Ben kova Yaşar diyorlarmış diye duymuştum ama demek ki yanlış duymuşum.
quote:
Orjinalden alıntı: alpyanar
Pier'in mahalledeki takma adı Yaşar'mış
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
Beyler bakın yazdım ben duruma göre defansda yaparım kaleyede geçerim farketmez. Eldiven getirebilirim
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans Ben kaleci olcam demedim uydurmayın. İsterseniz eldiven getiririm dedim. Ulan iki dakka boş bıraktık kaleciliği kitlediniz hemen
beyler aldığım bir istihbarata göre aranızdan bazıları takımlara isimlerini yazdırdıkları halde gelmeyi düşünmüyorlar...!!!
benden duymuş olmayın da
quote:
Orjinalden alıntı: ques7R
beyler aldığım bir istihbarata göre aranızdan bazıları takımlara isimlerini yazdırdıkları halde gelmeyi düşünmüyorlar...!!!
benden duymuş olmayın da
Oradaki isimlerin içinde böyle birisi olduğunu zannetmiyorum. Ama yine de bir şey biliyorsan isim ver de biz de bilelim.
kimmiş o
quote:
Orjinalden alıntı: dekonline
quote:
Orjinalden alıntı: ques7R
benden duymuş olmayın da
Oradaki isimlerin içinde böyle birisi olduğunu zannetmiyorum. Ama yine de bir şey biliyorsan isim ver de biz de bilelim.
yeteri kadar tanımadığın biri var orda
valla dedi ki kendisi bir zamanlar kadıköy civarında çok fena ekilmiş şimdi intikam zamanıymış aynen öyle dedi daha fazla ipucu veremem
şii kues ne dion sen bekam alırım ayamın altına baq
Maçın kasabı kim olacak acaba
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
Fenerlix çok iyi kaleci olduğunu söylemişti bir ara
o kim ya vay terbiyesiz bir de benim nicki kopyalamış
Buarada kadroları kurmuşsunuz ama ben niye pierle aynı takımda oluyorum, duyduğuma göre "edu-servet-baki-hasan üçüncü 'nün voltranı" ymış kendisi
Ayrıca şu yol konusuna açıklık getirin orası açık mı değil mi
quote:
Orjinalden alıntı: |LeGenD|
ya arkadaşlar yer bulmayı neden bu kadar dert edionuz ki telefon dene bi aygıt var hepimiz bi yerde buluşuruz çar çorba içeriz ordan sahaya hep beraber ilerleriz benim hatunda gelcekmiş bensiz bi yere gidemessin dio mecburen bizim takımın taraftarıda var yani :):) Ayrıca benim sizi kaybedecemi söyleyen vatandaşlara sesleniyorum 24 sene karagümrükte ikamet ettim ben leyyynn daalın adamı hasta etmein :) karagümrük eşraflarında bir yer var çay içmeye müsait hava güzelse orada çay içip 2 çift laf ederiz uyarmı 1-2 saat önceden buluşalım ?
Atillanın kaavede buluşuruz o zaman
Ben daha öncede söyledim Yaş 19. Bence yolun neresi bilinmiyor
Yağmur çamur kar demem oynarım
lan yagmur yagacakmıs cumartesi ama olsun ben yine de oynarım. tırtlar vadisi başladı bu arada
bu arada dönüşte bir kaç kişi gelebilir benimle tabi bir aksilik olmazsa
hacı sende de mi araba var? biz de mühendisiz diye geçiniyoruz
sen üzümünü ye bağını sorma
fakir mühendiss de ilk defa görüyom haa kefenin cebi yokki napacaksa pinti herif
Deko
Kaleyede geçerim dedim. Ama sürekli dururum demedim. Maç içinde anlaşırız. Zaten ilk legend geçecekmiş kaleye. Ben yorulunca( ki bu yarım saat süre demek) geçerim merak etmeyin