Şimdi Ara

<<<DH HYUNDAİ ERA TAKIMI>>> (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43.493
Cevap
95
Favori
1.692.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2008 modellerde ESP problemi diye bişey yoktur. zaten ESP de yokki problemi nasıl olsun.

benim araçta geri vites problemi diye bişey hiç olmadı.aracım 2007 model.

amortisör sorunu da olmadı. (patlama çatlama ses v.s.)

2008 modellerde amortisörler iyileştirildiği için amotisörlerden ses filan gelmez. sanırım aracın haddinden fazla zıplamasıda bu amortisörlerle bir nebze giderilmiş oldu.

• quote:

Orjinalden alıntı: atabey052

aracı aldım. beni de ekleyebilirsiniz. aracı şu an babam kullanıyor. inşallah bir hafta sonra binecem. bir sorum daha vcar. geri vites problemi devam ediyor mu?

Aramıza hoş geldiniz,listeye ekledim ancak araç modeli,rengi,dizel-benzinli gibi özelliklerini de yazarsanız sevinirim.Bu arada aracınız hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kanatsizkartal

Hocam Öncelikle Sayfanız Hayırlı Olsun Sürekli HYUNDAİ kullanıcılarına sorulur bu HYUNDAİ ne mantıkla alıyorsunuz fiyat kalite ne bileyim süspansiyon hani ilgi çeken noktası neresi kalitesimi yoksa ben 1 mantık veremedim HYUNDAİ almaya çok düşündüm ama sonra vaz geçtim....

Sayın arkadaşım çevrenize baktığınızda hyundai kullanıcılarının genel olarak araçlarından memnun olduğunu görürsünüz.Servis,parça ve yakıt ekonomisi,performans olarak kullanıcılarını tatmin eden bir araçtır.Hyundai sahipleri araçlarını ya ihtiyaçtan ya da model yükseltmek için satmaktadırlar.Genel olarak hyundai hakkında yorum yapan şahısların büyük bir çoğunluğu hayatında hiç hyundai kullanmamış insanlardır,çevrelerinden duyduklarını eklemelerle insanlara aktarırlar.Bu yüzden size tavsiyem bir bayiye gitmeniz ve aracı test etmenizdir.

• Hyundai Accent Era 1.5 CRDİ Team-- titanyum gri
  • quote:

Hyundai Accent Era 1.5 CRDİ Team-- titanyum gri

tamamdır üstad
  • ottoman24 artk havalar da sıcaldı arabanızı görmek isteriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirei

ottoman24 artk havalar da sıcaldı arabanızı görmek isteriz

tamam üstad en kısa sürede fotoları çeker,yayınlarım.
  • teşekkür ederim
  • quote:

teşekkür ederim

Üstad araç kaç modeldi?Onuda belirtirsen sevinirim.Aktif olman temennisiyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: ottoman24

quote:

teşekkür ederim

Üstad araç kaç modeldi?Onuda belirtirsen sevinirim.Aktif olman temennisiyle

sıfır aldım. 2008 araç şu an bayide. bir hafta sonra alacam. aracın vergisinin ilk taksidini bayii ödeyecek. o yüzden araca 1 hafta sonra binebilecem inşallah.
  • Hadi hayırlısı,kazasız belasız iyi günlerde kullan.Kaça aldın acaba öğrenebilirmiyiz?Düşünenler için fikir vermesi açısından.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ottoman24

Hadi hayırlısı,kazasız belasız iyi günlerde kullan.Kaça aldın acaba öğrenebilirmiyiz?Düşünenler için fikir vermesi açısından.

uzun pazarlıklar sonucu 26.500 YTL ye anlaştık. :D
  • gerçekten iyi fiyata almışsın.Era fiyat performans açısından gerçekten iyi bir araç,bunu kullanmaya başlayınca daha iyi anlayacaksın.Tekrar hayırlı olsun.
  • merhaba arkadaşlar. bende aracımı değiştirip era almak istiyorum.sizce gerek varmı değiştirmeye, yoksa bir süre daha aracımı kullanayım mı.aracım çok temiz.hiç sorunu yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demir027 -- 24 Haziran 2008; 10:36:00 >
  • Mrb arkadaşlar,

Valla yeni haberim oldu takımdan. Çok sevindim bu işe.

2007 Hyundai Era Select 1.5 CRDI Siyah.

Arabamdan çok memnunum çok şükür. Herkese de tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar geçen hafta era dizel ile oldukça uzun yol deneyimim oldu...Bagaj tıkabasa dolu, araçta toplam 3 yetişkin insan olmasına rağmen, performansı gerçekten inanılmazdı. Sollama yaparken düşünmüyorsunuz araç alıp götürüyor...Marmaris e kadar önümde avensis, passat gibi araçlarla başabaş gittim hemde hiç zorlanmadan...Yakıt lambası 940 km de yandı... Hem ekonomik hem az yakan, hemde performans canavarı...Şimdi bu fiyata bu performansta ve donanımda başka hangi marka var söyleyin bizde gidip onu alalım bir dahaki sefere...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatergenoglu

Mrb arkadaşlar,

Valla yeni haberim oldu takımdan. Çok sevindim bu işe.

2007 Hyundai Era Select 1.5 CRDI Siyah.

Arabamdan çok memnunum çok şükür. Herkese de tavsiye ederim.

Aramıza hoş geldin arkadaşım,listeye eklendin.Bol paylaşımlarda bulunman temennisiyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: demir027

merhaba arkadaşlar. bende aracımı değiştirip era almak istiyorum.sizce gerek varmı değiştirmeye, yoksa bir süre daha aracımı kullanayım mı.aracım çok temiz.hiç sorunu yok

Öncelikle aracınız ne ve maddi durumunuz ne durumda,bunları sormamdaki amaç kendinizi borç yükü altına sokacaksanız biraz daha bekleyin,çünkü ülkemizde neler olacağı maalesef hiç belli değil.Ancak era alınacak ve uzun yıllar rahatça kullanılacak bir araç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: raven1974

Arkadaşlar geçen hafta era dizel ile oldukça uzun yol deneyimim oldu...Bagaj tıkabasa dolu, araçta toplam 3 yetişkin insan olmasına rağmen, performansı gerçekten inanılmazdı. Sollama yaparken düşünmüyorsunuz araç alıp götürüyor...Marmaris e kadar önümde avensis, passat gibi araçlarla başabaş gittim hemde hiç zorlanmadan...Yakıt lambası 940 km de yandı... Hem ekonomik hem az yakan, hemde performans canavarı...Şimdi bu fiyata bu performansta ve donanımda başka hangi marka var söyleyin bizde gidip onu alalım bir dahaki sefere...

Üstad eminim basmasan çok rahat bir şekilde 1000 km.'yi geçerdin.İşte aracın ne kadar ekonomik olduğunun örneği
  • quote:

Orjinalden alıntı: raven1974

.Şimdi bu fiyata bu performansta ve donanımda başka hangi marka var söyleyin bizde gidip onu alalım bir dahaki sefere...

başka marka söyleyeyim.. :))

HYUNDAI
    ''Drive Your Way''
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.