Şimdi Ara

<<<DH HYUNDAİ ERA TAKIMI>>> (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43.493
Cevap
95
Favori
1.692.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cevizkabugu

quote:

Orjinalden alıntı: ottoman24

Çok doğru artık arabayı boyatmayıp kaplama yaptırıyorlar.

way be biz baya geri kalmışız, taksiye binmeyeli baya olmuş.

sonra da sarı filmleri sıyırıp kazasız orojinal diye kakalayacaklar.

yani. insanları kandırmak için neler yapılıyor. kesinlikle ahlaki değil.

insanlarımız iyice şeytan olmuşlar. ben daha kesinlikle ikinci el araç almam. alırsamda menşeini bildiğim tanıdık gördüğüm aracı alırım.

Zaten insanların kendilerini zora sokup sıfır araç almaya çalışmasının nedeni artık ülkemizde ki sahtekarlıklar değil mi?

• Arkadaşlar Selam...

2008 Hyundai Accent ERA 1.5 VGT CRDI 100 PS Team alarak aranıza katılmış bulunuyorum. Araç gümüş gri. Ancak henüz 500km de ve yakıt km de 22 kuruş gibi gibi çıkıyor. ilk 15.000 bakımından sonra düzelir diye ümit ediyorum ama...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr_redhat -- 8 Temmuz 2008; 10:08:18 >
  • Hayırlı olsun arkadaşlar...Güzel paylaşımların olması dileğiyle...

2001 de hyundai accent 1997 model 1.5 klimalı araç aldık.37.000 kmde idi. hala biniyoruz.şuan 77.000 kmde bu sene başında bir de atiker sıralı gaz taktırdık.Araç çok şükür başımızı ağrıtmadı.Ama yaşlandığı hissediliyor.İlk aldığımızda 180 yapıyodu ama şimdi 150 den sonra artık nazlanıyo.Ama en beğendiğim yönü bu araç bayılma nedir bilmiyo yaww. 5. viteste bayır çıkan 6 kişi olan ve hızı 70 km olan araç vites düşür demiyo yaw..İşte bu durum çok hoşuma gidiyo.Tabi bu özellik yakıtı artırıyo ama olsun.Arkadaşlar ilk aldığımızda ozamanlar meşhur olan motor up atmıştık araca.Geçenlerde de bor power attık.Şahsen araca çok faydası olduğunu düşünüyorum.Hiç olmazsa motor rahatlıyo.Yağlaması daha verimli oluyo.Çoksert kullanırım.Zaten araçla 7 senedir bütünleştim.En beğenmediğim yönü araç boşken arkasını çok kolay bırakması.bikaç defa kaza atlattım.

• quote:

Orjinalden alıntı: mr_redhat

Arkadaşlar Selam...

2008 Hyundai Accent ERA 1.5 VGT CRDI 100 PS Team alarak aranıza katılmış bulunuyorum. Araç gümüş gri. Ancak henüz 500km de ve yakıt km de 22 kuruş gibi gibi çıkıyor. ilk 15.000 bakımından sonra düzelir diye ümit ediyorum ama...?

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız iyi günlerde kullanınız aracınızı,ayrıca aramıza hoş geldiniz bol paylaşımlarda bulunmanız temennisi ile diyelim.Gelelim sorularınıza yakıt konusu düşecektir araç daha yeni, 5000 km.'den sonra düşmeye başlar.Yakıt tüketiminizi lt bazında yazarsanız daha iyi olur çünkü nerdeyse hergün mazota zam gelir oldu.Bir de aracınız 100 değil 110 beygir bunu da belirteyim,listeye de eklendiniz.Tekrar aramıza hoş geldiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ototube

Hayırlı olsun arkadaşlar...Güzel paylaşımların olması dileğiyle...

2001 de hyundai accent 1997 model 1.5 klimalı araç aldık.37.000 kmde idi. hala biniyoruz.şuan 77.000 kmde bu sene başında bir de atiker sıralı gaz taktırdık.Araç çok şükür başımızı ağrıtmadı.Ama yaşlandığı hissediliyor.İlk aldığımızda 180 yapıyodu ama şimdi 150 den sonra artık nazlanıyo.Ama en beğendiğim yönü bu araç bayılma nedir bilmiyo yaww. 5. viteste bayır çıkan 6 kişi olan ve hızı 70 km olan araç vites düşür demiyo yaw..İşte bu durum çok hoşuma gidiyo.Tabi bu özellik yakıtı artırıyo ama olsun.Arkadaşlar ilk aldığımızda ozamanlar meşhur olan motor up atmıştık araca.Geçenlerde de bor power attık.Şahsen araca çok faydası olduğunu düşünüyorum.Hiç olmazsa motor rahatlıyo.Yağlaması daha verimli oluyo.Çoksert kullanırım.Zaten araçla 7 senedir bütünleştim.En beğenmediğim yönü araç boşken arkasını çok kolay bırakması.bikaç defa kaza atlattım.

Güzel temennileriniz için teşekkürler,evet etraftaki bilgisiz söylentilere rağmen hyundai alanlar her zaman araçlarından memnun kalıyorlar.Bu memenuniyetinizin devam etmesi ve sizi de bir era sahibi olarak aramızda görmek temennisi ile

• benim araba 90 km süratle giderken gaza basınca kafa kaldırıyor yaff.

ben şahsen sakin kullanıyorum ama o hep gazla abi der gibi hareket ediyor.

acabaa depoya şap filan atsam düzelirmi..? azıyor bugünlerde de.
  • quote:

benim araba 90 km süratle giderken gaza basınca kafa kaldırıyor yaff.

O na şap falan kifayet etmez üstad

• quote:

Abi iş sende bitiyor gibi ... Durduk yerde kafa kaldırmıyordur

• merhabalar belki ileride yeni üyeniz olabilirim . ben yılda ortalama 10000 km yol gidiyorum benim aklımda hyundai 1.6 select modeli var sizce dizel mi benzinlimi modelini tercih etmeliyim. birde bu model alanlar en son kaçtan alabilmişlerdir. şu anda izmirdeyim. son sorum hangi renk en çok tutulan. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdemir301 -- 9 Temmuz 2008; 20:19:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: raven1974

quote:

Abi iş sende bitiyor gibi ... Durduk yerde kafa kaldırmıyordur

Boğa azmaya meyilli olduktan sonra matodor ne yapsın

• quote:

Orjinalden alıntı: mdemir301

merhabalar belki ileride yeni üyeniz olabilirim . ben yılda ortalama 10000 km yol gidiyorum benim aklımda hyundai 1.6 select modeli var sizce dizel mi benzinlimi modelini tercih etmeliyim. birde bu model alanlar en son kaçtan alabilmişlerdir. şu anda izmirdeyim. son sorum hangi renk en çok tutulan. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Kardeş tavsiye ederiz,aramızda her şekilde görmekten de memnun oluruz.Benim araç dizel alalı 9 ay oldu ve 13000 km.'yi geçti.Dizel olunca biraz daha rahat kullanıldığı için çok biniliyor.Küçük bir şehirde yaşıyorsan ailenle birlikte ve sürekli uzun yola çıkmıyorsan benzinli olabilir ama benim gibi gurbette isen ve sürekli her tatilde yola çıkıyorsan dizel al derim.1,6 select liste fiyatı 27700 bayileri ara ve sıkı pazarlık et derim.Şu anda bir kampanya gözükmüyor ama sıkı bir pazarlıkla 27000 ytl'nin altında alabilirsin diye düşünüyorum.Hakkında hayırlısı internetten tel. numaralarını alarak çevre illerdeki bayileride aramanı öneririm.

• Ottoman24 arkadaşım beni listeden çıkarırsan çok mutlu olurum. Aracımı sattım. Saygılar....
  • arkadaşlar geçen accent era kiraladım adam 1.3 motor benzinli dedi.az yakar dedi karma kullandım 250bin yaktı kilomatrede bana çok geldi yakıt
  • quote:

Orjinalden alıntı: alp___

Ottoman24 arkadaşım beni listeden çıkarırsan çok mutlu olurum. Aracımı sattım. Saygılar....

Hayırdır neden sattın model mi yükselticen yoksa sıkışık bir durum mu?İnşallah hayırlı bir iş içindir,hayırlı olsun satmışsın,listeden çıkarırım ancak seni her zaman aramızda görmekten mutlu olacağımızı bilmeni isterim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXPOXL

arkadaşlar geçen accent era kiraladım adam 1.3 motor benzinli dedi.az yakar dedi karma kullandım 250bin yaktı kilomatrede bana çok geldi yakıt

Öncelikle era'nın 1,3 benzinli motoru yok.En düşüğü 1,4 benzinli karma 250 yaktı demişsin,günümüz akaryakıt fiyatlarını göz önüne alındığında çok yüksek bir rakam değil ki araç kiralama şirketine ait bir araç daha önceden ne şekilde kullanıldığı ve bakımlarının nasıl yapıldığı belli olmayan bir araç,haksızmıyım?
  • quote:

Ottoman24 arkadaşım beni listeden çıkarırsan çok mutlu olurum. Aracımı sattım. Saygılar....

Alp kardeş aracı kaça sattın acaba öğrenebilirmiyiz.
  • Arkadaşlar herkese selamlar.era1,6 select modeli 27000ytl ye el sıkıştık.2009model verecek.Yani araç 1 ağustosda teslim alacağım.Renkler zevkler tartışılmaz ama platin gri ile kum beji arasında kaldık.yardımcı olursanız sevinirim.Birde fiyatı nasıl buldunuz.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
    ARANIZA KATILMAK ÜMİDİYLE SELAMLAR...........
  • quote:

quote:

Hayırdır neden sattın model mi yükselticen yoksa sıkışık bir durum mu?İnşallah hayırlı bir iş içindir,hayırlı olsun satmışsın,listeden çıkarırım ancak seni her zaman aramızda görmekten mutlu olacağımızı bilmeni isterim.

Mutlaka aranızda olurum her zaman. Aracı satmamdaki en büyük neden Hyundainin kendisidir. Servislerin ilgisizliği, aracın bitmek tükenmeyen bazı sorunları orasını burasını değiştir olmadı bidaha değiştir, geçenler servise gitmiştim izindeydim, başka bir şehirdeki servise ; servis danışmanı aracın bilgilerini açıp geçmişe bakınca hayret etti bu ne abi ne kadar çok servise gitmişsiniz hiç işiniz gücünüz yok muydu dedi, bende kendisine dedim aç bak yapılan işlere bir çoğunu mecburen gitmek zorunda kaldım adam hemen açıp bakmaya başladı;

2 sefer arka ve bir sefer ön amortisörlerin değişmi, cam fitillerinin yamulması sonucu değişmesi, EPS ünitesinin değişmesi, bakım, kapı trim ayarları, lastik yamulması, direksiyondan ses şikayeti, sunrooftan gelen sesler, kapı direklerinden gelen sesler, fren kaliperlerinin değişimi, fren hidroliğinin eksik konulması sonucu tamlattırılması, koltuk gıcırdaması, vs. vs. aklıma gelenler bunlar.

Anlayacağın bıkmıştım artık. Bukadar uğraşmama rağmen daha da giderilemeyen amortisör sorunu ve direksiyonun yeniden takur tukur ses yapması bi noktada ömürümü servislerde geçiremeyeceğimi düşündüm sattım ve rahatladım. Bir müddet araç almayı düşünmüyorum aslında şuanda sadece araştırma aşamasındayım bir kaç model var kafamda. Ancak bundan sonra kesinlikle B sınıfı bir araç almamayı düşünüyorum. Daha kaliteli kendini ispat etmiş markalara bakmayı düşünüyorum ve en az bir C sınıfı HB almak taraftarıyım.

Accent Era da beni en çok etkileyen olayların biranesi aracın yüksek süratlerdeki dengesizliği ve yan rüzgarlardan aşırı etkilenmesiydi. Bunu gerçekleştirdiğim uzun yolculuklarda çok net anladım araç yere oturmuyor havadan gidiyordu sanki yandan gelen rüzgarla birlikte 120 km. gibi bir hızda aracın şeridini değiştirmesine yetiyordu ve dandik arka süspansiyon sistemi ve kalitesiz amortisörlerle birleşince araç yüklüyken tümseklerden geçince bir çok defa yaylanıyordu arka taraf ee buda aracın hakimiyetini zorlaştırıyordu ister istemez.

Umarım benim yaşadığım sorunları sizler yaşamazsınız... Sınıfındaki yine söylüyorum iyi araçlardan alınabilir fakat Hyundainin Türkiye ayağı yani Türkiyede üretilen hyundaileri ben artık tercih etmem, gerçekten ilgisizlik hat safhada, müşterinin memnuyeti diye bir olay yok şahsi kanaatim bazı servislerin çok iyi olmasına yani insanlık yönünden söylüyorum karşılamaları ilgilenmeleri çok iyi fakat teknik olarak bir şeyleri çözüme kavuşturmak adına çok yetersizler. Ustaların bir çoğu çok genç, araçlara gereken ilgi ve alakayı gösteremiyorlardı. Benim yaşadıklarımdan edindiğim izlenimlerdir.

Hepinize saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: kimsinsen3535

Arkadaşlar herkese selamlar.era1,6 select modeli 27000ytl ye el sıkıştık.2009model verecek.Yani araç 1 ağustosda teslim alacağım.Renkler zevkler tartışılmaz ama platin gri ile kum beji arasında kaldık.yardımcı olursanız sevinirim.Birde fiyatı nasıl buldunuz.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
    ARANIZA KATILMAK ÜMİDİYLE SELAMLAR...........

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun,iyi günlerde kullanınız aracınızı genel olarak platin gri tercih edilen bir renk bana sorarsanız gri tonunu alın araca daha çok yakışıyor diye düşünüyorum,en kısa sürede aramızda görmek ümidiyle
  • quote:

quote:

quote:

Mutlaka aranızda olurum her zaman. Aracı satmamdaki en büyük neden Hyundainin kendisidir. Servislerin ilgisizliği, aracın bitmek tükenmeyen bazı sorunları orasını burasını değiştir olmadı bidaha değiştir, geçenler servise gitmiştim izindeydim, başka bir şehirdeki servise ; servis danışmanı aracın bilgilerini açıp geçmişe bakınca hayret etti bu ne abi ne kadar çok servise gitmişsiniz hiç işiniz gücünüz yok muydu dedi, bende kendisine dedim aç bak yapılan işlere bir çoğunu mecburen gitmek zorunda kaldım adam hemen açıp bakmaya başladı;

2 sefer arka ve bir sefer ön amortisörlerin değişmi, cam fitillerinin yamulması sonucu değişmesi, EPS ünitesinin değişmesi, bakım, kapı trim ayarları, lastik yamulması, direksiyondan ses şikayeti, sunrooftan gelen sesler, kapı direklerinden gelen sesler, fren kaliperlerinin değişimi, fren hidroliğinin eksik konulması sonucu tamlattırılması, koltuk gıcırdaması, vs. vs. aklıma gelenler bunlar.

Anlayacağın bıkmıştım artık. Bukadar uğraşmama rağmen daha da giderilemeyen amortisör sorunu ve direksiyonun yeniden takur tukur ses yapması bi noktada ömürümü servislerde geçiremeyeceğimi düşündüm sattım ve rahatladım. Bir müddet araç almayı düşünmüyorum aslında şuanda sadece araştırma aşamasındayım bir kaç model var kafamda. Ancak bundan sonra kesinlikle B sınıfı bir araç almamayı düşünüyorum. Daha kaliteli kendini ispat etmiş markalara bakmayı düşünüyorum ve en az bir C sınıfı HB almak taraftarıyım.

Accent Era da beni en çok etkileyen olayların biranesi aracın yüksek süratlerdeki dengesizliği ve yan rüzgarlardan aşırı etkilenmesiydi. Bunu gerçekleştirdiğim uzun yolculuklarda çok net anladım araç yere oturmuyor havadan gidiyordu sanki yandan gelen rüzgarla birlikte 120 km. gibi bir hızda aracın şeridini değiştirmesine yetiyordu ve dandik arka süspansiyon sistemi ve kalitesiz amortisörlerle birleşince araç yüklüyken tümseklerden geçince bir çok defa yaylanıyordu arka taraf ee buda aracın hakimiyetini zorlaştırıyordu ister istemez.

Umarım benim yaşadığım sorunları sizler yaşamazsınız... Sınıfındaki yine söylüyorum iyi araçlardan alınabilir fakat Hyundainin Türkiye ayağı yani Türkiyede üretilen hyundaileri ben artık tercih etmem, gerçekten ilgisizlik hat safhada, müşterinin memnuyeti diye bir olay yok şahsi kanaatim bazı servislerin çok iyi olmasına yani insanlık yönünden söylüyorum karşılamaları ilgilenmeleri çok iyi fakat teknik olarak bir şeyleri çözüme kavuşturmak adına çok yetersizler. Ustaların bir çoğu çok genç, araçlara gereken ilgi ve alakayı gösteremiyorlardı. Benim yaşadıklarımdan edindiğim izlenimlerdir.

Hepinize saygılar...

Haklısınız araç sınıfında ki en iyi araçlardan biri ancak hyundai ve servislerin ilgisizliği ve özellikle sorun çözmedeki bilgisizliği,beceriksizliği insanı bezdiriyor.Yeni aracınız şimdiden hayırlı olsun.Umarım beklentilerinizi tam olarak karşılayacak ve sizi memnun edecek bir araç alıp aynı sıkıntıları sil baştan yaşamazsınız.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.