Konu hakkında yönecilerden cevap aldım Programcılara iletilmiş
Benim tatilin alakası yok ama konuyla..
Neyse Era takımı Hayırlı İftarlar..
quote:
Orjinalden alıntı: droll
Selamlar Era Takımı..
Ortak kayıpsın seni bekliyoruz..
Bu arada geldiğinde yoksam tatildeyimdir..
Konu hakkında yönecilerden cevap aldım Programcılara iletilmiş
Benim tatilin alakası yok ama konuyla..
Neyse Era takımı Hayırlı İftarlar..
Ortak bilgisayar çöktü anca toparlayabildim.
Takımımız ramazan dolayısıyla kapalıdır
quote:
Orjinalden alıntı: the engine
quote:
Orjinalden alıntı: raven1974
Birde Rio ile test sürüşü yaptım. Yok abi bizimkiler gibi zıplamıyor bu araç. Onun amortisörleri era ya uyuyor ama 600 ytl istiyorlar. Birde rio amortisörleri ile değişim yapan bir arkadaş vardı diğer tarafta.Onunla istibat halindeyim.Diyorki rio amortisörleri ile değişimde ilk başta herşey iyiydi ama 1 ay sonra eskisi gibi oldu yine zıplatıyor diyor.
bu yazdıklarınız akla helezonlarında farklı olduğunu getiriyor. hepsinin değişimi uzun hikaye.düz yerlerinden gidin hocam asfaltın
quote:
Orjinalden alıntı: cevizkabugu
quote:
Orjinalden alıntı: raven1974
Cevizkabuğu hocam, Eğirdir de hangi dönem askerlik yaptınız?
68/4 tertip çavuş talimgah bölüğü muhabere takımı. :)) tam sivrinin altındaydık, güneş öğleden sonra doğuyordu. kış ayında donuyorduk. barla yolunda koşuyorduk, altınkum plajındaki evlerin çok az bir kısmının temeli vardı sadece o zamanlar. yol asfalt bile değildi..
18 ay ıspartanın dağlarında süründüm. benim dönemimde kayak tesisi felan yoktu. çok istememe rağmen bir türlü zirvesine çıkamamıştım. müsait olamadım, emir altında ne emredilirse onu yaptım.www.davraz.com bi bak istersen bir zamanlar volta attığın dağlara..
Bakayım bi teşekkürler..
Arkadaşlar 2 ay boyunca Total'den her 100 ytl. ve üzeri alışverişe tasaruf ampülü hediye sonra yok ben duymadım ,ben bilmiyordum demeyin
quote:
Orjinalden alıntı: ottoman24
Arkadaşlar 2 ay boyunca Total'den her 100 ytl. ve üzeri alışverişe tasaruf ampülü hediye sonra yok ben duymadım ,ben bilmiyordum demeyin
Ampul Osrammış
Selamlar Era Takımı..
quote:
Orjinalden alıntı: droll
quote:
Orjinalden alıntı: ottoman24
Ampul Osrammış
Selamlar Era Takımı..
Bilgilendirme için teşekkürler ortak,bu arada imzana hasta oldum.Çok doğru
bu ampülün akp ile ilgisi varmı lam.. he .? yoksa totalin mi akp ile ilgisi var .
quote:
Orjinalden alıntı: cevizkabugu
bu ampülün akp ile ilgisi varmı lam.. he .? yoksa totalin mi akp ile ilgisi var .
Bu benimde aklıma gelmedi değil,kıllandığım için hala shell'de devam ediyorum.
Epeydir konuyu takip ediyordum ama girme konusunda pek girişimde bulunmamıştım.
Benide ekleyebilirsiniz. 2006 Eylül'ünde 2007 çıkışlı beyaz 1.4 Select model Era almıştım.
quote:
Orjinalden alıntı: Michael Kenji
Epeydir konuyu takip ediyordum ama girme konusunda pek girişimde bulunmamıştım.
Benide ekleyebilirsiniz. 2006 Eylül'ünde 2007 çıkışlı beyaz 1.4 Select model Era almıştım.
Size son yakıt verisinden bahsedeyim,4,7lt.eurodizel,araçta 2 kişiydik bağaj yok denecek kadardı,hızda 100-120 arası idi(rampalarda aynı hızda çıkılmıştır),sollamalarda anlık 160'a kadar çıkılmıştır.
Lastiklerime hangi değerde hava basmalıyım , bana 30 - 30 şeklinde tavsiye etmişlerdi ??
quote:
Lastiklerime hangi değerde hava basmalıyım , bana 30 - 30 şeklinde tavsiye etmişlerdi ??
bu değerler sizin aracınız için yeterli değerler,yüklü kullanıcağınız zaman arkaları 32 yapmanız yeterli,dizeller 32-32 hava basıyorlar
quote:
şöför kapısındaki plakada ayrıntılı şekilde hangi şartlarda ne kadar hava basılması gerektiği yazıyor..
şirkete 1.5 dizel team abs li almayı düşünüyoruz size 3 sorum olacak 1. kaç litre mazot yakar 2. fren mesafesi kaç metre 3. euro ncap puanı nedir sağlammı bu araba bi sorum daha olucak 1.5 dizel 1.6 benzinliden daha serimidir kataloglarda daha yavaş yazıyor ama 235 nm tork var benzinliyi geçmesi lazım bilgi verirseniz sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: ataoygar
şirkete 1.5 dizel team abs li almayı düşünüyoruz size 3 sorum olacak 1. kaç litre mazot yakar 2. fren mesafesi kaç metre 3. euro ncap puanı nedir sağlammı bu araba bi sorum daha olucak 1.5 dizel 1.6 benzinliden daha serimidir kataloglarda daha yavaş yazıyor ama 235 nm tork var benzinliyi geçmesi lazım bilgi verirseniz sevinirim
1-Yakıt tüketimi kullanmaya göre değişiyor,ş.dışı fab verisi 4,ben kendi kullanımımda 4,3 lt. görmüştüm.En son uzun yolda 4,7 lt yaktım,90-120 arası kullandım,sollamalarda 160 km.'ye kadar çıktım.ş.içi fab. verisi 5,6 ben 5,8 lt'yi yakaladım ama bayağı kastım(kısacası yakıt konusunda sınıfındaki en iyi araç diyebiliriz) 2-Fren mesafesini tam olarak hatırlayamıyorum ama dikkat çekici bir değerdi. 3-bilgim yok yanıltmayayım.
araç torku 240 nm,ilk 3 viteste benzinli era daha ataktır ancak dizel arayı hemen kapatıp üstünlüğü ele alır. umarım biraz yardımcı olabilmişimdir.
oldunuz valla teşekkürler ben euro ncap ten aldıgı yıldızları hala bulamadım. bu arada son hız olarak kadranda kaç km gördünüz 200 - 220 yapabiliyormu?