Şimdi Ara

DH HaxBall Turnuvası [ANA BAŞLIK]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba. Son günlerde DH'den oyuncu sayısı artan HaxBall'ı boş oynamak yerine turnuva yapmaya ne dersiniz? Cevabınız olur ise hoşgeldiniz.Hemen isminizi yazdırın ! :)

Lig puanlı sistemle oynanacak.Takımlar 4'erlikten olacak.Her takım oyuncularını seçecek. 1 defans,1 orta saha,1 forvet,1 yedek olmak üzere.Kadronuzu kurup,takım isminizle beraber bana pm'den gönderebilirsiniz.10 takım olacak.10 takım oluştuğunda kayıtlar kapanacak.Lig başlayacak.Benden olmak isteyenler bana PM yollayabilirler.

Maç süresi 3 dakika ilk yarı,3 dakika ikinci yarı olmak üzere 6 dakika olacak.Eğer bir takım'ın 1 oyuncusu gelmez ise yedek oyuna girebilir.Yada yorulma durumlarında vs vs. Eğer 2 oyuncu gelmez ise maç iptal olacak ve oyuncusu gelmeyen takım hükmen kaybedecek.Lütfen bu ihtimali düşünerek kayıt yaptırın.

Oyuncuların nicki'nin çalınarak gelinmemesi için ben maçtan önce oyuncuların DH Hesabına pm'den bir şifre yazacağım.Her birine ayrı şeyler.Onlar maç odasına geldiğinde bana bu şifreyi söyleyecek.Söylemediği taktirde gerçek oyuncu beklenecek.Benim nickimin çalınması durumunu engellemek için ise Pm'den kendimde bir şifre atacağım hepsine ayrı ayrı.Bu da ben olduğumu kanıtlayan şifre olacak.(Benim oyun nickim LosTMaN)

Maçlar Pazartesi ve Perşembe günleri;

İlk maç 16:00
    İkinci maç: 17:00

(Haftada 4 maç)

olmak üzere oynanacak.

HADİ KONUDIŞI GÖSTER GÜCÜNÜ !! :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foto_collie -- 27 Aralık 2010; 19:11:06 >

• DH l Chawu$h ekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chawu$h

DH l Chawu$h ekle

Kadronu kurup PM'den yollarsan sevinirim :)
  • Yukarıda kalsın.DH'den çok oyuncu var.Yapmanız gereken tek şey pm'den kadronuzu yollamak.Bu kadar basit :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DayZ [ANA KONU]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.