Şimdi Ara

DH | HD-Smart | Genel Konu (dHDs) (508. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.476
Cevap
40
Favori
444.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 506507508509510
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni kanalları ekledim. Şimdi dışarıda olduğumdan dolayı hangileri olduğunu unuttum ama 2 kanalın Program Kılavuzu yok. Bu yüzden o anda ki ve sonraki program akışını göremiyorum.

Ben cam modül abonesiyim peki diğer uydu alıcı aboneleri Program Kılavuzunu görebiliyorlar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • celebic kullanıcısına yanıt
    Bendede sadece Wild kanalında epg var diğer ikisinde yok linux tabanlı uydu alıcılarında küçük bir ayar sonra görülebiliyor dsmart kutu abonelerinde vardır sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmravclr

Bugün Dsmart mesaj yollamış Aralık ayı içerisinde NAT GEO HD, NAT GEO WİLD HD, NAT GEO PEOPLE HD ve EuroSport HD sizlerle diye. Sonunda bi işi becerebildiler.

NG lere sürpriz gibi oldu çok sevindim.. tam Eurosport ne olacak derken.. yazınız çok iyi oldu teşekkürler

Bilgi:
    68 - NAT GEO HD
    69 NAT GEO WILD HD
    70 NAT GEO PEOPLE HD
    Nat geoda yoktu. People ve Wild'da vardı. Aleti kapatıp açtım, üçüne de geldi şimdi EPG.
  • Ben Dsmart cam modülü oturma odasındaki Atlanta HD Box ile kullanıyorum belki ondan EPG leri göstermiyor olabilir

Eğer modülü salondaki Samsung'un kendi portunda takarsam belki gösterir ama denemeye vaktim olmadı.

Eurosport HD ve History için iyi haberler bekliyoruz.
    Eurosport hd pazartesi günü yayına başlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanreyiz

Eurosport hd pazartesi günü yayına başlıyor

İyi haber, teşekkürler.
  • Arkadaşlar, modüllü izleyiciyim.Şu an dizi paketini izliyorum..Ve bu akşam türksatı yeniden tarattığımda NG WILD de çıktı.Bu NG ler hangi paket kapsamında acaba?Yani dizi paketine mi koydular yoksa yeni geldiği için hediye kabilindenmi açtılar herkese acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhur45

Arkadaşlar, modüllü izleyiciyim.Şu an dizi paketini izliyorum..Ve bu akşam türksatı yeniden tarattığımda NG WILD de çıktı.Bu NG ler hangi paket kapsamında acaba?Yani dizi paketine mi koydular yoksa yeni geldiği için hediye kabilindenmi açtılar herkese acaba?

Dostum discoveryler aciksa onlarinda acik olmasi normal. Eger kapaliysa hediye olarak verilmis olma olasiligi yuksek
  • discovery ler, animaux , bbc ve davinci kanalları açık.Tamam o zaman. sevindim bu işe :) demekki bizim paket kapsamında.Teşekkürler bilgi için.Şimdi öbür NG leri arıyım bakıyım onlarda var mı:)
  • quote:

Arkadaşlar, modüllü izleyiciyim.Şu an dizi paketini izliyorum..Ve bu akşam türksatı yeniden tarattığımda NG WILD de çıktı.Bu NG ler hangi paket kapsamında acaba?Yani dizi paketine mi koydular yoksa yeni geldiği için hediye kabilindenmi açtılar herkese acaba?

Hocam bende modül abonesiyim.
    Sizin paket hangisi ve aylık kaç lira ödüyorsunuz?

Şunun için soruyorum; Digitürk'te bir fiyat standartı yok, tutturabildiğine tutturduğu fiyata paket satıyor.

Bu konuda Dsmart daha düzgün çalışıyor. Teyit etmek için sordum.

Örneğin Mega pakete 28.-TL /ay ödüyorum.

• Dsmartta modüle aylık ödeme yok bildiğim kadarıyla, bir yıl önce teknosadan 199 tl ye 2 yıllık giriş paketi modül almıştım öyle takılıyorum işte.
  • quote:

Dsmartta modüle aylık ödeme yok bildiğim kadarıyla, bir yıl önce teknosadan 199 tl ye 2 yıllık giriş paketi modül almıştım öyle takılıyorum işte.

Bende sizin gibi başlamıştım bundan 4 sene önce aile 👪 paketi almıştım.

Abonelik biterken arayıp size 1 yıl daha aboneliğinizi uzatmanız için teklif yapıyorlar.

Size tavsiyem; aboneliğinizi sakın kendiniz uzatmaya veyapaketi genişletmeye kalkmayın. Bırakın onlar aarasınlar. Siz arayınca abartılı fiyat veriyorlar. Abonelik sona ererken aradılar. Fiyatınız yüksek yenilemeyi ddüşünmüyorum dedim. Sonra bana Mega (full) paketi önceki sene 21 bu sene için 28.-TL'ye verdiler.

• Anladım hocam.Sağolun.Bunu aklımda tutacağım.
    Daha düşük fiyata izleyenler var mega paketi biraz daha pazarlık yapsaydınız keşke ben geçen sene maxi paket almıştım paketler değişince süper paket olmuştu bu sene 160 liraya yenilettim
  • quote:

Daha düşük fiyata izleyenler var mega paketi biraz daha pazarlık yapsaydınız keşke ben geçen sene maxi paket almıştım paketler değişince süper paket olmuştu bu sene 160 liraya yenilettim

Açıkçası daha düşük fiyatlı Mega paket kullanıcısına denk gelmedim.

Karşılaştıklarım hep 28.-TL/ay ödüyor veya düşük fiyat söyleyenlerin paket hakkında bilgileri yoktu. Paket içeriğini iyi bilmiyorlardı.

Turke****da verilen teklifler konusu var orada görebilirsin hatta banada mega paket için 18 tl teklif etmişlerdi gerek duymamıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanreyiz -- 13 Aralık 2014; 22:56:15 >
  • quote:

Turke****da verilen teklifler konusu var orada görebilirsin hatta banada mega paket için 18 tl teklif etmişlerdi gerek duymamıştım

Mega paket için 13.-TL ödeyen varmış. (ne derece inandırıcı?)

Bir başkasıda Mega paket (erotik hariç diyor) 22.-TL demiş.

Şampiyonlar Ligi ellerinden gittikten sonra aylık 20.-TL'den fazla verilmez zaten. Bunlarda onun farkında ve yeni teklifler hep düşük verilmiş. Olması gerektiği gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpiyanos

quote:

Orijinalden alıntı: cmravclr

Bugün Dsmart mesaj yollamış Aralık ayı içerisinde NAT GEO HD, NAT GEO WİLD HD, NAT GEO PEOPLE HD ve EuroSport HD sizlerle diye. Sonunda bi işi becerebildiler.

NG lere sürpriz gibi oldu çok sevindim.. tam Eurosport ne olacak derken.. yazınız çok iyi oldu teşekkürler

Bilgi:
    68 - NAT GEO HD
    69 NAT GEO WILD HD
    70 NAT GEO PEOPLE HD

Bende sadece WILD açılıyor. Diğerleri yok.Acaba diğerleri daha sonramı devreye girecek.2 tane sinyal yok uyarısı veren NG kanalı var çünkü.
  • cumhur45 kullanıcısına yanıt
    Dsmart online işlemlerden "Sinyal Yenileme" yapmayı denediniz mi?

• 
Sayfa: önceki 506507508509510
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.