Alp hocam sen arkadaşı da getir ya. Dediğin gibi olmazsa 8-8 yaparız. Maksat eğlence olsun.
Batuhan
500 T ye bin. Haliç köprüsünü geçer geçmez in. Hemen solda alt geçit var ordan geç. Sağında okul göreceksin okulun arka tarafında kalıyor.
Bu arada ben maçtan bir kaç saat önce gelmeyi planlıyodum ama toplantım varmış bende akşam öğrendim. Maçtan bir bir buçuk saat önce sahanın orda olurum görüşürüz
beyler iyi eğlenceler herkese..bol bol resim çekin :)
ben umutluydum yağmur yağmaz diye ama şaka maka yağıyor
mühim deel yağmur yağsın
ıslanırım ama ben
benim 8kişilik takımım var, haftaya rakip çıkarmı DHden
Herşey Hazır: Dünü tek idmanla geçiren alpyanar ve takımı hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Oyuncularının dünya ile bağlantısını TT aracılığıyla kesen Teknik Direktör Hoze Antonyo Delle Alpi maçı mutlak kazanacaklarını ve yarınki GS-FB maçını bekleyeceklerini belirtti. Maçtan önceki olumlu havanın maç sırası ve sonrasında da devam etmesi gerektiğini belirten Delle Alpi "DH'nin gözünün bu maçta olduğunu biliyoruz. Her iki takım oyuncularının da sahada sadece futbol oynamalarını ve centilmenlik dersi vermelerini istiyoruz. Takımımın bu yönde davranacağından şüphem yok ancak eagle_eagle'ın takımının davranışlarının nasıl olacağı konusunda endişelerim var" diye konuştu
OHA TSİ 12:06
Bende gelebilseydim keşke hazır fenerli arkadaşlar yoğunluktayken
MAÇ ÖNCESİ SON DURUM
Pier De Sans ve alpyanar sirkeci iskelesine geliyorlar ve LegenD'in minibüsüne biniyorlar. 12+1 kişilik olan bu minibüse daha sonra eagle_eagle ve commenias Eminönü civarında katılıyorlar. Batuhan Kılıç ise minibüse Fatih civarlarından eşlik ediyor. Black Eye ve dekonline özel bir oto ile 17 civarı sahada oluyorlar. simple kendi aracıyla sahaya geliyor. stigmata,Fenerlix,bravehearts74,wolf1907 ve soho'nun geliş güzergahlarını ise henüz bilmiyoruz.
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç
ben cevizlibağdan 500t ye binsem hangi durakta inicem ve saha neremde kalıcak bilen var mı tam olarak
hocam ordan git git git orda bi bakkal var orda in giderken sağda dönerken solda kalıyo
quote:
Orjinalden alıntı: zeus1907
Bakarız hocam ya. Önce bu hazırlık maçında tam kadroyu belirleyelim.
beyler ben ofisteyim hala çalışıyorm p. tesi kongremiz var..
çantam vs. hazır ama azda olsa gelememe ihtimalim var..maçı izlemek ve/veya oynamak isteyen arkadaş gelirken ayakkabısını vs. ni getirsin ben gelemezsem yerime oynar..
Beyler topici şimdi gördüm var mı eksik? Bende oynamak isterim
quote:
Orjinalden alıntı: dekonline
quote:
Orjinalden alıntı: zeus1907
Bakarız hocam ya. Önce bu hazırlık maçında tam kadroyu belirleyelim.
daha erken haberim olsa bende oynardım bugün ama geçikmişim
beka;sen de al eşyalarını gel.
Bence maça gidebilecek durumda olan tüm arkadaşlar gitsin. Zaten stadda büyükmüş, duruma göre dokuzarlı bile oynayabilirsiniz. Ben İstanbul'da olsam sırf tanışmak için gelirdim maça.
quote:
Orjinalden alıntı: alpyanar
bekapa;sen de al eşyalarını gel.
Hoca iyi diyosun gel diyede şimdi yağmurun altında oynamadan oturmakta var ben yedek soyunmayı hazmedemem intahara kadar gider bu iş adam eksik olursa yazın burdan kesin gelirim o zaman. Zaten saha bana 15 dk uzaklıkta.
Bu arada maçı ayarlayana Bjk-bursa maçının saatine denk getirmiş
soho nun durumu kritik. Saat 2-3 gibi belli olacakmış. Bekapa senin cebin maça gelenlerden birinde varsa arayalım seni. Yoksa PM atarsın.