Şimdi Ara

DH | HD-Smart | Genel Konu (dHDs) (509. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.476
Cevap
39
Favori
444.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • online işlemlerden nasıl yapıyoruz acaba bu işi?
  • Tamam. yaptım sinyal yenilemeyi ama, değişen birşey olmadı. Turksat dan iki tane ng kanalında hala sinyal yok yazıyor.
  • Tamam yaptım ama, bir değişiklik olmadı.:(
  • cumhur45 kullanıcısına yanıt
    merhaba ben de modül kullanıcısıyım lg televizyonumda kullanıyorum. bende wild çıkıyor diğer kanallar çıkmıyodu uydu ekle den yeni uydu ekledim turksat bilgilerini girdim 2. uyduya da. ardından transponder ekleden yeni düzenlediğim uydu kısmına çıkmayan nat geo nun frekans bilgilerini ekleyip manual taratınca hepsi çıktı.
  • 24 aylık dsmart cam modül dizi paketi satışı var mıdır? Bildiğiniz bir alışveriş sitesi var mıdır bilgi verirseniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wondererer

merhaba ben de modül kullanıcısıyım lg televizyonumda kullanıyorum. bende wild çıkıyor diğer kanallar çıkmıyodu uydu ekle den yeni uydu ekledim turksat bilgilerini girdim 2. uyduya da. ardından transponder ekleden yeni düzenlediğim uydu kısmına çıkmayan nat geo nun frekans bilgilerini ekleyip manual taratınca hepsi çıktı.

Acaba WILD haricinde çıkmayan NG kanallarının frekansını paylaşma şansınız var mı?
  • Tamam buldum frekansları, ancak zaten sinyal yok uyarısı çıkan kanalların frekansı bunlar. Yani listede var ama sinyal yok diyor.
  • sildim onları yeniden taratıyorum türksat ı bakalım. kör taramayla.:)Belki kör tarafına gelmiştir diye.
  • Sildim yeniden taratıyorum şimdi uydu alıcıyı.Kör taramayla.Belki kör tarafına gelmiştir.
  • Eveet halloldu.Çünkü ilk zaman sinyal yok denen yayının frekansları değil bu seferki .12455/10798-H . Haydi hayırlısı :)
  • @wondererer
    @cumhur45

Dsmart Cam Modülü salonda kullandığım Samsung'un kendi portuna takıp kanalları otomatik tarattım. Yeni eklenen kanallar çıktığı gibi EPG'de çıkıyor.

Samsung'un bu yönünü çok seviyorum; yayın bölümünde DSMART olarak kanallarına ayrı bir yer ayırmış. Otomatik taratınca tüm Dsmart kanalları tek bir liste halinde ve sıralı bir şekilde karşınıza çıkıyor.

Benim odada kullandığı HD alıcıda ise manuel olarak fekansları tek tek girmeniz gerekiyor ve üstüne üstlük EPG sadece Wild'te çıkıyor. Diğer eklenen iki yeni NAT kanalının EPG'si çıkmıyor.
  • classic hd ve family hd kanallarına ingilizce altyazı eklendi

yarın europsort hd kanalı eklencek
    12245H frekansında şuan isimsiz bir kanal var.oraya gelecek büyük ihitmal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 14 Aralık 2014; 17:51:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

classic hd ve family hd kanallarına ingilizce altyazı eklendi

Nat geo ve Eurosport'un dışında yılbaşında yeni kanallar gelir mi sizce?
  • Ulan d smart s. Ligini alipta getireydin su nationallari ne guzel olacakti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teselecta

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

classic hd ve family hd kanallarına ingilizce altyazı eklendi

Nat geo ve Eurosport'un dışında yılbaşında yeni kanallar gelir mi sizce?

belli olmaz
    ama gelmesi için yeni frekans açmaları lazım

doğan grubu kendi kanallarını hd ye geçirebilir.
    smart çocuk (16:9 yayına geçti yakın zamanda)
    dream tv ler
    cartoon network gibi vs.

mevcut kanalların hd leri getirilip.
    yavaş yavaş sd abonelikleri bitirmeleri lazım.malum 4k yayınlar başladı.7-8 uyduda test yayınları var.
  • Arkadaşlar D Smart'ta Kanal 24'ü izleyemiyorum. Diğer kanallarda hiç bir sıkıntı yok çok şükür. Yalnız Kanal 24'te sinyal sorunu yüzünden izleyemiyorum. Gündüzleri bazen açık oluyor kanal fakat akşamları sorunlu. Ne yapmak lazım. Yardım lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aMiraL*

Arkadaşlar D Smart'ta Kanal 24'ü izleyemiyorum. Diğer kanallarda hiç bir sıkıntı yok çok şükür. Yalnız Kanal 24'te sinyal sorunu yüzünden izleyemiyorum. Gündüzleri bazen açık oluyor kanal fakat akşamları sorunlu. Ne yapmak lazım. Yardım lütfen.

Sinyal 📶 yenileme işinize yarayabilir.

Bir ara bende çok sıkıntı oluyordu. Online işlemlerden bunun tarafımızdan yapılabileceğini öğrendim. Birde bunu deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: aMiraL*

Arkadaşlar D Smart'ta Kanal 24'ü izleyemiyorum. Diğer kanallarda hiç bir sıkıntı yok çok şükür. Yalnız Kanal 24'te sinyal sorunu yüzünden izleyemiyorum. Gündüzleri bazen açık oluyor kanal fakat akşamları sorunlu. Ne yapmak lazım. Yardım lütfen.

Ayni sorun yogun ve firtinali yagmurlar sonrasi bende de oluyor. Ayni lnb'den 2 dsmart cihaza gidiyor. 2 cihaz da acikken hangi cihaz once acarsa o izliyor 24u. (ve kanal a)
    Bir sure bu sekilde calistiktan sonra bir firtina yagmur daha olunca hic cikmiyor. Servisten gelip antene ince ayar cekilip sabitler guclendiriliyor. Birkac ay rahat. Gerci ayda yilda bir actigim kanallar ama olsun.

Ozetle: anteninize ayar gerekiyor.
  • Eurosport 1 HD kanalı, bugün saat 16:00'da 81 numaralı kanal sıralamasında yayına başlayacak, hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.