Şimdi Ara

DH | HD-Smart | Genel Konu (dHDs) (516. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.476
Cevap
40
Favori
444.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 514515516517518
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende de Goldmaster DTV-20000 HD modeli receiver var. kanal geçişlerinin ve menünün ağırlığından bıktık artık. kutu değişimi istemeyi düşünüyorum. siz nasıl bir yol izlediniz? direk servisi mi aradınız yoksa müşteri hizmetlerini mi? servis neye göre değişmeyi kabul etti? biraz bilgilendirirseniz sevinirim.
  • ege1903 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ben direk bayii aradım. Müşteri hizmetlerini yada servisi aramıyorum. Bizim bölgeye bakan bayii ile irtibata geçip cihazın değişimini istedim. Hemen gelip değiştiler.

Siz müşteri hizmetlerini arayarak size en yakın bayii numarasını isteyin. Direk onları arayarak eski kutuyu değişmek istiyorum çok ağır ve kullanılmaz oldu derseniz yardımcı olacaklardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    öncelikle cevap için teşekkür ederim, peki aktivasyon nasıl oluyor? yani yeni cihazın içine üyelik kartını takınca direk çalışıyor mu?
    Siz uğraşmıyorsunuz. Gelen kişi yeni cihaz ve yeni üyelik kartınızı aboneliğinize tanımlıyor ve kendi bayii ni arayarak sinyal istiyor kart numarasına bu kadar.

Eskisi gibi bekleme vs yok artık. Anında görüntü :))

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Pace iyidir herkese öneririm.3 senedir bende var hiç sakatlık çıkarmadı hd kanal geçişleride hızlıdır

• mobilephone M kullanıcısına yanıt
    Cvp için teşekkürler. Evet ilk farkettim bu oldu. HD kanal geçişleri dahil oldukça hızlı. 1 saniye civarında geçiş yapıyor. Eskisinde daha geç açılıyordu kanal. Ayrıca kanal listesini açıp aşağı yada yukarı basılı tutunca seri şekilde takılmadan kanallar hızlıca ilerliyor. Beğendim diyebilirim.

• La liga gitmis

• quote:

Orijinalden alıntı: invisible

La liga gitmis

Kim almış?

• Yok artık laliga da gittiyse ciddiyim 1 lira bile dese durmam. Bu ne yav spor icin aldığım platformda spor namına birşey kalmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: bynoun

Yok artık laliga da gittiyse ciddiyim 1 lira bile dese durmam. Bu ne yav spor icin aldığım platformda spor namına birşey kalmadı.

La Liga'yı kim almış acaba?

Arda'dan sonra Barcelona maçlarını izlemek daha keyifli olacak.

• Digitürke geçti la liga

• dsmarttan sonra nasıl bir olaya girelim ki ?

dsmart + internet vardı bende acaba normal goldmaster uydu alıcısı alıp neti başka bir yeremi taşısam ? önerisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emkem

dtx diye bi kanal eklenmiş.
    65.kanal

Discovery turbo extra

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe - Olympiakos 21 temmuz maçını izlemek için ücreti karşılığında bir günlük dsmart blu üyeliği kiralamak istiyorum.

Parayı maçtan önce göndereceğim, paylaşan arkadaş maçtan sonra şifreyi değiştrir rahat etmek için.
  • Fenerbahçe maçı için ben de üye olmaya çalıştım. Üyelik kabul etmiyor.

Var mı bir maç için üyeliğini verebilecek arkadaş?
  • arkadaşlar ben 2 senelik paket almıştım dsmart dan paket sona erdikten sonra devam ettirmedim sürekli dmsart dan aradılar teklif verdiler
    en son 9 ağustos'a kadar tüm kanalları hediye ettiler kapatın dediğim halde şu an tüm kanallar açık akşam maç saati kapanma gibi bi olay olabilir mi ?
  • psiko53 P kullanıcısına yanıt
    Hediye ettiyseler açıktır.kapanıcağı vakit yine arayıp ikna etmeye çalışıcaklar

• Elinde sadece diğer platformlardan farklı olarak kanal d hd, star hd, moto gp ve voleybol ligi kalmış dsmartın :) tam anlamıyla bitmiş bir platform. Alt lisanslama işi filan da hikaye. Taahhüt bittiği an da üyelik iptal

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    kanal d hd ve star hd digitürkte de var
  • Dsmartın yeniliğini açıklıyorum.flaş flaş.tay tv hd geliyor.artık atları ve jokeyleri hd kalitesinde capcanlı izleyip ganyan oynayabileceğiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 514515516517518
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.