Şimdi Ara

DH HDD DVD Kaydedici ve HD-DVD, Blu-Ray ve HD (MKV) Oynatıcı Marka/Model Kullanıcı Listesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Signore'nin önerisi üzerine forum katılımcılarının kullandığı HDD DVD kaydecilerin, HD-DVD oynatıcıların ve Blu-Ray oynatıcıların ve hatta HD/MKV oynatıcıların marka ve modellerini listelemek için bir konu açmaya karar verdim. Eğer elmalarla armutları biraraya getirmeye çalışıyorsun sadece oynatıcılara veya sadece kaydedicilere odaklanmak daha faydalı olur şeklinde bir görüş üzerinde karara varılırsa güncelleme yaparız. Komşu başlık Tv ve Projeksiyon'da Akseaus'un başlattığı Plazma/LCD Kullanıcı Listesinin bir benzerini yaparak piyasadaki bir marka/modelin kullanıcıları veya bu marka/modeli satın almak isteyen arkadaşlara yönelik olarak bilgi paylaşımına katkıda bulunmak istiyorum.

Başlangıç olarak Akseasun açtığı kardeş başlık mesajındaki yöntemi izlemeyi düşünüyorum ama önerilere açığım "bütün markalar için başlıklar açılacak, her marka başlığının altında model isimleri ve yanlarında da kullanıcı isimleri yer alacak. Ayrıca kullanıcı adetlerine de yer vereceğiz."

Bunun sağlanabilmesi için sizlerden ricam, kullandığınız cihazların marka modelini bu başlıkta tam ve doğru olarak belirtmenizdir. Sizden gelecek bilgilere göre listeyi mümkün olduğu kadar güncel tutmaya çalışacağım.

Katkılarınız için teşekkürler.

Kendi kendime toparlayabildiğim model içermeyen marka bazlı HDD DVD kaydedici kullanıcıları listesi (markalar alfabetik olarak sıralanmıştır):
    Arçelik/Beko:
    avocado, uzil, yedikeresekiz

Panasonic:
    Yavuz, mkp, alper029

Philips:
    beetle26, Duncan Idaho, Thai-Fun, torpil100, ultrati4

Pioneer:
    Hi-def-man

Sony:
    muRTah, bigmaster077(?), RAMJAM, stanleykubrick,

Toshiba:
    albatman, DEMİRCİEFE,

HD-DVD Oynatıcı kullancıları listesi (markalar alfabetik olarak sıralanmıştır):
    TOSHIBA EP 30 HD-DVD Oynatıcı:
    amf23, Tlepsh, postanem, Super Natural, ada-m-, devilsemo, Gerx_16, tnakress, anteros24, EuRoBoY, görece, dmrbrn, teknika, korcin, domandro, ginovili, mikelanj, semsal01, folderdash, tr5454, raifkokten, Haydoot, mithatknkn, SERKAN BEY, sweetrock, elantra

TOSHIBA HD-A35 HD-DVD Oynatıcı:
    Thai-Fun, mr.scary

TOSHIBA HD E1 HD-DVD Oynatıcı:
    rg206, hi-def-man, Akseaus

BLU-RAY Oynatıcı kullancıları listesi (markalar alfabetik olarak sıralanmıştır):
    PANASONIC BMP-10 BLU-RAY Oynatıcı:
    JuneSun

SAMSUNG BD-P1400 BLU-RAY Oynatıcı:
    Thai-Fun,

SONY BDP-S300 BLU-RAY Oynatıcı:
    ferdaguler

SONY PS3:
    O kadar çok kişide var ki buraya koymak ne kadar anlamlı olur?

HD (MKV) Oynatıcı kullanıcıları listesi (markalar alfabetik olarak sıralanmıştır):
    Isthar MiniHD Oynatıcı:
    Haydoot,

Popcorn Hour HD Oynatıcı:

Tomacro LimHD200 HD Oynatıcı:
    serkanvda, The_Pock, eraycelik, azazel_666,

TVIX HD-M 6500A HD Oynatıcı:
    Easy_Diver,

Tvix 7000 HD Oynatıcı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkp -- 12 Mayıs 2008; 16:46:01 >

• Sevgili MKP,

Beni HDD/DVD kaydedici listesinden çıkarabilirsin. Pioneer'ı sattım.

Başlığın faydalı olması dileğiyle.

Selamlar.
  • Kaliteli bi başlık olmuş yaaa ben ve tarık abi diğerleri 10 numara yaaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.