Şimdi Ara

DH | HD-Smart | Genel Konu (dHDs) (517. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.476
Cevap
39
Favori
444.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 515516517518519
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • discovery hd ler tivibuda test ediliyor.
    ama tivibuda 10tl ye sinema ve belgeselleri izleyemiyoruz :)

aybaşında eurosport 2 hd eklenecek
    ntv smart spor hd kanalı kapanıyor.

tay tv hd ekleneceği söyleniyor.
    dsmart sd kanalları kapatabilir.
    bakalım neler olacak.

dream tv hd
    dream türk hd
    smart çocuk hd
    animaux hd

ve diğer sd kanalları mpeg4 verseler süper olur
  • Hiç bir espirisi kalmadı artık. Şampiyonlar ligi yok, avrupa ligi yok, La liga yok. Sinema kanlları zaten felaket. Keşke mayısta aradıklarında yenilemeseydim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • syttnc S kullanıcısına yanıt
    ohoo bunu da bilmiyodum. tamamen dibe vurmuş desenize.
  • Eurosport 2 76. kanala eklenmiş.listede gözükmüyosa fişi çekip takın geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Eurosport 2 76. kanala eklenmiş.listede gözükmüyosa fişi çekip takın geliyor

HD'mi?
  • celebic kullanıcısına yanıt
    Evet

• quote:

Evet

• Ben la ligayi vermeye devam edecekler zannediyordum, voleybol ligi disinda bir sey kalmadi o zaman ellerinde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

discovery hd ler tivibuda test ediliyor.

bakalım neler olacak.

dream tv hd
    dream türk hd
    smart çocuk hd
    animaux hd

O kadar reklam yap, ntv smart spor 2. senesini bile goremesin...

• quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

discovery hd ler tivibuda test ediliyor.

bakalım neler olacak.

dream tv hd
    dream türk hd
    smart çocuk hd
    animaux hd

O kadar reklam yap, ntv smart spor 2. senesini bile goremesin...

o neyse hadi.
    samrt sporlarda bile şuan birşey yok.
    italya ligini alsalar bari.
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Eurosporttaki bundesligayı bide fa cup u sözde sadece dsmart almış diğer platformlara satıyomuş.daha başka lig işine girmezler.iyice bitik adamlar.hentbol voleybol idare edicek millet

• quote:

Eurosporttaki bundesligayı bide fa cup u sözde sadece dsmart almış diğer platformlara satıyomuş.daha başka lig işine girmezler.iyice bitik adamlar.hentbol voleybol idare edicek millet

eski aboneliğime teklif verdiler az öne arayıp.en düşük pakete 21tl istiyorlar.cam modüle hemde.
    kafayı yemişler.
    aylık 50tl ye digiturk alıp süperlig maçlarını izlerim daha iyi.
    Full paketi 19 a aldim nisanda 2009 uyesiyim

Cam modülde herkese yüksek çekiyolar bu sıra.37 lira teklif alan vardı.aklıma geldi belki modülleri ortadan temizlemek istiyolar o yüzden yüksek veriyolar millet iptal etsin diye.boş içeriğe 37 lira nedir:-D

• Kadınlar voleybol ligi, voleybol bilmemne şampiyonlar ligi dsmartta :-P reklamıda geçiyo çok gurur verici haber paylaşayım dedim

• Mödüllü Üyelikler istemiyorlar bi keresinde 497 lira teklif etmişlerdi 3 ay sonra aradilar 140 liraya kabil ettim

• Merhaba bir önceki dsmart üyeliğim bittiğinde dsmart yayınları dışında tüm HD kanallarıda (TRT-STAR vb) izleyemedim. ve bu ay üyeliğim bitecek. 4 A uydu güncellemeri oldu. üyelik yenilemezsem yine HD leri (TRT ATV vb) izleyemeyecek miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MKSZ

Merhaba bir önceki dsmart üyeliğim bittiğinde dsmart yayınları dışında tüm HD kanallarıda (TRT-STAR vb) izleyemedim. ve bu ay üyeliğim bitecek. 4 A uydu güncellemeri oldu. üyelik yenilemezsem yine HD leri (TRT ATV vb) izleyemeyecek miyim?

Hocam üyeliğiniz bitince FTA yani şifresiz kanalları halen izleyebileceksiniz.

Nedendir bilinmez Star TV ve Kanal D'nin HD yayınları çok matah kanallarmış gibi şifreli olarak yayınlanıyor. Dsmart'ım yok diye fazla üzülmeye gerek yok. Bayat film kanalları, % 0,1'in ilgisini çekecek spor karşılaşmaları ve bir kaç belgesel kanal dışında bir kaybınız olmaz.

Film ve dizileri eğer Smart TV'niz varsa izleyebilirsiniz. En son ne zaman DSmart film kanallarından bir film seyrettim hatırlamıyorum? Spor yayını kalmadı eğer Voleybol ile ilgilenmiyorsanız. Şampiyonlar ve Avrupa Ligi artık DT'te yayınlanacak. La Liga yine DT'e geçti.

DSmart kutu aboneliğim devam ediyor.

Aynı zamanda 5 Ağustos'ta bitecek olan modül aboneliğim var. Onlarca kez yenileme için aradılar. Bir dolu fiyat teklifiyle geldiler. Yenilemedim. Ne özelliğiniz var ki bu fiyatları istiyorsunuz dedim? Halen bana film kanallarını sayıyor.

Önceden dondurduğum DT ve Lig Tv aboneliği için teklif isteyeceğim. Aylık 40-45.-TL arası Lig Tv izlemek varken donanımsız DSmart'a neden para vereyim?

Benim gözümde DSmart'ın şu an ki yayınlarıyla edeceği rakam maksimum aylık 10.-TL'dir. Belgesel kanalları olmasa onuda vermem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Orijinalden alıntı: MKSZ

Merhaba bir önceki dsmart üyeliğim bittiğinde dsmart yayınları dışında tüm HD kanallarıda (TRT-STAR vb) izleyemedim. ve bu ay üyeliğim bitecek. 4 A uydu güncellemeri oldu. üyelik yenilemezsem yine HD leri (TRT ATV vb) izleyemeyecek miyim?

Hocam üyeliğiniz bitince FTA yani şifresiz kanalları halen izleyebileceksiniz.

Nedendir bilinmez Star TV ve Kanal D'nin HD yayınları çok matah kanallarmış gibi şifreli olarak yayınlanıyor. Dsmart'ım yok diye fazla üzülmeye gerek yok. Bayat film kanalları, % 0,1'in ilgisini çekecek spor karşılaşmaları ve bir kaç belgesel kanal dışında bir kaybınız olmaz.

Film ve dizileri eğer Smart TV'niz varsa izleyebilirsiniz. En son ne zaman DSmart film kanallarından bir film seyrettim hatırlamıyorum? Spor yayını kalmadı eğer Voleybol ile ilgilenmiyorsanız. Şampiyonlar ve Avrupa Ligi artık DT'te yayınlanacak. La Liga yine DT'e geçti.

DSmart kutu aboneliğim devam ediyor.

Aynı zamanda 5 Ağustos'ta bitecek olan modül aboneliğim var. Onlarca kez yenileme için aradılar. Bir dolu fiyat teklifiyle geldiler. Yenilemedim. Ne özelliğiniz var ki bu fiyatları istiyorsunuz dedim? Halen bana film kanallarını sayıyor.

Önceden dondurduğum DT ve Lig Tv aboneliği için teklif isteyeceğim. Aylık 40-45.-TL arası Lig Tv izlemek varken donanımsız DSmart'a neden para vereyim?

Benim gözümde DSmart'ın şu an ki yayınlarıyla edeceği rakam maksimum aylık 10.-TL'dir. Belgesel kanalları olmasa onuda vermem.

Çok teşekkürler Celebic. Bana 23 tl hd fiyat verdiler (2 yıllık taah. ile) üyeliğimin devamı için. Bende DT- LİG TV gibi 45-50 tl gibi bişey denk gelirse geçmeyi düşünüyorum
  • MKSZ M kullanıcısına yanıt
    Aman dostum dikkat... Ayda 23.-TL oldukça yüksek bir fiyat...

Şu an da DT'te dondurmuş olduğum paketi söyleyim, siz oradan pay biçin. HD Plus kutu, Digiturk IQ ile ( kayıt, durdur, devam et, film arşivi, geçmiş tv dizi vs ) giriş paketi, belgesel ve film paketine 19.-TL/Ay ödüyorum. Bunlara ilaveten Lig Tv şampiyonlar paketi olursa kafamdan geçen rakam maksimum 45.-TL/Ay.

Bunlar ne veriyor ki 23.-TL/Ay talep ediyor? Çıldırmış olmalılar.
  • 
Sayfa: önceki 515516517518519
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.