Şimdi Ara

DH | HD-Smart | Genel Konu (dHDs) (518. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.476
Cevap
40
Favori
444.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 516517518519520
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Belgesel kanallarinda dsmartin cok az fazla cesitliligi var sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnghtER

Suan icin her turlu digiturk onde

Belgesel kanallarinda dsmartin cok az fazla cesitliligi var sadece

+1

DSmart'ın belgesel kanalları DT'e göre daha fazla ama bu kadar...
  • Bu akşam Fenerbahçe nin oynayacağı maçı D-Smart 777. Kanaldan izleyebilirsiniz diye bildirim geliyor. Gel gelelim öyle bir kanal yok.

Konu hakkında bilgisi olanlar varmı acaba? Yayın sırasında eklenecek halide yok. Nasıl olacak bu iş.
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    77dir o kanal yanlıslıkla 777 demislerdir

Bu arada Nba de digiturke gidiyormus

Dsmart sanırım sadece belgesel kanalı olarak kalacak

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    777 de olucak aynen.maç saati gelir heralde.fişi çıkarıp takarsanız.ama beklemeyedebilirsin.elle manuel kanal ekle listenin sonuna gelir zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasimboo Y kullanıcısına yanıt
    Hem tv ye gelen mesaj da hemde 2 kere gelen mail de yanlışlık olabilir mi.? Gelen mail de 777.kanal tivibu spor kanalı yazıyor.

• 777.kanal açılmıs ama yayın ne yazıkki SD veriliyor.

Maçı HD izlemek isteyenler ayarlardam kanal ekleme kısmına gelerek TiviBu Spor kanallarını eklemesi gerekmekte. Ben şuan HD izliyorum.

Frekans: 11853 / 25000 (H)Yatay konumunda FEC: 2/3
    Ekleme ayarları..
    Sistem kısmı DVBS2
    Modülasyon kısmı 8PSK olacak.

İyi seyirler herkese. Fenerbahçemşze başarılar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

777.kanal açılmıs ama yayın ne yazıkki SD veriliyor.

Maçı HD izlemek isteyenler ayarlardam kanal ekleme kısmına gelerek TiviBu Spor kanallarını eklemesi gerekmekte. Ben şuan HD izliyorum.

Frekans: 11853 / 25000 (H)Yatay konumunda FEC: 2/3
    Ekleme ayarları..
    Sistem kısmı DVBS2
    Modülasyon kısmı 8PSK olacak.

İyi seyirler herkese. Fenerbahçemşze başarılar..

teşekkürler, oldu.
  • Dün aradılar ve 10 Ekim'de bitecek aboneliğim için en yüksek pakete 21-TL teklif ettiler. Ne dersiniz, yenilemek mantıklı mı 11 yıl taahhütle?
  • enoktakenokta kullanıcısına yanıt
    Biraz daha düşürt.10 15 arası ideal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoktakenokta

Dün aradılar ve 10 Ekim'de bitecek aboneliğim için en yüksek pakete 21-TL teklif ettiler. Ne dersiniz, yenilemek mantıklı mı 11 yıl taahhütle?

Bana 19.-TL dediler kabul etmedim. Burada 2 yıl için 11.-TL fiyat alanlar var. Hemen teslim olmayın. Kabul etmediğimden beri haftada 2 kere arıyorlar. Bende onlara 10.-TL teklif ettim. DSmart'ın belgesel kanalları dışında bir avantajı kalmadı.

DT sinema ve giriş paketi belgesel dahil plus hd kutu için 19.-TL/ay kullanıyorum.
  • celebic kullanıcısına yanıt
    Ben cevaben "düşüneyim, sizi ararım demiştim". En iyisi bu akşam arayıp bir nabız yoklayayım. Aksi gibi Digitürk'e de iptal faksı çektim, tüm kanalları kapattılar, 2 gündür arayan soran yok.
  • quote:

Ben cevaben "düşüneyim, sizi ararım demiştim". En iyisi bu akşam arayıp bir nabız yoklayayım. Aksi gibi Digitürk'e de iptal faksı çektim, tüm kanalları kapattılar, 2 gündür arayan soran yok.

Hocam sen aradın mı hiç şansın yok söyleyim. Dsmart'ı arayınca liste fiyatını dayıyorlar. Aynı şekilde DT'te öyle.

Ayrıca DT'ü merak etme sana mutlaka döneceklerdir. İptal faksından sonra cebine SMS geldi mi? SMS'ten sonra en az 3-4 kez ararlar. Dediğim gibi sen ararsan hiç pazarlık şansın olmaz.
    O zaman bekleme moduna geçeyim D-Smart için.
    DT için faksı çektiğim gün(19.08.2015 tarihinde) mesaj geldi aranacağıma dair, ama dediğim gibi 2 gündğr kimse aramadı, bütün kanallar da kapalı 19'undan beri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoktakenokta -- 21 Ağustos 2015; 17:57:43 >
  • quote:

O zaman bekleme moduna geçeyim D-Smart için.
    DT için faksı çektiğim gün(19.08.2015 tarihinde) mesaj geldi aranacağıma dair, ama dediğim gibi 2 gündğr kimse aramadı, bütün kanallar da kapalı 19'undan beri.

Hocam bu öğleden sonra aradılar. En son 15.-TL teklif ettiler. Ben yine kabul etmedim. Aynı paketi 11.-TL'ye alan var biliyorum. Parasından değil ama insanın gücüne gidiyor. 4 senelik aboneyim ama benden ucuza hizmet alan var.

Eğer 11.-TL'ye verecekseniz beni arayın yoksa kaydımı silin dedim çünkü 3 günde bir arıyorlar.
    Sizin aboneliğinizin bitmesine ne kadar kaldı?

• quote:

Sizin aboneliğinizin bitmesine ne kadar kaldı?

Hocam modül aboneliğim Ağustos başında sona erdi.

DSmart'ın belgesel kanalları dışında bir getirisi yok. Haftada 2 kere aranıyorum. Teklif edilen 15.-TL para değil ama bana önceden uygulanan yüksekten fiyattan dolayı şimdi 15.-TL'yi kabul etmiyorum. Ben kabul etmedikçe arıyorlar. Parasında değilim yapılan uygulama insanın gücüne gidiyor. Eğer 11.-TL teklif edecekseniz arayın yoksa benim kaydımı silin dedim.
    10 dan yukarı verilmez.10 veririm o da hd kalitesi için.görüntü güzel.aynı filmler aynı belgeseller.spor adına hiçbişi kalmadı.eurosporttaki maçları sanki dsmarta özel gibi reklamını yapıyolar.eurosport zaten her platformda var.kısaca dsmart tükendi.saçma saçma yüksek teklif vermesine gerek yok

• Neler dsmadt + internet basvurusu yaptık ta hangi hd kutu önerirsiniz? Hangisini isteyelim?
  • Merhabalar

bu tivibu spor kanalı nerede geçen hafta fb maçını izlemiştim bugün şampiyonlar ligi maçını veriyor ücretsiz ama kanal kaybolmuş.
  • 
Sayfa: önceki 516517518519520
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.