona attırdım sanırım.