ya hocam adamlar nasıl bir defans kurgusuyla oynuyorsa artık çözemedim taktikleri; "şut gör kıç çevir" di sanırım her şut ya kaleciden ya çıktan baştan döndü seni gol kralı, kendimi de asist kralı yaptım ama
Valla halil de kendini asist kralı ilan etti 5 asisit 1 gol le olynadım alex shevcenko karışımı gibiydim diyor.
ona attığım pasın haddi hesabı yok. 2 gol de ona attırdım sanırım.
Yoksa sende messi henry karışımıylamı oynadın
yok la, karışım yoktu bende.
fazla pas gelmedi bu sefer daha boş pozisyonlarda da pas bekliyorum bir dahakine
bu arada rakio takımdaki fenerli kimdi defanstaki çıkarmadım şimdi o nasıl bir defanstır duvar ahmet gibi
quote:
Orjinalden alıntı: fenerlix07
fazla pas gelmedi bu sefer daha boş pozisyonlarda da pas bekliyorum bir dahakine
bu arada rakio takımdaki fenerli kimdi defanstaki çıkarmadım şimdi o nasıl bir defanstır duvar ahmet gibi
yanlış görmüşsün, o bizim forvet pier'di.
zaten 2 zıt mevkide oynadı, kale ve forvet ama enteresandır ikisine de yaklaşmadığı zaman daha iyiydik gibi
daha önceki sayfada da belirttiğim üzere hakkımda söyleyen her türlü şey asılsızdır, kesinlikle inanılmasın
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç
daha önceki sayfada da belirttiğim üzere hakkımda söyleyen her türlü şey asılsızdır, kesinlikle inanılmasın
o golleride Batuhan yemedi hem zaten bu bir takım oyunu vs vs
gol falan yok yalan şeyler söylemeyin, maç berabere bitti, kesinlikle inanılmasın bu tarz yalan haberlere, klasik fenerliler işte, elle kolla oynayan adamlar
valla ben 7 tane saydım yedigini. bu arada sıfrıdan uzak dürek-üst direk kesişiminden dönen bir bir topum var ki off off. batuhan sadece izledi.
o bacak arası yediğin gol neydi peki gol yok anladım da
[çamuratizikalsın.gif]
adımın geçtiği tüm açıklamalar yalandır, kesinlikle inanılmasın
daha kımse yorum bıle yapmamısken bir önceki sayfadaki yalanlamaların yeterli
yalanlamaların faydasız ama kabul ediyorum resmi sitemizden kapmışsın birşeyler hani orta sahadan o harkulade, fevkaladenin fevkinde golü atmasam ben bile inanacağım
Tamam 7 tane gol yemiş olabilir ama bizim kaleciye laf yok
en kötü kimdi??
tamamiyle yalan ve gerçek dışı beyanatlardır, kesinlikle inanılmasın
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç
tamamiyle yalan ve gerçek dışı beyanatlardır, kesinlikle inanılmasın