Şimdi Ara

DH | HD-Smart | Genel Konu (dHDs) (514. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.476
Cevap
40
Favori
444.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 512513514515516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SvlyMmt

Tv8 hd çıktı sonra geri gitti az once. cok ilginc.

hatayla yapmışlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkanbirol

quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Merhaba Dsmart Süper paketli modülü izlemeye vakit bulamadığım satıyorum fiyat 229 tl, 2016 ya kadar aktivasyonlu yani 11 aylık, yetişkin kanalları hariç hepsi açıktır, 71 HD kanal

Fiyat uygunmuş gerçekten. Bende de modül olmasa kesin alırdım.

Hocam bu pakete Smart HD 1 -2 ve NTV Smart HD spor kanalları dahil mi?

Merhaba evet smartspor1-2 ve ntvsmartspor dahildir açıklamada yazdığı gibi yetişkin kanalları hariç hepsi açık ve HD pakettir. 220 liradan sanalpazarda ilan açarım ücretsiz kargo aylık 20 liraya gelir.

Fiyat çok makul. Dediğim gibi bende de mega paket modül var. Yoksa alınası bir ürün.

Hocam burada pek kimse ilgilenmeyebilir. Çünkü bir şekilde buradaki herkes DSmart seyrediyor. Digiturk'ten ben dahil çok kişi şikayetçi. DT abonelerine satman daha kolay olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba Dsmart Süper paketli modülü izlemeye vakit bulamadığım satıyorum fiyat 229 tl, 2016 ya kadar aktivasyonlu yani 11 aylık, yetişkin kanalları hariç hepsi açıktır, 71 HD kanal

Fiyat uygunmuş gerçekten. Bende de modül olmasa kesin alırdım.

Hocam bu pakete Smart HD 1 -2 ve NTV Smart HD spor kanalları dahil mi?

Merhaba evet smartspor1-2 ve ntvsmartspor dahildir açıklamada yazdığı gibi yetişkin kanalları hariç hepsi açık ve HD pakettir. 220 liradan sanalpazarda ilan açarım ücretsiz kargo aylık 20 liraya gelir.

Fiyat çok makul. Dediğim gibi bende de mega paket modül var. Yoksa alınası bir ürün.

Hocam burada pek kimse ilgilenmeyebilir. Çünkü bir şekilde buradaki herkes DSmart seyrediyor. Digiturk'ten ben dahil çok kişi şikayetçi. DT abonelerine satman daha kolay olur.

Tavsiye için teşekkürler
  • digıturk te hd paketım yarın bıtıyor,normal uyelıgımde 3 mart ta yanı tam 1 ay sonra.az omnce aradım dıgıtuk u ıyı kı aramısım yoksa hd paketım yarın bıtecek haberım olmadan 1 yıllık yenıden kendı kendıne paket yenılmesı yapacaklardı!once onu ıptal ettırdım.gerıye sadece normal uyelık kaldı onuda bu aksam bolgemdekı bayısıne gıdıp elden verecem evrakları faks cekın dıyorlar guıvenmıyorum hıç.sımdı dsmart paketlerını ıncelıyorum.gırısı paketınde 12 tane belgesel kanal var dsmartın yenı kanallarda eklenmıs halıyle.dıgıturkle ugrasmam artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamtheater_81

digıturk te hd paketım yarın bıtıyor,normal uyelıgımde 3 mart ta yanı tam 1 ay sonra.az omnce aradım dıgıtuk u ıyı kı aramısım yoksa hd paketım yarın bıtecek haberım olmadan 1 yıllık yenıden kendı kendıne paket yenılmesı yapacaklardı!once onu ıptal ettırdım.gerıye sadece normal uyelık kaldı onuda bu aksam bolgemdekı bayısıne gıdıp elden verecem evrakları faks cekın dıyorlar guıvenmıyorum hıç.sımdı dsmart paketlerını ıncelıyorum.gırısı paketınde 12 tane belgesel kanal var dsmartın yenı kanallarda eklenmıs halıyle.dıgıturkle ugrasmam artık.

Digiturk'e ayın 3'ünden önce iptal faksı ( 0212-473 99 99 ) çekmeniz yeterlidir. Yoksa abonelik otomatik olarak yenilenir.

Şu haliyle DSmart'ın giriş paketi hem fiyat hemde kanal çeşitliliği olarak daha uygun.
  • Arkadaşlar merhaba, bu fırtınadan sonra artık çanak mı döndü ne olduysa pek anlamam, d smart hd de ki paralı ve dsmarta özel kanallar göstermiyor. Fırtınadan önce sorunsuzdu. Ne olmuş olabilir nasıl düzeltebiliriz. (Kanaltürk hd ve bazı hd kanallar gösteriyor)

Teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dreamtheater_81

digıturk te hd paketım yarın bıtıyor,normal uyelıgımde 3 mart ta yanı tam 1 ay sonra.az omnce aradım dıgıtuk u ıyı kı aramısım yoksa hd paketım yarın bıtecek haberım olmadan 1 yıllık yenıden kendı kendıne paket yenılmesı yapacaklardı!once onu ıptal ettırdım.gerıye sadece normal uyelık kaldı onuda bu aksam bolgemdekı bayısıne gıdıp elden verecem evrakları faks cekın dıyorlar guıvenmıyorum hıç.sımdı dsmart paketlerını ıncelıyorum.gırısı paketınde 12 tane belgesel kanal var dsmartın yenı kanallarda eklenmıs halıyle.dıgıturkle ugrasmam artık.

Digiturk'e ayın 3'ünden önce iptal faksı ( 0212-473 99 99 ) çekmeniz yeterlidir. Yoksa abonelik otomatik olarak yenilenir.

Şu haliyle DSmart'ın giriş paketi hem fiyat hemde kanal çeşitliliği olarak daha uygun.

Müşteri hizmetlerinden hd yayınlar paketini iptal ettirdim üstad.faksa sanırım gerek yok artık.Önümüzdeki ayın 3 unde normal uyelıgım bıtıyor (giriş kanalları +belgesel paketim) bunun için faks yollayın yada en yakın bayıye gıdıp ordan talep edın dedıler.
    telefon edıp ıptal ettık demelerıne ragmen yarın yenıden hd paketı 12 aylık oalrak guncellerlerse o zaman çarşı karışır:)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Arkadaşlar merhaba, bu fırtınadan sonra artık çanak mı döndü ne olduysa pek anlamam, d smart hd de ki paralı ve dsmarta özel kanallar göstermiyor. Fırtınadan önce sorunsuzdu. Ne olmuş olabilir nasıl düzeltebiliriz. (Kanaltürk hd ve bazı hd kanallar gösteriyor)

Teşekkürler.

Önce on-line işlemlerden sinyal temizleyin.

Bu arada sinyal seviye ve kalitesini kontrol edin. Seviyelerinde düşükse bir uyducu çağırın.

• Öncelikle iyi akşamlar. Dsmart ile üyeliği sonlandırdık. Uydu alıcısı bizde kaldı kartla beraber. Ancak Kanal D Star ve Samanyolu HD'ler doğal olarak kapandı ve bunların Sd yayınları kanal listesinde bulunmuyor. Listeye de herhangi bir mudahele de yapılmıyor. Bu Next ye-15000hd farklı bir yazılım atılarak kullanılamıyor mu ya da SD yayınları listeye eklemenin bir seçeneği var mıdır ?
  • mertozsen340 M kullanıcısına yanıt
    Selam normal sd hallerini listeye ekleyebilirsin.manuel arama yapmalısın.frekansları girip taratıcaksın listenin en sonuna kanallar eklenir

• mobilephone M kullanıcısına yanıt
    Bu işlemi Sinyal Ayarları kısmında listenin en altında Elle Ekleme bölümünden denedim ancak sonuna herhangi bir kanalı eklemedi. Menüde başka bir kısımdan mı yapılıyor acaba ?
  • mertozsen340 M kullanıcısına yanıt
    Menü ayarlar kanalları düzenle kanal ekle den yapın hocam

• No Way Out kullanıcısına yanıt
    Mesajınızı görünce şaşırdım, aynı şey bana da oldu fırtınadan sonra. Film kanalları yok, sinyal gücü %100, kalite %12. Ama ilginçtir aynı değerlerdeki Star'da görüntü ve ses sorunsuz. Kanal D ve tv2 de her ikisi de %100. Konu hakkında bilgili olan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okircali

Mesajınızı görünce şaşırdım, aynı şey bana da oldu fırtınadan sonra. Film kanalları yok, sinyal gücü %100, kalite %12. Ama ilginçtir aynı değerlerdeki Star'da görüntü ve ses sorunsuz. Kanal D ve tv2 de her ikisi de %100. Konu hakkında bilgili olan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum..

1-7 arası film kanalları iki dizismart kanalı iki smartspor kanalı science hd ve maxsmart toplam 13 kanal aynı hassas transponderde. 31.12.2014 gecesi bende de gitmişti. Dsmart merkez çözümü yok. Uydu dönmüş. Diğer tüm hd/sd kanallar çıkmasına rağmen bu 13 kanal %23 sinyali geçemiyordu. Uyducu çağırıp çanağı düzelttik. Şimdi o transponder hem güç hem kalite %100. Çanağın milimetrik oynamasına bile gelmiyor bu onlarca hd kanalın aynı 10970 mhz frekansındaki tek transpondere sıkıştıran yayın politikası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba.
    bir konuda fikrinizi almak istiyorum. birkaç yıl önce digitürk kullanıcısıydım, memnun kalmadım tivibu'ya geçtim. o da malum süründürüyor. d smart almayı düşünüyorum. internetten araştırdığımda bulduğum fiyatlarla bayiilerin verdiği fiyatlar birbirini tutmuyor. aktif olarak kullananlar tavsiye edeceği paketleri söylerlerse sevinirim.
    ev telefonum yok, internet+TV paketi olacak. spor sinema kanalı vs elzem değil zaten oturup tv'de bir şeyler izleyen biri değilim. fiyat olarak nedir ne değildir net bir bilgim olsun istiyorum.
    teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MorBüyü

quote:

1-7 arası film kanalları iki dizismart kanalı iki smartspor kanalı science hd ve maxsmart toplam 13 kanal aynı hassas transponderde. 31.12.2014 gecesi bende de gitmişti. Dsmart merkez çözümü yok. Uydu dönmüş. Diğer tüm hd/sd kanallar çıkmasına rağmen bu 13 kanal %23 sinyali geçemiyordu. Uyducu çağırıp çanağı düzelttik. Şimdi o transponder hem güç hem kalite %100. Çanağın milimetrik oynamasına bile gelmiyor bu onlarca hd kanalın aynı 10970 mhz frekansındaki tek transpondere sıkıştıran yayın politikası.

Kanalları sıkıştırmasıyla ilgisi yok
    O tp nin gücü çok düşük

Turksattaki en güçlü tp lar Kanald hd ve star hd nin oldugu tp lar

Sorun yaşayanların anten ayarlari iyi yapılmamış oluyor genelde
    Çoğu antenci ince ayar yapmakla uğraşmıyor . En küçük bir rüzgarda yayınlarda kırılmalar oluyor sonra

• Yanıt için teşekkürler. 4 yıldır o kadar yağmura fırtınaya tık dememişti, tüm kanallarda sinyal süperdi. Hatta geçen gün "vay be ne güzel ayarlamış adam" diye geçirmiştim içimden İyi bir uyducu bulacağız demek ki..

• quote:

Yanıt için teşekkürler. 4 yıldır o kadar yağmura fırtınaya tık dememişti, tüm kanallarda sinyal süperdi. Hatta geçen gün "vay be ne güzel ayarlamış adam" diye geçirmiştim içimden İyi bir uyducu bulacağız demek ki..

90 lık çanakla hiç sorun yaşamazsın
    elektrik yüklü bulutlar olursa yani yağışlı havalarda herkes kesintiler olur
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi 4 yıldır hiçbir kesinti vs. olmamıştı 80lik çanakta da. Birden arkadaşın başına gelenle aynı şey olunca acaba başka bir durum mu var demiştim. Neyse tekrar teşekkürler..

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seiko1 -- 14 Şubat 2015; 23:14:45 >
  • 
Sayfa: önceki 512513514515516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.