bekapa sen malzemeni al spor ayakkabını falan....ben gelemezsem sen yerime oynarsın ben ofisteyim hala.. kara bahtım kör talihim.. quote:Orjinalden alıntı: Bekapa Beni oynatmıyorsunuz yani
quote:Orjinalden alıntı: soho bekapa sen malzemeni al spor ayakkabını falan....ben gelemezsem sen yerime oynarsın ben ofisteyim hala.. kara bahtım kör talihim.. quote:Orjinalden alıntı: Bekapa Beni oynatmıyorsunuz yani O zaman ben sahanın önünde pusuya yatarım sen gelirken seni etkisiz hale getiririm ben oynarım bunların hepsi fazla kantır oynamaktan oluyiiii
bekapa sen gel ben gelemicem.. beyler kusura bakamyın ofisteyim..inşallah başka zamana.. bekapa pm attım.. quote:Orjinalden alıntı: Bekapa quote:Orjinalden alıntı: soho bekapa sen malzemeni al spor ayakkabını falan....ben gelemezsem sen yerime oynarsın ben ofisteyim hala.. kara bahtım kör talihim.. quote:Orjinalden alıntı: Bekapa Beni oynatmıyorsunuz yani O zaman ben sahanın önünde pusuya yatarım sen gelirken seni etkisiz hale getiririm ben oynarım bunların hepsi fazla kantır oynamaktan oluyiiii
quote:Orjinalden alıntı: soho bekapa sen gel ben gelemicem.. beyler kusura bakamyın ofisteyim..inşallah başka zamana.. bekapa pm attım.. quote:Orjinalden alıntı: Bekapa quote:Orjinalden alıntı: soho bekapa sen malzemeni al spor ayakkabını falan....ben gelemezsem sen yerime oynarsın ben ofisteyim hala.. kara bahtım kör talihim.. quote:Orjinalden alıntı: Bekapa Beni oynatmıyorsunuz yani O zaman ben sahanın önünde pusuya yatarım sen gelirken seni etkisiz hale getiririm ben oynarım bunların hepsi fazla kantır oynamaktan oluyiiii mesaj alındı.. Bekapa görev başında
benim hakkımda söylenecek herşey tamamiyle çarpıtma ve yalandır, üstün performansımı lekelemeye yönelik olacaktır, sakın inanmayın
skor önemli değil önemli olan fairplay maçta foul yoktu nerdeyse 5-5 bitse iyi olacaktı içlerindeki irlandalılar yüzünden yenildi ler sanırım bjk li arkadaş
Maç 7-5 bitti. Zemin müsait futbol şartları elverişliydi. İki takımda iyi oynadı. Çok zevkli maç oldu tanıştık kaynaştık. Ama ben gene lafımı atarım
Evet maç berabere bitti.Hatta ofsayt diye bir pozisyonumuz kesildi.Ofsayt ile alakası yoktu. Bir dost.