Şimdi Ara

DH | HD-Smart | Genel Konu (dHDs) (511. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.476
Cevap
40
Favori
444.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 509510511512513
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bir sorum var 2013 yilindan kalma digiturk un verdigi ci+ modül var uyelik bitince almadilar tekrar bende atmadim evimde dsmart hd kutum var ve yayinlarim 2015 ağustos a kadar devam edecek simdi sorum su bu kutudaki smart karti cikarip modül e taksam modül u de samsung smart tv ye taksam calisirmi bilmeden birsey denemek istemiyorum bu konuda yardimci olabilecek kimse var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Orijinalden alıntı: .nevermind

Merhaba, teledunyadan dsmarta gecmeyi dusunuyoruz. Merak ettigim sey hic kampanyalarinin olmamasi. Yani iki secenek gordum. 70 tlye hd secenegi var giris paketi. 2014 fiyat kistesinde gordum bide 2 yil tahahutlu aylik 16 tl giris paketi var. yaninda hd kutu veriyorlar mi? Sizler memnunmusunuz d smarttan. Turk kanallari ve belgrsel disinda bir sey izlemiyorum. Not: sanirim flash tv yok

Hocam DSmart'ın liste fiyatı çok kazık.

Bakın ben az ödüyorum diye gerinirken benden daha az ödeyenler varmış ki ben Mega Paket ( bütün kanallar açık ) için ayda 28.- TL'yi cam modül abonesi olarak ödüyorum. Bu rakamın daha altında olan aboneler varmış.

Siz şimdi DSmart'ı arayıp ben abone olacağım derseniz size sağlam bir fiyat verirler. Artık nasıl yaparsınız bilmiyorum ama bir arkadaşım Mega pakete 25.-TL filan ödüyor. Eğer aynısından banada yaparsanız 1 sene taahhüt verebilirim filan deyin belki bu şekilde abone olabilirsiniz.

İsterseniz HD kutu alırsınız isterseniz Cam Modül abonesi olursunuz. Cam Modül daha ucuz olur ama Cam Modül aboneliği hangi tv'ye takılır takılmaz araştırın önce

Peki d smartta uydu alici veriyor mu digiturk gibi yoksa onun icinde ayri ucret istiyor mu 16 tl aylik odemenin ustune?

• arkadaşlar selamlar,
    bende CI modül ile kullandığım HD paket var. ödemesini baştan yaptım. daha 1 yıl kadar devam edecek sanırım. bu paketi sinema paketine yada mega pakete yükseltmek için aşağı yukarı ayda ne kadar vermem gerekir yada vermeliyim. ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: g_boz

quote:

Abonelik bittiğinde DSmart'ın daha düşük fiyat teklifiyle karşımıza çıkması lazım çünkü Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligini ellerinden kaçırdılar.

Bildiğim kadarıyla Tivibu almış. Artık önümüzdeki sezon maçlarını seyretmek istiyorsak Tivibu ile ilgilenmemiz gerekecek.

3 farklı platformdan 2 tane alabilirim. Seneye ligimizin çok kaliteli (!) olması sebebiyle Lig Tv ve dolayısı ile DT'ü yenliemeyi pek düşünmüyorum.
    Diğerlerini fiyat ve kanal olarak gözden geçireceğim.

Çok kaliteli bir lig derken şaka yaptığınızı umuyorum

Aynen öyle bende (!) şeklinde vurguladım.

Maç sonuçlarının sahadaki futbolcular tarafından değil hakemler tarafından belirlendiği bir maça niye para ödeyim ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nusperato

Beyler bir sorum var 2013 yilindan kalma digiturk un verdigi ci+ modül var uyelik bitince almadilar tekrar bende atmadim evimde dsmart hd kutum var ve yayinlarim 2015 ağustos a kadar devam edecek simdi sorum su bu kutudaki smart karti cikarip modül e taksam modül u de samsung smart tv ye taksam calisirmi bilmeden birsey denemek istemiyorum bu konuda yardimci olabilecek kimse var mi

Hocam iyi ki bu soruyu sormuşsunuz çünkü benim bildiğim kartın kilitlenme ihtimali var ama yinede bir DSmart bayisine veya teknik servise bunu danışın derim.
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba, teledunyadan dsmarta gecmeyi dusunuyoruz. Merak ettigim sey hic kampanyalarinin olmamasi. Yani iki secenek gordum. 70 tlye hd secenegi var giris paketi. 2014 fiyat kistesinde gordum bide 2 yil tahahutlu aylik 16 tl giris paketi var. yaninda hd kutu veriyorlar mi? Sizler memnunmusunuz d smarttan. Turk kanallari ve belgrsel disinda bir sey izlemiyorum. Not: sanirim flash tv yok

Bakın ben az ödüyorum diye gerinirken benden daha az ödeyenler varmış ki ben Mega Paket ( bütün kanallar açık ) için ayda 28.- TL'yi cam modül abonesi olarak ödüyorum. Bu rakamın daha altında olan aboneler varmış.

Siz şimdi DSmart'ı arayıp ben abone olacağım derseniz size sağlam bir fiyat verirler. Artık nasıl yaparsınız bilmiyorum ama bir arkadaşım Mega pakete 25.-TL filan ödüyor. Eğer aynısından banada yaparsanız 1 sene taahhüt verebilirim filan deyin belki bu şekilde abone olabilirsiniz.

İsterseniz HD kutu alırsınız isterseniz Cam Modül abonesi olursunuz. Cam Modül daha ucuz olur ama Cam Modül aboneliği hangi tv'ye takılır takılmaz araştırın önce

Peki d smartta uydu alici veriyor mu digiturk gibi yoksa onun icinde ayri ucret istiyor mu 16 tl aylik odemenin ustune?

DSmart'ın HD kutu üyeliğini bilmiyorum, kullanmadım hiç.

Bende Cam Modül ve DSmart'ın ilk çıktığında verdiği öbür boyu abonelik içeren SD alıcısı mevcut.

Bendeki bu kutuyu çok geri almak istediler ama ömür boyu aboneliğimi geri verir miyim? Yerine bedava 1 sene HD kutu aboneliği verdiler. Hayatta kabul etmem dedim. Hiç seyretmesem bile bana hizmet vermeye mecburlar çünkü elimde kapı sözleşme halen duruyor.
  • Arkadaşlar selam,
    Problemin Çözümü nedir bilmiyorum bir el atarsanız sevinirim.
    Salonda d-smart var LCD tv ye hdmi ile bağlayınca sıkıntısız izliyorum. Aynı yere tüplü tv koyuyorum dolayısıyla hdmi yerine scart takıyorum ekranda sinyal yok uyarısı beliriyor. Sinyal kablosu aynı, cihaz aynı konum aynı. Değişen sadece tv ve Bağlantı kablosu...yardım lütfen...

Cihaz Vestel bu arada s7560 diye bir model d-smart hd+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eikinskjaldi -- 16 Aralık 2014; 20:28:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eikinskjaldi E kullanıcısına yanıt
    Cihazın ayarlarından hdyi kapatıp dener misiniz acaba

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende Cam Modül ve DSmart'ın ilk çıktığında verdiği öbür boyu abonelik içeren SD alıcısı mevcut.

Bendeki bu kutuyu çok geri almak istediler ama ömür boyu aboneliğimi geri verir miyim? Yerine bedava 1 sene HD kutu aboneliği verdiler. Hayatta kabul etmem dedim. Hiç seyretmesem bile bana hizmet vermeye mecburlar çünkü elimde kapı sözleşme halen duruyor.

Hocam bu ömür boyu abonelikte hangi kanallar var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhur45

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bu ömür boyu abonelikte hangi kanallar var?

Ömür boyu abonelikte verilen kutu zaten HD değil. Ayrıca giriş paketi diye adlandıracağımız bir paket. Yerli kanallar, bir kaç belgesel, yine bir veya iki film kanalı, Eurosport gibi kanallar mevcut.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MorBüyü

eurosport hd 12072 dikey 27500 - 5/6

Teşekkür ederim.

Bunu az önce Dsmart'a sordum. Ne cevap aldım biliyor musunuz?

BİZDE BİLMİYORUZ, YARIN ARAYIP ÖĞRENEBİLİRSİNİZ.

Böyle bir kepazelik görmedim ya. Adamlar yaptığı yayının frekansını bilmiyor.

Bu konu için şikayette bulunmuştum. Bana geri dönüş yaptılar.

Her neyse ben sorunu çözdüğümü ve yakında gelebilecek başka bir kanal olup olmadığını sordum. İlgili kişi bana gelirse Eurosport 2 HD'nin gelebileceğini ama henüz kesinlik kazanmadığını söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eikinskjaldi

Arkadaşlar selam,
    Problemin Çözümü nedir bilmiyorum bir el atarsanız sevinirim.
    Salonda d-smart var LCD tv ye hdmi ile bağlayınca sıkıntısız izliyorum. Aynı yere tüplü tv koyuyorum dolayısıyla hdmi yerine scart takıyorum ekranda sinyal yok uyarısı beliriyor. Sinyal kablosu aynı, cihaz aynı konum aynı. Değişen sadece tv ve Bağlantı kablosu...yardım lütfen...

Cihaz Vestel bu arada s7560 diye bir model d-smart hd+

1) hdkutunun menüsünde sinyal çıkışını sabitleyen bir ayar olmalı
    sinyal çıkısı : hmdi, scart, av, vs gibi

2) scart bağlantısından sonra tüplü tv de av-tv düğmesini denedinizmi

3) tv nin scart girişi arızalı olabilir

4) alternatif olarak : tv nin anten girişne bağlantıyı yapıp uhv den sinyal bulmayı deneyin (yalniz emin değilim ama yayın analog olur)

5) alternativ:
    http://www.akortek.org/assets/dkmpcin_icresim3.jpg
    linkteki sarı beyaz kırmızı baglantıları deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 17 Aralık 2014; 15:21:38 >
  • Merhabalar,

İçinizde daha önceden veya hali hazırda tivibu kullanan bir arkadaşımız var mı? Varsa bu iki platformu kısaca kısaca kıyaslayabilir mi?
    Şampiyonlar ve Avrupa Liglerinin gitmesi beni böyle bir arayışa soktu.
  • quote:

Merhabalar,

İçinizde daha önceden veya hali hazırda tivibu kullanan bir arkadaşımız var mı? Varsa bu iki platformu kısaca kısaca kıyaslayabilir mi?
    Şampiyonlar ve Avrupa Liglerinin gitmesi beni böyle bir arayışa soktu.

2 yıl önce kadar kullandım berbarttı görüntü kalitesi,cihazın yavaşlığı vss. deneme süresi dolunca hemen iptal ettim. Ancak son zamanlarda baya iyileştiği yönünde duyumlar var HD kanalların görüntüsü vs. baya güzelleşmiş. Bence sorunuzu tivibu bölümünde hali hazırda kullanan arkadaşlara yöneltirseniz çok daha kesin cevaplar alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgay26 -- 19 Aralık 2014; 15:32:13 >
  • turgay26 kullanıcısına yanıt
    Oradaya da sordum, henüz cevap gelmedi. Beklemeyi düşünüyorum çünkü Dsmart'tan memnunum, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 19 Aralık 2014; 15:29:45 >
  • celebic kullanıcısına yanıt
    Tivibu'nun sanırım 1 aylık deneme paketi vardı ücretsiz. Ben ondan alıp denemeyi düşünüyorum. Sizde bir araştırın isterseniz.
  • Naçizane tavsiyemdir.....
    Aylık faturalı sistemlere bulaşmayın.İnternet için bu şart.Alternatifi yok çünkü.Lakin tv izlemek için tek ödemeli modüllü sistemler çok rahat.Bir kere ödüyorsun bir daha bir yıl yada iki yıl kafan rahat.Bitince iptal ettireyim şunu yapayım hay allah bir aylık fatura daha soktular dı , çıkarttırmaya uğraşayım dı gibi dertler yok.Kesinlikle tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logitéch

Tivibu'nun sanırım 1 aylık deneme paketi vardı ücretsiz. Ben ondan alıp denemeyi düşünüyorum. Sizde bir araştırın isterseniz.

Hocam ben tivibu'dan vazgeçtim.

Tivibu forumunda bile çok şikayet var. Şampiyonlar Ligi'ne bir şekilde nasılsa uydudan bulurum.

• Mülkiyeti bizim olan bir Hd kutumuz var. Taahhütlü mega paket kullanıyoruz 29 tlye. Fakat kutu bozulmaya başladı. Çok ağır çalışıyor zaman zaman kilitleniyor. Yeni kutu verirler mi verirlerse nasıl verirler?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wait Üye Hediye Full Paket Bonusu 1 Ay
    biten modullu uyeliğme tanımlanmış lakin hiçbir kanal açılmıyor...
    nedir ne dğildir bu paket
  • 
Sayfa: önceki 509510511512513
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.