Şimdi Ara

DH | HD-Smart | Genel Konu (dHDs) (513. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.476
Cevap
40
Favori
444.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 511512513514515
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: celebic

Forum 10 gündür uyuyor...

Güzel bir haber vereyim. Az önce yemekten işe dönerken arabada TRT'nin 3 sezon boyunca Şampiyonlar ve UEFA Ligini şifresiz olarak yayınlanacağı haberini dinledim. Kaynak sormayın. Kaynak arabada ki haber radyosu.

forumda görmediniz sanırım eski haber
    tivibu ile trt ortak aldılar şampiyonlar ligini
    1.5-2 ay oluyor :)
    tivibu uydu platformu kuruyor ayrıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandostigre

Şu anda Ntv ve Star' da verilen şifresiz maçlar Trt' den, Dsmart' ın verdiği şifreli maçlar da Tivibu' nun kendi platformundan şifreli verilecek deniyordu. Sonradan değişmediyse ihaleyi ilk aldıklarında söylenen buydu. Bazı maçların şifresiz yayınlanma olayı Uefa' nın ihale şartnamesindeki mecburiyetten kaynaklanıyor diye biliyorum.

Tivubu ip tv değil mi? Çok büyük hata olur maçları ip tv'den vermek
    Yanlış dedim. Yani uyduya çıkmazsa büyük hata olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 15 Ocak 2015; 19:52:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Güzel bir haber vereyim. Az önce yemekten işe dönerken arabada TRT'nin 3 sezon boyunca Şampiyonlar ve UEFA Ligini şifresiz olarak yayınlanacağı haberini dinledim. Kaynak sormayın. Kaynak arabada ki haber radyosu.

Uyduya çıkması iyi olur yoksa bu şekilde abone kazanmaları zor gözüküyor. Bir ara niyet edip forumda ilgili başlığı takip ettim fakat ne göreyim ki herkes yayın kalitesinden olsun filmlerden olsun şikayetçiydi. Bende vazgeçmiştim. Neyse karar vermek için daha vakit var.
  • quote:

quote:

Kursun kursunda düzgün bir platform oluştursunlar. Bugün arabada iyi duyamamışım demek. Nette şöyle bir açıklama mevcut

TRT, Türkiye yayın haklarını 3 yıllığına satın alan Türk Telekom ile anlaşmaya vardı...

TRT yönetiminin girişimleriyle; TTNET ile TRT arasında yapılan anlaşmaya göre açık kanalda yayınlanması gereken maçlar TRT'de yayınlanacak.

Avrupa'nın yıldızları, gelecek sezondan itibaren TRT ekranlarında parlayacak. 2015-2016 sezonundan başlayarak 3 sezon boyunca Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa ligi maçları TRT ekranlarında olacak.
    Futbolseverler, Devler Ligi heyecanını TRT'nin tecrübeli spikerlerinden dinleme fırsatı bulacak.

Dünyanın kulüpler düzeyinde en büyük organizasyonu TRT'nin geniş ve kaliteli yayın ağıyla tüm yurtta yankı bulacak...

Türk Telekom, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarının Türkiye yayın haklarını satın aldı.

Şirketten yapılan açıklamada, "Türk Telekom'un bağlı ortaklığı TTNET AŞ, UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçlarının Türkiye yayın haklarını 2015 - 2016 sezonundan başlayarak 3 sezon için satın aldı. UEFA ile yapılan protokol çerçevesinde açık kanalda yayınlanması gereken maçlar için ise TRT ile anlaşmaya varıldı." denildi.
  • Power Türk e ne oldu? 118 no lu kanalda idi ama yok. Uyduda HD yayına geçti ama ds dan kaldırıldı ilginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpiyanos -- 21 Ocak 2015; 23:48:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpiyanos

Power Türk e ne oldu? 118 no lu kanalda idi ama yok. Uyduda HD yayına geçti ama ds dan kaldırıldı ilginç

118'de HD yayına başlamış
  • BRT HD dsmarta eklendi bir hd kanal daha oldu (kanal türksatta şifresiz)

• quote:

quote:

quote:

Uyduya çıkması iyi olur yoksa bu şekilde abone kazanmaları zor gözüküyor. Bir ara niyet edip forumda ilgili başlığı takip ettim fakat ne göreyim ki herkes yayın kalitesinden olsun filmlerden olsun şikayetçiydi. Bende vazgeçmiştim. Neyse karar vermek için daha vakit var.

hep abonelikmi değiştireceğiz
    maç kanallarını mevcut platformlara kiralasinlar
    herkez otursun oturduğu yerde

dsmartta aynı kanalı yayınlasın
    digiturkte tivibuda teledünyada superonlinetv de vs.de
    en azından rekabet olacak vatandaşa yarayacak

ama tabi godamanlara yarar mı önemli olan o
    kim takar vatandaşı :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: commandostigre

Şu anda Ntv ve Star' da verilen şifresiz maçlar Trt' den, Dsmart' ın verdiği şifreli maçlar da Tivibu' nun kendi platformundan şifreli verilecek deniyordu. Sonradan değişmediyse ihaleyi ilk aldıklarında söylenen buydu. Bazı maçların şifresiz yayınlanma olayı Uefa' nın ihale şartnamesindeki mecburiyetten kaynaklanıyor diye biliyorum.

Tivubu ip tv değil mi? Çok büyük hata olur maçları ip tv'den vermek
    Yanlış dedim. Yani uyduya çıkmazsa büyük hata olur.

bi önlem alınmazsa IP tv nin linkleri maç linki diye bol bol dolaşır sitelerde
    benim gibileride bi maç keyfi için para yıgmaz..
    yazar linki akıllı tv ye, receivere veya pc ye devam izlemeye

gerçi rusların IP tv platofrumu açık vermeden kusursuz bir biçimde 3 senendir HD izlettiriyor CL yi
    saolsunlar :)
  • hbasaran82 kullanıcısına yanıt
    Link var mı hocam?
  • Merhaba Dsmart Süper paketli modülü izlemeye vakit bulamadığım satıyorum fiyat 229 tl, 2016 ya kadar aktivasyonlu yani 11 aylık, yetişkin kanalları hariç hepsi açıktır, 71 HD kanal
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkanbirol

Merhaba Dsmart Süper paketli modülü izlemeye vakit bulamadığım satıyorum fiyat 229 tl, 2016 ya kadar aktivasyonlu yani 11 aylık, yetişkin kanalları hariç hepsi açıktır, 71 HD kanal

Fiyat uygunmuş gerçekten. Bende de modül olmasa kesin alırdım.

Hocam bu pakete Smart HD 1 -2 ve NTV Smart HD spor kanalları dahil mi?
  • quote:

quote:

Merhaba Dsmart Süper paketli modülü izlemeye vakit bulamadığım satıyorum fiyat 229 tl, 2016 ya kadar aktivasyonlu yani 11 aylık, yetişkin kanalları hariç hepsi açıktır, 71 HD kanal

Merhaba evet smartspor1-2 ve ntvsmartspor dahildir açıklamada yazdığı gibi yetişkin kanalları hariç hepsi açık ve HD pakettir. 220 liradan sanalpazarda ilan açarım ücretsiz kargo aylık 20 liraya gelir.

• quote:

quote:

quote:

Merhaba evet smartspor1-2 ve ntvsmartspor dahildir açıklamada yazdığı gibi yetişkin kanalları hariç hepsi açık ve HD pakettir. 220 liradan sanalpazarda ilan açarım ücretsiz kargo aylık 20 liraya gelir.

Bonus,Word,Maksimum,Axess vade farksız 9 taksitle alabilirsiniz, diğer kartlarda 5-6 taksit oluyor sanırım

• Tv8 hd çıktı sonra geri gitti az once. cok ilginc.

• quote:

Orijinalden alıntı: SvlyMmt

Tv8 hd çıktı sonra geri gitti az once. cok ilginc.

Nasıl yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: Emirayk2

quote:

Orijinalden alıntı: SvlyMmt

Tv8 hd çıktı sonra geri gitti az once. cok ilginc.

Nasıl yani?

Görüntü kalitesi degismedi ama logo tv8 hd oldu, sonra degisti.

• SvlyMmt S kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle oldu, bende bulaniklasti. Gozummu bozuldu biran dedim, hd logo geldi ve gitti.

• Birkac dakika önce yine oldu.. acaba hdye gecis mi olacak

• Deneme test falan filandır.geçse iyi olur tabi.numunelik kaldı orda paralı

• 
Sayfa: önceki 511512513514515
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.