Şimdi Ara

DH | HD-Smart | Genel Konu (dHDs) (510. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.476
Cevap
40
Favori
444.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 508509510511512
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fink Ployd

Eurosport 1 HD kanalı, bugün saat 16:00'da 81 numaralı kanal sıralamasında yayına başlayacak, hayırlı olsun

Hocam cam modül abonesiyim. Frekansları manuel gireceğim. Varsa frekansları paylaşabilir misiniz? Akşam eve geçince girerim. Teşekkürler
  • eurosport hd 12072 dikey 27500 - 5/6
  • Hd yi gectikde sd Eurosport 2 yok mu ki?
  • Natlar geldi viasat yokmu eurosport geldi eurosport 2 yokmu alemsiniz ha :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MorBüyü

eurosport hd 12072 dikey 27500 - 5/6

Teşekkür ederim.

Bunu az önce Dsmart'a sordum. Ne cevap aldım biliyor musunuz?

BİZDE BİLMİYORUZ, YARIN ARAYIP ÖĞRENEBİLİRSİNİZ.

Böyle bir kepazelik görmedim ya. Adamlar yaptığı yayının frekansını bilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Natlar geldi viasat yokmu eurosport geldi eurosport 2 yokmu alemsiniz ha :-)

Natgeo ile viasat olayini anladikta eurosportla eurosport 2 istegini anlamsiz gormenizi anlamadim. Dostum eurosportlarin ikisi birbirini tamamlayan kanallar, yani bir sporu seyrederken yayinin 2 ye gecdigini cok gorursunuz. Gereksiz bir yorum olmus

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eurosport 2ninde gelmesi lazim.
  • exelante kullanıcısına yanıt
    Hocam dsmart bende uzun senedir var.aldığım gibi eurosportlar gitti film kanalları kötüleşti.en çok isyanı ben ettim.şimdi toparlanınca hoşuma gidiyo.bi soluklanın hele gelicek olan kanal gelir.telif hakkı muhabbetine az beklemedik.tercih meselesi isteyen başka platformuda tercih edebilirde beklemişiz o kadar.hele şükür gelmiş kanallar.hala o gelmiyomu bu gelmiyomu.eskiden tam çöp bi platformdu sabır yani :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Orijinalden alıntı: MorBüyü

eurosport hd 12072 dikey 27500 - 5/6

Teşekkür ederim.

Bunu az önce Dsmart'a sordum. Ne cevap aldım biliyor musunuz?

BİZDE BİLMİYORUZ, YARIN ARAYIP ÖĞRENEBİLİRSİNİZ.

Böyle bir kepazelik görmedim ya. Adamlar yaptığı yayının frekansını bilmiyor.

Benim modüllü uydu alıcıda 12073 te.ama çalışmıyor.Yani şifreli gözüküyor.spor paketi olanlardamı açık acaba eurosportlar?
  • Spor paketi bar , euroaport 81. Kanalda aktif.
  • cumhur45 kullanıcısına yanıt
    Bende Mega paket olduğu için hepsi açık 🔓

• sırf nat geo kanalları yüzünden digitürk alacaktım. iyi ki almamışım. geldi çok şükür
  • Hocam, modül olunca şu sıradaki kanalda bu sıradaki kanalda olayı yok bende.Normal uydu alıcısı içinde bütün kanallar var, tüm uydu kanallarını taradığı için dsmart sıralaması yok bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitroture

sırf nat geo kanalları yüzünden digitürk alacaktım. iyi ki almamışım. geldi çok şükür

Eveeet, şu an çok tatlı ve yeterli oldu bence dsmart.Tek eksiği türkçe bir history kanalı.Klasik HISTORY CHANNEL değil tabiki.Bu HISTORY kanalları nedense araba tamircisi kanalına dönüştü gibi sanki.Viasat history acayip iyi olurdu şu ara.Çünkü bu alanda hiç kanal yok ve kısıtlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhur45

Hocam, modül olunca şu sıradaki kanalda bu sıradaki kanalda olayı yok bende.Normal uydu alıcısı içinde bütün kanallar var, tüm uydu kanallarını taradığı için dsmart sıralaması yok bende.

Maalesef DSmart Cam Modül abonleri bu konuda çok dertliyiz.

Benim salondaki televizyon Samsung. Samsung bu konuda çok iyi çünkü yayın seçenekleri içinde DSMART'a ayrı bir yer açmış. Modülü arkadaki porta takıp yayın seçeneklerinden DSmart'ı seçtiğinizde tüm DSmart kanalları aynı sırada çıkıyor.

Diğer odadaki LG'de zaten ayrı bir HD uydu alıcısı kullanmak durumundayım çünkü o televizyona modül direk takılamıyor, ayrı bir aparat gerekiyor. Mecbure frekansları taratıp kanalları kendiniz BUKET yapıyorsunuz.
  • Abonelik bittiğinde DSmart'ın daha düşük fiyat teklifiyle karşımıza çıkması lazım çünkü Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligini ellerinden kaçırdılar.

Bildiğim kadarıyla Tivibu almış. Artık önümüzdeki sezon maçlarını seyretmek istiyorsak Tivibu ile ilgilenmemiz gerekecek.

3 farklı platformdan 2 tane alabilirim. Seneye ligimizin çok kaliteli (!) olması sebebiyle Lig Tv ve dolayısı ile DT'ü yenliemeyi pek düşünmüyorum.
    Diğerlerini fiyat ve kanal olarak gözden geçireceğim.
  • Merhaba, teledunyadan dsmarta gecmeyi dusunuyoruz. Merak ettigim sey hic kampanyalarinin olmamasi. Yani iki secenek gordum. 70 tlye hd secenegi var giris paketi. 2014 fiyat kistesinde gordum bide 2 yil tahahutlu aylik 16 tl giris paketi var. yaninda hd kutu veriyorlar mi? Sizler memnunmusunuz d smarttan. Turk kanallari ve belgrsel disinda bir sey izlemiyorum. Not: sanirim flash tv yok

• quote:

Orijinalden alıntı: .nevermind

Merhaba, teledunyadan dsmarta gecmeyi dusunuyoruz. Merak ettigim sey hic kampanyalarinin olmamasi. Yani iki secenek gordum. 70 tlye hd secenegi var giris paketi. 2014 fiyat kistesinde gordum bide 2 yil tahahutlu aylik 16 tl giris paketi var. yaninda hd kutu veriyorlar mi? Sizler memnunmusunuz d smarttan. Turk kanallari ve belgrsel disinda bir sey izlemiyorum. Not: sanirim flash tv yok

Hocam DSmart'ın liste fiyatı çok kazık.

Bakın ben az ödüyorum diye gerinirken benden daha az ödeyenler varmış ki ben Mega Paket ( bütün kanallar açık ) için ayda 28.- TL'yi cam modül abonesi olarak ödüyorum. Bu rakamın daha altında olan aboneler varmış.

Siz şimdi DSmart'ı arayıp ben abone olacağım derseniz size sağlam bir fiyat verirler. Artık nasıl yaparsınız bilmiyorum ama bir arkadaşım Mega pakete 25.-TL filan ödüyor. Eğer aynısından banada yaparsanız 1 sene taahhüt verebilirim filan deyin belki bu şekilde abone olabilirsiniz.

İsterseniz HD kutu alırsınız isterseniz Cam Modül abonesi olursunuz. Cam Modül daha ucuz olur ama Cam Modül aboneliği hangi tv'ye takılır takılmaz araştırın önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

Abonelik bittiğinde DSmart'ın daha düşük fiyat teklifiyle karşımıza çıkması lazım çünkü Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligini ellerinden kaçırdılar.

Bildiğim kadarıyla Tivibu almış. Artık önümüzdeki sezon maçlarını seyretmek istiyorsak Tivibu ile ilgilenmemiz gerekecek.

3 farklı platformdan 2 tane alabilirim. Seneye ligimizin çok kaliteli (!) olması sebebiyle Lig Tv ve dolayısı ile DT'ü yenliemeyi pek düşünmüyorum.
    Diğerlerini fiyat ve kanal olarak gözden geçireceğim.

Çok kaliteli bir lig derken şaka yaptığınızı umuyorum
  • 
Sayfa: önceki 508509510511512
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.