Şimdi Ara

DH | HD-Smart | Genel Konu (dHDs) (512. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.476
Cevap
40
Favori
444.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 510511512513514
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Albus Dumbledore

Mülkiyeti bizim olan bir Hd kutumuz var. Taahhütlü mega paket kullanıyoruz 29 tlye. Fakat kutu bozulmaya başladı. Çok ağır çalışıyor zaman zaman kilitleniyor. Yeni kutu verirler mi verirlerse nasıl verirler?

aynı sorun, cihaz durup duruken donuyor, fişini çekip-takıp yeniden başlattığımda sinyal yok uyarısı veriyor, uzun bir dinlenmeden (bir gece) sonra düzeliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

Wait Üye Hediye Full Paket Bonusu 1 Ay
    biten modullu uyeliğme tanımlanmış lakin hiçbir kanal açılmıyor...
    nedir ne dğildir bu paket

süresi ne zaman bitiyor ?
    premium hd kanalına gelip sinyal yenilemesi yap online işlemlerden
  • m_alone kullanıcısına yanıt
    Ben yine kutu parası / kira parası ödemek istemiyorum açıkçası. Ne olacak bakalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

4 aralikta tanimlanmis 3 ocakta bitiyor.. Haberim olmadigi icin hic faketmedim...
    Bugun oylesine online islemlere girdigimde gordum..
    Kanallar acilmiyor hala..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,

Bende Next 15000 HD cihazı var ve yavaş çalıştığından dolayı HD Plus ile değiştirmek istiyorum..

HD Plus kutusunda kayır için çift tuner olduğu olduğundan dolayı çift kablo şart deniyor...

Benim de tek kablo kullanma zorunluluğum var .. 2. bir kabloyu çekemiyorum..

İnternette yaptığım incelemelerde SCR LNB (Unicable LNB) ile bu sorunun çözüldüğü söyleniyor..

HD Plus kutularda tek anten kablosu ile SCR LNB deneyen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 26 Aralık 2014; 10:14:00 >
  • quote:

quote:

quote:

4 aralikta tanimlanmis 3 ocakta bitiyor.. Haberim olmadigi icin hic faketmedim...
    Bugun oylesine online islemlere girdigimde gordum..
    Kanallar acilmiyor hala..

sinyal yenilem yaptınız mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ati39

Arkadaşlar,

Bende Next 15000 HD cihazı var ve yavaş çalıştığından dolayı HD Plus ile değiştirmek istiyorum..

HD Plus kutusunda kayır için çift tuner olduğu olduğundan dolayı çift kablo şart deniyor...

İnternette yaptığım incelemelerde SCR LNB (Unicable LNB) ile bu sorunun çözüldüğü söyleniyor..

Sizin sorunun bir benzerini ben yasamistim. Eski oturdugum evde kablo sikintim olmadigindan hd+ abonesi olup taahut vermistim. Akabinde evi degismek zorunda kalmistim ve mevcut salona qmmerkeziden tek kablo geliyordu. Bahsettiginiz cozumlerin hepsini okudum arastirdim. Gerekli bir cok yerle gorusmelerimde bosuna masraf yapmamam, caresinin olmadigina ikna edildim ve turlu gucluklerle bir kablo daha getirdim salona. Size tavsiyem iyi arastirin masraf etmeden once

• Sinyal yenileme yaptim yine olmadi..

• quote:

Orijinalden alıntı: exelante

quote:

Orijinalden alıntı: ati39

Arkadaşlar,

Sizin sorunun bir benzerini ben yasamistim. Eski oturdugum evde kablo sikintim olmadigindan hd+ abonesi olup taahut vermistim. Akabinde evi degismek zorunda kalmistim ve mevcut salona qmmerkeziden tek kablo geliyordu. Bahsettiginiz cozumlerin hepsini okudum arastirdim. Gerekli bir cok yerle gorusmelerimde bosuna masraf yapmamam, caresinin olmadigina ikna edildim ve turlu gucluklerle bir kablo daha getirdim salona. Size tavsiyem iyi arastirin masraf etmeden once

Tşk ederim arkadaşım...
  • An itibari ile tum kanallar acildi..
  • quote:

An itibari ile tum kanallar acildi..

31aralık-4ocak arası açık kanal
    sizde niye açıldı acaba kanallar ?
  • quote:

quote:

An itibari ile tum kanallar acildi..

31aralık-4ocak arası açık kanal
    sizde niye açıldı acaba kanallar ?

Wait uye full paket bonus hediye gibi bisey yaziyor online islemlerde..
    O yuzden acik..

• Yeni kanal haberi var mi?
  • investigation discovery nerde arkadaşlar bilen var mı?
    ulan dsmart, bu kanalı iptal ettiysen ne diyeyim sana bilmiyorum. tam natgeo ve eurosport geldi derken en çok izlediğim kanalı bulamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: exelante

investigation discovery nerde arkadaşlar bilen var mı?
    ulan dsmart, bu kanalı iptal ettiysen ne diyeyim sana bilmiyorum. tam natgeo ve eurosport geldi derken en çok izlediğim kanalı bulamıyorum.

Hocam bende de yok maalesef
  • forumda konusu var
    world ve id xtra hd platformdan çıkarıldı
  • hiç mi düzgün işi olmayacak bu platformun. bir taraftan yapıyor bir taraftan bozuyorlar. taahütüm bittiği gün 5 tl ye full paket versinler, durursam namertim.

• Forum 10 gündür uyuyor...

Güzel bir haber vereyim. Az önce yemekten işe dönerken arabada TRT'nin 3 sezon boyunca Şampiyonlar ve UEFA Ligini şifresiz olarak yayınlanacağı haberini dinledim. Kaynak sormayın. Kaynak arabada ki haber radyosu.
  • celebic kullanıcısına yanıt
    Şu anda Ntv ve Star' da verilen şifresiz maçlar Trt' den, Dsmart' ın verdiği şifreli maçlar da Tivibu' nun kendi platformundan şifreli verilecek deniyordu. Sonradan değişmediyse ihaleyi ilk aldıklarında söylenen buydu. Bazı maçların şifresiz yayınlanma olayı Uefa' nın ihale şartnamesindeki mecburiyetten kaynaklanıyor diye biliyorum.
  • celebic kullanıcısına yanıt
    Aynı startv dsmart futbolsmart mantığı olucak.Şifresiz maçlar trtden şifreliler tivibu üzerinden.olay bu

• 
Sayfa: önceki 510511512513514
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.