Şimdi Ara

DH | HD-Smart | Genel Konu (dHDs) (515. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.476
Cevap
40
Favori
444.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 513514515516517
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Formula 1'den hala haber yok. Bir an önce kim alacaksa alsında bizde ona göre bakalım başımızın çaresine.
  • discovery network kanallarına dolby digital (ac3) ses eklendi.

science hd de yok henüz
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    seste herhangi bir belirgin değişme var mı hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ati39

yok gibi.
    bitratelerini ölçmedim.
  • Sinema kanallarında ses yok benim, nedeni ne olabilir bilen var mi arkadaşlar.

Düzeltme: Dün sesler düzeldi. Sanırım DD ses kalitesine yükseltiyorlar bazı HD kanalları. Sadece bir kanalın ses ve görüntüsü yoktu. Geçiş aşaması nedeniyle olsa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laynis -- 3 Mart 2015; 10:12:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

yok gibi.
    bitratelerini ölçmedim.

Technicolor DSI729DST

http://www3.technicolor.com/en/hi/minisites/open-software/set-top-box/tab/dsi729dst

Hocam yeni üyelere en son güncel olarak bu cihazadan vermeye başlamışlar. Bu konuda bir bilgisi olan ve bu cihazdan kullanan var mı? Yeni dsmarta geçmeyi düşünüyorum ama artık 3-4 senelik pace cihazı hep tavsiye ediliyor, ama artık eskidi onun yerine bu technicolor iyi mi ki? Tavsiyesi olan varsa iletirse sevinirim, ona göre üye oalcağım zaman o cihazdan isteyeceğim... Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metbey

quote:

quote:

yok gibi.
    bitratelerini ölçmedim.

Technicolor DSI729DST

http://www3.technicolor.com/en/hi/minisites/open-software/set-top-box/tab/dsi729dst

Hocam yeni üyelere en son güncel olarak bu cihazadan vermeye başlamışlar. Bu konuda bir bilgisi olan ve bu cihazdan kullanan var mı? Yeni dsmarta geçmeyi düşünüyorum ama artık 3-4 senelik pace cihazı hep tavsiye ediliyor, ama artık eskidi onun yerine bu technicolor iyi mi ki? Tavsiyesi olan varsa iletirse sevinirim, ona göre üye oalcağım zaman o cihazdan isteyeceğim... Teşekkürler...

Kutu hiç kullanmadım
    Modüllu üyelik en iyisi bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler napıyorsunuz yahu :) Askerdeyim konu diplerde :)

Eski humax hd cihaz kullananlar yeni blu kumanda alsınlar. Cihazdaki kitlenme sorununa çözüm ve hızına hız katıyor.

Bu nisanda sözleşme yeniledim full paket 19 tl.

Bilgilerinize :) Sağlıcakla kalın atarsa 73
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Beyler napıyorsunuz yahu :) Askerdeyim konu diplerde :)

Eski humax hd cihaz kullananlar yeni blu kumanda alsınlar. Cihazdaki kitlenme sorununa çözüm ve hızına hız katıyor.

Bu nisanda sözleşme yeniledim full paket 19 tl.

Bilgilerinize :) Sağlıcakla kalın atarsa 73

D-smart nat geo kanallarını eklediğiden beri pek bir değişklik yapmadı..

konu da durdu :)
  • Arkadaşlar dsmartta trt 4k yayınında bir sorun mu var acaba yoksa sorun sadece bende mi? kanalı açtığımda görüntü yok sadece kesik kesik ses geliyor tv uhd tv kablo hdmi 1.4 sorun neyeden kaynaklanıyor anlamadım bir türlü cihazın kablolarınıda söktüm taktım ama değişen birşey olmadı benzer sorun yaşayan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

Arkadaşlar dsmartta trt 4k yayınında bir sorun mu var acaba yoksa sorun sadece bende mi? kanalı açtığımda görüntü yok sadece kesik kesik ses geliyor tv uhd tv kablo hdmi 1.4 sorun neyeden kaynaklanıyor anlamadım bir türlü cihazın kablolarınıda söktüm taktım ama değişen birşey olmadı benzer sorun yaşayan var mı acaba?

dsmart kutusu o kanalı açmaz.
    tv nizin dahili uydu alıcısıyla açabilirsiniz
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam benim anlamadığım madem bu kutu açmayacak dsmart ne diye kanal listesine ekler bu kanalı onu anlamıyorum:)
  • quote:

quote:

Arkadaşlar dsmartta trt 4k yayınında bir sorun mu var acaba yoksa sorun sadece bende mi? kanalı açtığımda görüntü yok sadece kesik kesik ses geliyor tv uhd tv kablo hdmi 1.4 sorun neyeden kaynaklanıyor anlamadım bir türlü cihazın kablolarınıda söktüm taktım ama değişen birşey olmadı benzer sorun yaşayan var mı acaba?

DSmart kutusu HD özellikliyse açması gerekmez mi? Sonuçta dahili uydu alıcıda HD özellikli? Dahili uydu alıcının HD kutudan bir farkı var mı?
  • TRT 4K yayını H265\HEVC (High Efficiency Video Coding) destekli UHD bir yayındır. 4K UHD TV lerde Hevc codek desteği var ise yayın sorunsuz açılır. Her 4K TV de bu codek bulunmadığı için sadece ses duyulur görüntü gelmez.

4K TV lerde sadece panelin 4K olması yeterli değildir. Dolayısı ile 4K desteği tam olan TV yayınları açabiliyor. Buda maliyeti yüksek, pahalı TV ler demek. Ucuz modellerde malesef panel 4K, TV değildir.

D-Smart HD kutular H264 codeği ile HD yayın desteği sunmaktadır. 4K UHD yayınları kutu üzerinden açamazsınız.

Evimde 55" Samsung 4K UHD TV kullanıyorum. D-Smart HD cihazım var lakin TV nin kendi uydusu üzerinden 4K izleyebiliyorum. Açıkcası TRT 4K yayını da pek tatmin edici değil. gerçek 4K yayını gibide değil.

Merak edilecek birşeyde yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

quote:

DSmart kutusu HD özellikliyse açması gerekmez mi? Sonuçta dahili uydu alıcıda HD özellikli? Dahili uydu alıcının HD kutudan bir farkı var mı?

Hd değil ki o yayın ultra hd

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Faydalı bilgiler için teşekkür ederim.

• D smartta kanallarin sinyal seviyelerine nerden bakıyoruz acaba ben yeniyim de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamyigit T kullanıcısına yanıt
    Yeşil tuşa basınca gözüküyodu sanırım

• dtx diye bi kanal eklenmiş.
    65.kanal
  • Merhaba herkese,

Arkadaşlar, yaklaşık bir yıldır yan oda aboneliği ile hem babamların evinde hemde kendi evimde vestel marka cihaz kullanıyorduk.

Babamların cihazda herhangi bir sorun yokken bizim cihazda sık sık donma meydana geliyordu. Gerek ilk açarken, gerekse yayın izleme esnasında kitleniyordu. Fişi çıkarıp takmadan da düzelmiyordu.

Dün yetkili bayii arayarak cihazı değiştirmelerini istedim. Sağolsunlar hemen gün içinde gelip yeni kutu bağladılar. 30 TL servis ücreti verdik. Gidip kendim alsam 10 TL verecektim her neyse.

Gelen cihaz pace model DS830 sanırım (altında öyle yazıyor) vestele göre kanal geçişleri daha seri. Cihaz daha çabuk açılıyor. Birde ne kadar gerçek ve ne derece önemli bilemiyorum ama, bu ürünle tüm sinyaller %100 seviyesinde. Vestel cihazda sinyal seviyesi %100 sinyal kalitesi hep düşük olurdu.

Bu pace hakkında bilgisi olan varmı? iyimi ettik kötü mü bilemiyorum. Şuan vestel den daha iyi gibi geldi bana. Cihazla alakalı tecrübesi olan var ise bilgi verebilir mi?

Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 513514515516517
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.