Şimdi Ara

DH | HD-Smart | Genel Konu (dHDs) (520. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.476
Cevap
40
Favori
444.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 518519520521522
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    anladığım kadarıyla D-Smart HD+(plus) kutu vermek istemişler size. ayrıntılar:https://www.dsmart.com.tr/Teknolojiler/D-Smart-HD-Plus
  • quote:

Orijinalden alıntı: ege1903

anladığım kadarıyla D-Smart HD+(plus) kutu vermek istemişler size. ayrıntılar:https://www.dsmart.com.tr/Teknolojiler/D-Smart-HD-Plus

Bende HD kutu varken MH hizmetlerini arayıp, DT'ten alışık olduğum plus özelliğini kazandırmak istedğimden benden oldukça fahiş bir fiyat istemişlerdi.

DSmart hd kutuyu odanın birinde kullanıyorum, internet üzerinen film vs seyretmek için salonda akıllı tv var. Acaba bu verecekleri hizmetin bana bir getirisi olabilir mi? Durdur, oynat veya kayıt benim için gerekli değil. Ne dersiniz?
  • celebic kullanıcısına yanıt
    Digiturk IQ cihazındaki gibi VOD özelliği olsa belki düşünülebilir de size teklif edilen sadece dışardan harici disk takarak kayıt özelliği yapan bi cihaz. zaten kayıt benim için gerekli değil diyorsunuz. Blu servisi de zaten çöp, izlenecek bir şey yok. Bence de gereksiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ege1903

Digiturk IQ cihazındaki gibi VOD özelliği olsa belki düşünülebilir de size teklif edilen sadece dışardan harici disk takarak kayıt özelliği yapan bi cihaz. zaten kayıt benim için gerekli değil diyorsunuz. Blu servisi de zaten çöp, izlenecek bir şey yok. Bence de gereksiz.

Bende öyle düşünmüştüm, teşekkürler

Sanırım bir film portalı olacak
  • Geçenlerde 3.-TL aylık ücretle BLU olduğunu sandığım hizmet için aramışlardı. Evde ki mevcut modemin yerini değişip DSmart kutunun yanındaki telefon hattına takıp modemi ile HD kutuyu ethernet kablosu ile bağladım.

Bir süre sonra Dsmart HD kutu güncelleme aldı ve uzun bir yükleme yaptı. Bir farklılık gözlemleyemedim ama güncelleme her durumda iyidir. Bu hafta tekrar arayacaklar, teklif ettikleri BLU ise kabul edeceğim. Sanırım BLU hizmetini aynı anda evdeki HD kutu dışında başka TV'de de alabiliyoruz. Bir nevi yan oda uygulaması gibi bir şey oluyor. Evdeki diğer akıllı TV'lerde kullanıbileceksem çok iyi.
  • bu d smart kanallarını sözleşmesiz üyeliksiz, bir kere toplu para verip seyretme şansımız varmı? (filbox gibi)
    birde turksattaki bütün kanallar varmı d smartta
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

Geçenlerde 3.-TL aylık ücretle BLU olduğunu sandığım hizmet için aramışlardı. Evde ki mevcut modemin yerini değişip DSmart kutunun yanındaki telefon hattına takıp modemi ile HD kutuyu ethernet kablosu ile bağladım.

Bir süre sonra Dsmart HD kutu güncelleme aldı ve uzun bir yükleme yaptı. Bir farklılık gözlemleyemedim ama güncelleme her durumda iyidir. Bu hafta tekrar arayacaklar, teklif ettikleri BLU ise kabul edeceğim. Sanırım BLU hizmetini aynı anda evdeki HD kutu dışında başka TV'de de alabiliyoruz. Bir nevi yan oda uygulaması gibi bir şey oluyor. Evdeki diğer akıllı TV'lerde kullanıbileceksem çok iyi.

Blu ozelligini 2 turlu kullabiyorsunuz. 1.si netten istedigin bilgisayardan girip kullanici adi ve sifre ile sundugu film ve kanallari izleyebiliyorsunuz. Digeride cihazin ethernet girisine internet baglayip cihaz uzerinden sunduklari filmleri izliyorsunuz. Yanliz burada onemli bir nokta var, cihaz uzerinden blu kullanmaniz icin hd+ aboneliginiz ve cihaziniz olmasi gerekiyor. Yani harddiskli cihaz. Onun icinde ayri bir abonelik gerekiyor. Cunku cihaz filmi indirip harddiske kaydederken size seyrettiriyor. Tabi hd+ abonelik kanllardan program kaydetme ileri geri sarma ve ileri tarihli programlari kaydetme ayari yapmaya olanak sagliyor. Yanliz cihaza canak antenden 2 ayri kablo gelmesi sart. 2 girisin biri seyretmeye digeri kaydetmeye yariyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D-Smart'tan yeni yıl hediyesi! 4 gün 4 gece tüm kanallar açık!

• quote:

D-Smart'tan yeni yıl hediyesi! 4 gün 4 gece tüm kanallar açık!

Bende zaten hepsi açıkta, esas yeni kanal varmı gelen giden birşeyler, önemli olan bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: exelante

quote:

Geçenlerde 3.-TL aylık ücretle BLU olduğunu sandığım hizmet için aramışlardı. Evde ki mevcut modemin yerini değişip DSmart kutunun yanındaki telefon hattına takıp modemi ile HD kutuyu ethernet kablosu ile bağladım.

Blu ozelligini 2 turlu kullabiyorsunuz. 1.si netten istedigin bilgisayardan girip kullanici adi ve sifre ile sundugu film ve kanallari izleyebiliyorsunuz. Digeride cihazin ethernet girisine internet baglayip cihaz uzerinden sunduklari filmleri izliyorsunuz. Yanliz burada onemli bir nokta var, cihaz uzerinden blu kullanmaniz icin hd+ aboneliginiz ve cihaziniz olmasi gerekiyor. Yani harddiskli cihaz. Onun icinde ayri bir abonelik gerekiyor. Cunku cihaz filmi indirip harddiske kaydederken size seyrettiriyor. Tabi hd+ abonelik kanllardan program kaydetme ileri geri sarma ve ileri tarihli programlari kaydetme ayari yapmaya olanak sagliyor. Yanliz cihaza canak antenden 2 ayri kablo gelmesi sart. 2 girisin biri seyretmeye digeri kaydetmeye yariyor.

Hocam bende ki kutuya dikkat etmedim açıkçası. Bu kutular HD ve HD+ olarak iki çeşit mi veriliyor? ( ben ethernet kabloyu bağladım )

Bu kutuların birinde hard disk var diğerinde yok mu? Benimkine bakmam lazım. Kutu üzerinde belirleyici bir ibare var mı? Plus + kutu vb?

Diğer sorum; cihaza çanaktan tek kablo geliyor, ikinci kabloya ne gerek var anlamadım? Aynı şekilde DT kutuyada tek kablo geliyor ve kem seyrettirip hemde yayın yapıyor. Kayıt için ikinci bir kabloya neden ihtiyaç duyulsun?
  • celebic kullanıcısına yanıt
    Hocam hd+ ayrı bir abonelik zaten, ona üye olsanız zaten parasını ödediğiniz için bilirdiniz. cihazınızın altında harddisk varmı ona bakın siz? cihaz aynı cihaz ama altına bir parça daha ekliyorlar tıpkı resimdeki gibi

bu cihazların arkasında 2 tane giriş var. birisi sadece izlemek ve izlerken izlediğin programı ileri geri sarıp yayını durdurabilmen için sinyal alırken, diğer girişe giren kablo aynı esnada bir başka kanaldaki yayını kaydetmeye yarıyor.
    yada şöyle söyleyeyim, sen digiturkte kanal d izlerken yayını durdurabiliyor ve bu esnada stardaki yayını kaydedebiliyor musun?
  • arkadaslar birşey danışmak istiyorum. 2008 üyesiyim. ekim ayında paket üyeliklerimi sonlandırdım. hatta o gün kanallarda kapandı. kasım ayı içinde uyduyu bir açtım kanallar açık. müşteri hizmetlerini aradım 3 aralığa kadar hediye tanımlanmış dediler. 3 aralık geçti kanallar hala açık. eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayayım diyede tekrar arayamıyorum :) online işlemlerden sürekli bakıyorum. fatura vs de yok. ne yapayım. nasıl bir yöntem izleyeyim arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidalgo_55

arkadaslar birşey danışmak istiyorum. 2008 üyesiyim. ekim ayında paket üyeliklerimi sonlandırdım. hatta o gün kanallarda kapandı. kasım ayı içinde uyduyu bir açtım kanallar açık. müşteri hizmetlerini aradım 3 aralığa kadar hediye tanımlanmış dediler. 3 aralık geçti kanallar hala açık. eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayayım diyede tekrar arayamıyorum :) online işlemlerden sürekli bakıyorum. fatura vs de yok. ne yapayım. nasıl bir yöntem izleyeyim arkadaşlar?

Uyandırma ...... zi

• quote:

Hocam hd+ ayrı bir abonelik zaten, ona üye olsanız zaten parasını ödediğiniz için bilirdiniz. cihazınızın altında harddisk varmı ona bakın siz? cihaz aynı cihaz ama altına bir parça daha ekliyorlar tıpkı resimdeki gibi

bu cihazların arkasında 2 tane giriş var. birisi sadece izlemek ve izlerken izlediğin programı ileri geri sarıp yayını durdurabilmen için sinyal alırken, diğer girişe giren kablo aynı esnada bir başka kanaldaki yayını kaydetmeye yarıyor.
    yada şöyle söyleyeyim, sen digiturkte kanal d izlerken yayını durdurabiliyor ve bu esnada stardaki yayını kaydedebiliyor musun?

Dostum beni arayan eleman kutunuza harici disk takıp kayıt yapabilir, durdurup, ileri geri yapabilirsiniz demişti ama ikinci bir kablodan bahsetmedi.

Bu hafta arayacaklardı ama aramadılar. Akşam olmazsa yarın arayım. Em azından diğer tv de blu üzerinden başka şey seyredebilirim.

• Sinema Dizi Spor (HD) + 8 Mbps'e kadar limitsiz (50 GB AKN) için toplam 70tl tek fatura ödüyordum
    Sinema Dizi (HD) + 16 Mbps'e kadar limitsiz (50 GB AKN) 68tl yeni 1 yıllık taahhüt verdim ama internet 1 ocak itibariyle 16mbps olacak dediler beklemedeyim.
    Bende hiç AKN devreye girmediğinden ayda ortalama 200gb download yapıyorum fiyat uygunuma geldi
  • Sa arkadaşlar D-Smart üye değilim hwrnagi bir cihaz ve internet abonelik yapmadigim halde online işlemlerde ismime müşteri numarası kayitli ama borç bulunmuyor herhangi cihaz ve kart yok ama dsmaet blu ücretsiz üye olmuştum acaba ondan mi çıktı ? Sonra bana fatura çıkmasın online işlemler hesabını nasıl iptal edebiliriz ?

• Arkadaslar yardım edin ben sadece internet sayfasına üye olmuştum ama bana müşteri numarası abone çıkartmışlar bunu nasıl iptal edebilirim

• quote:

quote:

Dostum beni arayan eleman kutunuza harici disk takıp kayıt yapabilir, durdurup, ileri geri yapabilirsiniz demişti ama ikinci bir kablodan bahsetmedi.

Bu hafta arayacaklardı ama aramadılar. Akşam olmazsa yarın arayım. Em azından diğer tv de blu üzerinden başka şey seyredebilirim.

onu söylememiş olabilir ama durum bundan ibaret. ayrıca blu özelliğini başka tvde smart özelliğini kullanarak seyrederim diye düşünüyorsanızda bana kalırsa emin olmadan üye olmayın. çünkü pc den bile blu üzerinden tv seyretmeden önce farklı bir player yükletiyor. televizyonların bunu desteklemesi kesin görünmüyor. yanlış anlamayın, 4 yıldır hd+ ve çıktığından beri blu abonesiyim. nasıl kullanıldıklarını bildiğim için uyarmak istiyorum.
  • Kardes bişey olmaz korkma fatura nd çıkmaz sadece blu ya üye olduğun için öyle gözüküyor online işlemler de.

• Md68400 M kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim saolasin ben yine gidim o üyeliğin iptalini isteyim bunların ne yapacağı belli olmaz

• 
Sayfa: önceki 518519520521522
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.