UPSten 16:30 gibi mesaj geldi 17de teslim edildi bugün. denedim güzel işimi gördü. kurulumu vs basit uygulama üzerinden 2 dklık iş. sağol DH, sağol Mercusys. işte forum işte hizmet |
DH Hız Testi Ekran Görüntünü Paylaş: Wi-Fi Menzil Genişletici Kazan! (28. sayfa)
-
-
:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hersitede -- 12 Eylül 2024; 12:23:31 >
-
Bitti çekiliş boşuna ss atmayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 12 Eylül 2024; 12:22:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana da sabah mesaj geldi UPS’den ve ürünü az evvel teslim aldık.
Teşekkürler @donanimhaber
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
güncel firmware var sitesinde bilginiz olsun.
https://www.mercusys.com/tr/download/mw300re#Firmware
-
Tamamdır hocam fırsat olursa hafta sonu deneme yapacağım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kampanya bitmiş ama olsun.
Bidakinde tekrar katılım sağlarız.
-
Cihaz bende var, yıllardır kullanıyorum, çok sıkıntılı bilginiz olsun.
aldığımdan beri yanımda takılı üstte mutfak kısmında çekmediği yerde işimi görüyor wifi bi sıkıntı olmadı. donanım versiyon noları var V4 güncel sanırım. güncellenmiş olabilir.
-
Orasını bilmiyorum ben birkaç sene önce BİM"den almıştım, cihaza bağlı olduktan bir süre sonra cihaz telefona İnternet vermemeye başlıyor, tek çözümü kapatın açmak. Bir problem yaşarsanız bilginiz olsun diye yazıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Time Lord -- 30 Kasım 2024; 2:54:24 >
-
bedava değil mi atmaya devam :) şaka bi yana hangi siteye güveneceğiz bu konuda. 1/1 gbit simetrik bağlantım var ama sonuç bu
-
Osuruktan bir uygulama hocam, 100 mbps hızımı en son 25 falan gösteriyordu Bedava modem bile kurtaramaz bunları. Verdikleri modemle doğru gösterme şartı falan mı var acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 10 Aralık 2024; 16:7:19 > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qeceninprensi -- 13 Aralık 2024; 16:50:10 > -
bizde atalım bari 😛
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X