Şimdi Ara

<<<DH HYUNDAİ ERA TAKIMI>>> (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43.493
Cevap
94
Favori
1.693.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ataoygar

oldunuz valla teşekkürler ben euro ncap ten aldıgı yıldızları hala bulamadım. bu arada son hız olarak kadranda kaç km gördünüz 200 - 220 yapabiliyormu?

Ben 185 yaptım,daha çıkamadım hanım arkadan az daha saçlarımı yolacaktıama şunu belirteyim bu hızı araçta 5 yetişkin ve bağaj tamamen dolu ve klima açıkken yaptım araç hiç zorlanmadı.İnternette 4500 devirde 220 yapan arkadaşlara şahit oldum.Serviste çok rahat yapar diyor bu hızı ama tavsiye etmiyor

• selam

3 gün önce pazar günü saroz körfezinde tatildeydim. bizden başka pek kimse kalmamış. deniz suyu sıcaklığı iyiydi. bugün ise hava çok soğuk kış gelmiş..

konuya geçelim.

ben 200km hızı gördüm otobanda. bana göre bu hızlar çok fazla, hiç bir araçla bu hızlarda seyretmemeli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ataoygar

oldunuz valla teşekkürler ben euro ncap ten aldıgı yıldızları hala bulamadım. bu arada son hız olarak kadranda kaç km gördünüz 200 - 220 yapabiliyormu?

yıldızlar ncapten değil amerikadaki bağımsız test kuruluşundan.. 5 yıldızı var.. ama kia rio ncapten 4 aldığına göre erada almış demektir..
  • Şunu kabul etmeliyia kullandığımız araçlar f1 araçları değil ve biz f1 pistinde araç kullanmıyoruz,ne kadar sakin kullanırsak bizim için o kadar iyi.

Alp arkadaşım görüyorum ki girip okuyup kaçıyorsun bir selam ver bare
  • slm arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum internete iş güç fırsat oldu bir bakıyım dedim hem bu arada birşey de sormak istiyorum;
    arabayı anahtarla uzaktan kitlediğimde camlar açık olduğunda camlar kapanmıyor normalde diğer araçların çoğu kapanmakta, acaba bunu serviste yaptırabilme şansı varmıdır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: addda

slm arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum internete iş güç fırsat oldu bir bakıyım dedim hem bu arada birşey de sormak istiyorum;
    arabayı anahtarla uzaktan kitlediğimde camlar açık olduğunda camlar kapanmıyor normalde diğer araçların çoğu kapanmakta, acaba bunu serviste yaptırabilme şansı varmıdır?

Dostum bence orginalliğini bozma.Ben bundan önceki araca takdırmışdım.Kabloları kesdikleri için başka sorunlar çıkdı.Ne bileyim bence arabanı fazla kurcalatma.SELAMLAR...................
  • quote:

Orjinalden alıntı: kimsinsen3535

quote:

slm arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum internete iş güç fırsat oldu bir bakıyım dedim hem bu arada birşey de sormak istiyorum;

Dostum bence orginalliğini bozma.Ben bundan önceki araca takdırmışdım.Kabloları kesdikleri için başka sorunlar çıkdı.Ne bileyim bence arabanı fazla kurcalatma.SELAMLAR...................

servisler bu işi yapmakta ancak Alp arkadaşımızında belirttiği gibi daha sonra sıkıntı yaratabilir.Ama ustasına düşerseniz hiç bir sorununuz olmaz.

• cevaplarınız için çok teşekkürler karışık yani iyi de olabilir kötü de... o zaman orjinal kalması daha iyi gözüküyor. peki arkadaşlar ERA'sına xenon far taktıran varmı? nasıl memnunmusunuz? bir de hangi markayı tercih etmeliyim xenon far?
  • quote:

cevaplarınız için çok teşekkürler karışık yani iyi de olabilir kötü de... o zaman orjinal kalması daha iyi gözüküyor. peki arkadaşlar ERA'sına xenon far taktıran varmı? nasıl memnunmusunuz? bir de hangi markayı tercih etmeliyim xenon far?

xenon farlar mercekli olursa amacına hizmet etmekte,yoksa gerekli aydınlatmayı tam olarak yapamadıkları gibi karşı tarafa ızdırap vermekte.Maalesef bizim araçlarımızın farları mercekli değil,muayenede de kabul edilmiyor diye duydum.

Cam kaldırma kitini ben de bir süre düşündüm sonra bir sakatlık olur diye vaz geçtim.Cam kaldırma motorlarını kapılar kilitlendikten sonra teker teker kontrol ettiği için (kapalı camlar dahil) ileride cam kaldırma motorlarında da sorun çıkarıyor diye okumuştum.Kısacası orjinallik daha iyi tabi bana göre

• merhaba arkadaşlar ben de aranıza katıldım 2009 model 1.6 benzinli team abs era aldım 25.500 e aldım fiyat nasıl sizce birde siz arabayı alırken park sensörü hediye edildi mi ? ben biraz yüzsüzlük yapıp taktırtmaya çalışacam olmazsa kendim taktırırım. Birde bişey soracam, bazı arabaların ön kısmında seffaf film oluyor kaputta öndeki araç taş atınca zedelenmesin diye acaba bu filmi uygulatan var mı aranızda benim aracım gri renk ama yinede zedelenmesini istemiyorum nerde ve kaça yaptırabileceğimi bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Son bi sorumda acaba aranızda lpg taktıran var mı tavsiye edermisiniz? Taktırmayı düşünüyorum fakat garantide sorun olur sanırım 5 yılda garanti var 5 yıl beklenmez bu benzin fiyatlarıyla benzinli arac kullanmak çok zor ne düşünüyorsunuz sizce garantiyi riske atıp lpg taktırsam mı? ne tavsiye edersiniz? teşekkürler...
  • Takıma benide 27. üye olarak eklerseniz sevinirim 2009 model 1.6 team abs gri. Saygılar
  • Dostum aramıza hoşgeldin.Yeni aracın hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin.Öncelikle park sensoru olayına değineyim.Bence hiç gerek yok,tamponunu deliyorlar.göstergeside ön dizaynda doğru düzgün yere koyamıyorlar.Sırıtıyor anlıyacağın.Üstelik pekde işe yaramıyor en azından bana göre.En güzel park sensoru gözlerin ve beynin olacaktır.Dediğim gibi tamponları boşyere deldirme.
    Lpg konusuna gelince benim araçda 2009 era select modeli.Araca plaka taktırmadan önce lpg yi takdırdım.Haliyle 1997 den beri Lpg li araç kullanıyorum.Ozamandan bu güne bir araç parası çıkardım.Bunda bir zamanlar benzinle lpg arasında 4 de 1 oran olması etkili oldu.Şimdiki fark yarı yarıya olsada benim keseme hala hissedilir şekilde yardımcı oluyor.Hesap çok basit benziciye girdiğinde atıyorum 100ytl lik benzin alıyorsan bu oran lpgde 50 ila 55 ytl arası olacakdır.Ozamanda farkı olan diğer 50 ytl de otomatikman cuk cebe giriyor.Eğer yılda ortalama 12000 km yaparsan 1 senede çıkartırsın lpg ücretini.Aslında ben bir sene bekletmeden çıkarttım peşin para vermediğim için.Brc 10 taksit yaptı bana Aylık taksidim 150ytl her ay 150 ytl benzine vereceğime lpg taksidine veriyorum.10ay sonra o fark cebde olacak.Aracada binmeye korkmayacaksın tasaruflu olduğundan.
    Performans konusunda ise en ufak bir kaygın olmasın.Bu sıralı sistemler eski sistemler gibi performans kaybı yapmıyor.Birde aracımızın ccvt özelliğinide eklediğimizde hem performans hemde tasaruf konusunda beni oldukça tatmin etti.Ne diyelim hayırlısı olsun.Eğer takacaksan Brc marka ve mutlaka tecrübeli bir ustaya takdır.SELAMLAR..............Birde unutmadan aracı daha almadıysan lpg den dolayı motor garantisinin gitmiyeceğine dair servis garantisi al.Ben o garantiyi benzin aksamı hariç aldım.Yani aracımın motor garantisi hala devam ediyor.
    Muratcım senden ricam takımdaki listeyi benim aracı lpg li diye eklersen sevinirim.Bazı arkadaşlarla paylaşım yapmamıza yardımcı olur.SELAMLAR................
    quote:

Orjinalden alıntı: KoRHaN50

merhaba arkadaşlar ben de aranıza katıldım 2009 model 1.6 benzinli team abs era aldım 25.500 e aldım fiyat nasıl sizce birde siz arabayı alırken park sensörü hediye edildi mi ? ben biraz yüzsüzlük yapıp taktırtmaya çalışacam olmazsa kendim taktırırım. Birde bişey soracam, bazı arabaların ön kısmında seffaf film oluyor kaputta öndeki araç taş atınca zedelenmesin diye acaba bu filmi uygulatan var mı aranızda benim aracım gri renk ama yinede zedelenmesini istemiyorum nerde ve kaça yaptırabileceğimi bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Son bi sorumda acaba aranızda lpg taktıran var mı tavsiye edermisiniz? Taktırmayı düşünüyorum fakat garantide sorun olur sanırım 5 yılda garanti var 5 yıl beklenmez bu benzin fiyatlarıyla benzinli arac kullanmak çok zor ne düşünüyorsunuz sizce garantiyi riske atıp lpg taktırsam mı? ne tavsiye edersiniz? teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolqa35 -- 21 Eylül 2008; 12:36:47 >

• quote:

merhaba arkadaşlar ben de aranıza katıldım 2009 model 1.6 benzinli team abs era aldım 25.500 e aldım fiyat nasıl sizce birde siz arabayı alırken park sensörü hediye edildi mi ? ben biraz yüzsüzlük yapıp taktırtmaya çalışacam olmazsa kendim taktırırım. Birde bişey soracam, bazı arabaların ön kısmında seffaf film oluyor kaputta öndeki araç taş atınca zedelenmesin diye acaba bu filmi uygulatan var mı aranızda benim aracım gri renk ama yinede zedelenmesini istemiyorum nerde ve kaça yaptırabileceğimi bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Son bi sorumda acaba aranızda lpg taktıran var mı tavsiye edermisiniz? Taktırmayı düşünüyorum fakat garantide sorun olur sanırım 5 yılda garanti var 5 yıl beklenmez bu benzin fiyatlarıyla benzinli arac kullanmak çok zor ne düşünüyorsunuz sizce garantiyi riske atıp lpg taktırsam mı? ne tavsiye edersiniz? teşekkürler...

Aracınız hayırlı uğurlu olsun,Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.
    Aramıza hoş geldiniz,listeye ekledim,aktif olmanız temennisi ile.
    Alp(Kimsinsen3535) arkadaşımızdan lpg konusunda detaylı bilgi alabilirsiniz.Umarım arabanın plakaları takılmamamıştır,lpg düşünüyorsunuz onun için söyledim.

• quote:

Dostum aramıza hoşgeldin.Yeni aracın hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin.Öncelikle park sensoru olayına değineyim.Bence hiç gerek yok,tamponunu deliyorlar.göstergeside ön dizaynda doğru düzgün yere koyamıyorlar.Sırıtıyor anlıyacağın.Üstelik pekde işe yaramıyor en azından bana göre.En güzel park sensoru gözlerin ve beynin olacaktır.Dediğim gibi tamponları boşyere deldirme.
    Lpg konusuna gelince benim araçda 2009 era select modeli.Araca plaka taktırmadan önce lpg yi takdırdım.Haliyle 1997 den beri Lpg li araç kullanıyorum.Ozamandan bu güne bir araç parası çıkardım.Bunda bir zamanlar benzinle lpg arasında 4 de 1 oran olması etkili oldu.Şimdiki fark yarı yarıya olsada benim keseme hala hissedilir şekilde yardımcı oluyor.Hesap çok basit benziciye girdiğinde atıyorum 100ytl lik benzin alıyorsan bu oran lpgde 50 ila 55 ytl arası olacakdır.Ozamanda farkı olan diğer 50 ytl de otomatikman cuk cebe giriyor.Eğer yılda ortalama 12000 km yaparsan 1 senede çıkartırsın lpg ücretini.Aslında ben bir sene bekletmeden çıkarttım peşin para vermediğim için.Brc 10 taksit yaptı bana Aylık taksidim 150ytl her ay 150 ytl benzine vereceğime lpg taksidine veriyorum.10ay sonra o fark cebde olacak.Aracada binmeye korkmayacaksın tasaruflu olduğundan.
    Performans konusunda ise en ufak bir kaygın olmasın.Bu sıralı sistemler eski sistemler gibi performans kaybı yapmıyor.Birde aracımızın ccvt özelliğinide eklediğimizde hem performans hemde tasaruf konusunda beni oldukça tatmin etti.Ne diyelim hayırlısı olsun.Eğer takacaksan Brc marka ve mutlaka tecrübeli bir ustaya takdır.SELAMLAR..............Birde unutmadan aracı daha almadıysan lpg den dolayı motor garantisinin gitmiyeceğine dair servis garantisi al.Ben o garantiyi benzin aksamı hariç aldım.Yani aracımın motor garantisi hala devam ediyor.
    Muratcım senden ricam takımdaki listeyi benim aracı lpg li diye eklersen sevinirim.Bazı arkadaşlarla paylaşım yapmamıza yardımcı olur.SELAMLAR................
    quote:

tamamdır Alp ekledim zaten ne zamandır aklımdaydı,ne yapıyorsun uzun zamandır sesin çıkmıyor,umarım bir terslik yoktur.

• Çok şükür herşey yolunda.Sen nasılsın?Forumda şuana kadar bana ihtiyaç yokdu.Sizler gibi her konuda aktif olamıyorum.Aracımı tanıdıkça era tecrübem arttıkça paylaşımım artacaktır.SELAMLAR...............
  • quote:

Çok şükür herşey yolunda.Sen nasılsın?Forumda şuana kadar bana ihtiyaç yokdu.Sizler gibi her konuda aktif olamıyorum.Aracımı tanıdıkça era tecrübem arttıkça paylaşımım artacaktır.SELAMLAR...............

Ne olsun geçen hafta erzincan-İzmir-Erzincan yaptım gene teyzem rahatsızlanmıştı,ailemde yanımdaydı onları izmirde bırakıp döndüm.Ramazan iş güç derken yuvarlanıyoruz.Üstadım sadece era ile değil mutlaka her konuda birbirimizin bilmediği bir çok konuyu burada paylaşmaya çalışıyoruz.Ama takıma her uğradığımızda bu tüm arkadaşlar için geçerli bir merhabayı eksik etmezlerse iyi olur diye düşünüyorum.
  • Kesinlikle haklısın.Günaydın iyi pazarlar era takımı........Selamlar.....................
    quote:

Orjinalden alıntı: ottoman24

quote:

Çok şükür herşey yolunda.Sen nasılsın?Forumda şuana kadar bana ihtiyaç yokdu.Sizler gibi her konuda aktif olamıyorum.Aracımı tanıdıkça era tecrübem arttıkça paylaşımım artacaktır.SELAMLAR...............

Ne olsun geçen hafta erzincan-İzmir-Erzincan yaptım gene teyzem rahatsızlanmıştı,ailemde yanımdaydı onları izmirde bırakıp döndüm.Ramazan iş güç derken yuvarlanıyoruz.Üstadım sadece era ile değil mutlaka her konuda birbirimizin bilmediği bir çok konuyu burada paylaşmaya çalışıyoruz.Ama takıma her uğradığımızda bu tüm arkadaşlar için geçerli bir merhabayı eksik etmezlerse iyi olur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolqa35 -- 21 Eylül 2008; 13:16:02 >

• Evet cümleten iyi pazarlar ve tatiller
  • ben yeni katıldım arkadaşlar. 2008 era 1.4 team var bende aracım daha 2500 km de temmuz da aldım tecrübelerinizi bekliyorum.
  • arkadaşlar aracım şehiriçi 0.285 kr, şehirdışı 0,225 yakıyor ne dersiiiniz ne zaman düşecek yakıt
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.