Şimdi Ara

<<<DH HYUNDAİ ERA TAKIMI>>> (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
43.493
Cevap
94
Favori
1.693.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: raven1974

Bende imzaları göremiyorum rütbelerimizde gitmiş

Bu ara forumda sıkıntı var,imza resmi gözükmüyor ama benim rütbemde sıkıntım yok.
  • Arkadaşlar lpg işini biraz daha ertelemem gerekecek kredi çektim borçdayım şuan zaten plaka işleride yapıldı sayılır geç kaldım biraz. Neyse biraz benzinle aracın zevkini çıkarayım :) Bu arada arabayı daha plaka işlemleri yapılmadan galeriden alıp biraz gezeyim derken polis hemen başımda bitti. ceza yiyordum az kalsın galeriden elemanlar geldi kurtardılar arabayı. Neyse plakası kaskosu yapılana kadar evin bahçesinin içine çekip üstünede çadır örttük, Geceleyin pitbul köpeğimiz var birden havlamaya başladı sonra hala oğlum arabanın çadırının sadece sürücü tarafının açık oldugunu farketmiş bi baktık kapılar açılmış ama aracı götüremeden köpek havlayınca kaçmışlar sanırım. Benim anlamadıgım bu aracın kendi alarmı var kendi kumandasından açmadan, kendi anahtarıyla açtıgımda aracın kornası ötmüştü. Ama bu hırsızlar nasıl etmişlerse aracın kapsında hiçbi zorlama yok ve Alarmıda çaldırmadan nasıl kapıları açtılar anlıyamadım doğrusu, herneyse olay böyle olunca Bi ders almış olduk bi hevesle aracı kasko yaptırmadan çıkartmam bir daha Bizde 4 araba var olay böyle olunca solenzamı aracın önüne parkettim aracı açsalar bile çıkaramazlar artık Önce solenzamı çalmaları lazım onuda çalmazlar tahmin ediyorum. Araca daha binemeden çaldırıyorduk walla Allah hepimizi kaza, beladan korusun arkadaşlar.

• Hayırlısı olsun aracınız.Yaşadığınız olaylarada çok üzüldüm.Allahdan farkettiniz.Allah başka bir dert vermesin kazasız belasız nazarsız sürüşler diliyorum.Birde aracı hyundai bayisinden almadınızmı?Galeri demişsiniz ya ondan soruyorum.hyundaiden almadıysanız 2009 ların galeriye bu kadar çabuk düşmesine şaşırdım.SELAMLAR..............
    quote:

Orjinalden alıntı: KoRHaN50

Arkadaşlar lpg işini biraz daha ertelemem gerekecek kredi çektim borçdayım şuan zaten plaka işleride yapıldı sayılır geç kaldım biraz. Neyse biraz benzinle aracın zevkini çıkarayım :) Bu arada arabayı daha plaka işlemleri yapılmadan galeriden alıp biraz gezeyim derken polis hemen başımda bitti. ceza yiyordum az kalsın galeriden elemanlar geldi kurtardılar arabayı. Neyse plakası kaskosu yapılana kadar evin bahçesinin içine çekip üstünede çadır örttük, Geceleyin pitbul köpeğimiz var birden havlamaya başladı sonra hala oğlum arabanın çadırının sadece sürücü tarafının açık oldugunu farketmiş bi baktık kapılar açılmış ama aracı götüremeden köpek havlayınca kaçmışlar sanırım. Benim anlamadıgım bu aracın kendi alarmı var kendi kumandasından açmadan, kendi anahtarıyla açtıgımda aracın kornası ötmüştü. Ama bu hırsızlar nasıl etmişlerse aracın kapsında hiçbi zorlama yok ve Alarmıda çaldırmadan nasıl kapıları açtılar anlıyamadım doğrusu, herneyse olay böyle olunca Bi ders almış olduk bi hevesle aracı kasko yaptırmadan çıkartmam bir daha Bizde 4 araba var olay böyle olunca solenzamı aracın önüne parkettim aracı açsalar bile çıkaramazlar artık Önce solenzamı çalmaları lazım onuda çalmazlar tahmin ediyorum. Araca daha binemeden çaldırıyorduk walla Allah hepimizi kaza, beladan korusun arkadaşlar.

• Güzel bir topik olmuş..faydalı bilgiler dolu...
    Benim 1 sorum vardı.
    Arkadaşlar daha önce almış olduğum başka bir 0 araçtan dolayı biliyorumki.. bayiler arasında bile 1 - 2 bin ytl fiyat farkı oluşuyor..
    İstanbulda olanlar için 0 araç alanlar dizel era için hangi bayiye gideyim?

Ben Topkapı dakine bi baktım ama fiyatları bana yüksek geldi..
  • arkadaşlar öncelikle herkese selam ben çetin bi şey danışmak istiyorum size burdada yeniyim ama süper bi site benim isteğim 18.000 ytl ye ikinci araç arıyorum fakat hyundai era 1.4 team 24.000ytl e mal oluyo sizce kalanını borç alarak tamalayıp sıfır eramı alayım yoksa o fiyata ikinci el era mı tercih edeyim bi kaç ikinciel era bakdım ama tatmin olamadım galeriden bakdığım erayı tanıdık bi ustaya götürdüm kazalı olduğunu söledi onu duyunca ikinci elden soğudum güvenemedim ve sıfır era düşünüyorum gerçi herkes arabasından memenun burda ama yinede eksik konularını yazarsanız sevinirm ......
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoRHaN50

Arkadaşlar lpg işini biraz daha ertelemem gerekecek kredi çektim borçdayım şuan zaten plaka işleride yapıldı sayılır geç kaldım biraz. Neyse biraz benzinle aracın zevkini çıkarayım :) Bu arada arabayı daha plaka işlemleri yapılmadan galeriden alıp biraz gezeyim derken polis hemen başımda bitti. ceza yiyordum az kalsın galeriden elemanlar geldi kurtardılar arabayı. Neyse plakası kaskosu yapılana kadar evin bahçesinin içine çekip üstünede çadır örttük, Geceleyin pitbul köpeğimiz var birden havlamaya başladı sonra hala oğlum arabanın çadırının sadece sürücü tarafının açık oldugunu farketmiş bi baktık kapılar açılmış ama aracı götüremeden köpek havlayınca kaçmışlar sanırım. Benim anlamadıgım bu aracın kendi alarmı var kendi kumandasından açmadan, kendi anahtarıyla açtıgımda aracın kornası ötmüştü. Ama bu hırsızlar nasıl etmişlerse aracın kapsında hiçbi zorlama yok ve Alarmıda çaldırmadan nasıl kapıları açtılar anlıyamadım doğrusu, herneyse olay böyle olunca Bi ders almış olduk bi hevesle aracı kasko yaptırmadan çıkartmam bir daha Bizde 4 araba var olay böyle olunca solenzamı aracın önüne parkettim aracı açsalar bile çıkaramazlar artık Önce solenzamı çalmaları lazım onuda çalmazlar tahmin ediyorum. Araca daha binemeden çaldırıyorduk walla Allah hepimizi kaza, beladan korusun arkadaşlar.

Büyük geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış.Şerefsizlere kaptıracaktınız aracı.Bu arada alarm hikaye hırsıza kilit olmuyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: ceeettt

arkadaşlar öncelikle herkese selam ben çetin bi şey danışmak istiyorum size burdada yeniyim ama süper bi site benim isteğim 18.000 ytl ye ikinci araç arıyorum fakat hyundai era 1.4 team 24.000ytl e mal oluyo sizce kalanını borç alarak tamalayıp sıfır eramı alayım yoksa o fiyata ikinci el era mı tercih edeyim bi kaç ikinciel era bakdım ama tatmin olamadım galeriden bakdığım erayı tanıdık bi ustaya götürdüm kazalı olduğunu söledi onu duyunca ikinci elden soğudum güvenemedim ve sıfır era düşünüyorum gerçi herkes arabasından memenun burda ama yinede eksik konularını yazarsanız sevinirm ......

Uzun süre binecekseniz sıfır almanızı tavsiye ederim arada çok büyük bir fark yok,ancak bildiğiniz veya temiz bir 2. el bulursanız kaçırmayın derim.

• quote:

Orjinalden alıntı: denizinpiri

Güzel bir topik olmuş..faydalı bilgiler dolu...
    Benim 1 sorum vardı.
    Arkadaşlar daha önce almış olduğum başka bir 0 araçtan dolayı biliyorumki.. bayiler arasında bile 1 - 2 bin ytl fiyat farkı oluşuyor..

İstanbul'lu arkadaşlar neredesiniz?
  • Arkadaşlar lastiklere ve dış plastik aksamlara daha güzel görünsün ve siyahlşasın diye arap sabunu sürüyoruz ya,benim aklıma bir şey geldi arabanın ön göğsüne ve diğer siyah noktalara da arap sabunu sürsek bir zararı olur mu acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ottoman24

Arkadaşlar lastiklere ve dış plastik aksamlara daha güzel görünsün ve siyahlşasın diye arap sabunu sürüyoruz ya,benim aklıma bir şey geldi arabanın ön göğsüne ve diğer siyah noktalara da arap sabunu sürsek bir zararı olur mu acaba?

Şu arabayı bi alayım bende denicem senin olayı :)
  • quote:

quote:

Arkadaşlar lastiklere ve dış plastik aksamlara daha güzel görünsün ve siyahlşasın diye arap sabunu sürüyoruz ya,benim aklıma bir şey geldi arabanın ön göğsüne ve diğer siyah noktalara da arap sabunu sürsek bir zararı olur mu acaba?

Şu arabayı bi alayım bende denicem senin olayı :)

Aman üstad deneme ben vazgeçtim doblo team'deki arkadaşlar araç içinde kötü koku yapar diyorlar,olmazsa gene vazeline devam edeceğiz

• Bu arada bizim eralara hız sabitleyici takılabiliyor mu?
  • quote:

Benim 1 sorum vardı.

ben araç alırken istanbulda bir iki bayiiye sordmuştum. sonra harami derede bir bayii vardı ona sordum derken bir baktım çorludayım. oradan da hızı mı alamadım önce tekirdağ bayisine sonrada lüleburgaz bayisine, oradan da edirne bayiine uğradım.

aracımı istanbuldaki bayilerin birinden almadım. daha hesaplı bulduğum bir trakyadaki bayiden aldım. üstelik o an kullandığım bir araç vardı onu da güzel bir fiyata takasladım..

bayileri gezerken 100-150 ytl. lik yakıt harcadım ama bu bana 3.500 ytl kazandırdı.

• Mert hocam değil arabayı yoğurdu bile 2 3 yere bakmadan almam.Bence tarzınız akıllıca.Benimde kazancım sizin kadar olmasada içime sindi.SELAMLAR................
    quote:

Orjinalden alıntı: cevizkabugu

quote:

Benim 1 sorum vardı.

ben araç alırken istanbulda bir iki bayiiye sordmuştum. sonra harami derede bir bayii vardı ona sordum derken bir baktım çorludayım. oradan da hızı mı alamadım önce tekirdağ bayisine sonrada lüleburgaz bayisine, oradan da edirne bayiine uğradım.

aracımı istanbuldaki bayilerin birinden almadım. daha hesaplı bulduğum bir trakyadaki bayiden aldım. üstelik o an kullandığım bir araç vardı onu da güzel bir fiyata takasladım..

bayileri gezerken 100-150 ytl. lik yakıt harcadım ama bu bana 3.500 ytl kazandırdı.

• quote:

Orjinalden alıntı: cevizkabugu

daha önce aldığım ford marka araçları anadolu yakasında bi bayiden iyi fiyatlara alıyordum. ama ilkkez Hyundai alıyorum.bayileri bilmiyorum. neyse istanbul dan aradığımı bulamazsam senin yolu çizerim Biraz daha tavsiye alayımda yola çıkarım

quote:

Aman üstad deneme ben vazgeçtim doblo team'deki arkadaşlar araç içinde kötü koku yapar diyorlar,olmazsa gene vazeline devam edeceğiz

iyiki arabayı daha almadım.. ben duramam böyle şeyleri denerim hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizinpiri -- 25 Eylül 2008; 22:25:45 >

• İsterseniz yeni araba resmimi imzalarımız için kullanalım. Resimlere göre daha iyisinide yapabilirim.
  • Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar,Allah tekrarını nasip etsin.
  • quote:

Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar,Allah tekrarını nasip etsin.

sağol kardeşim.. Allah bu geceyi layıkıyla geçrmesini herkese nasip etsin
  • quote:

quote:

sağol kardeşim.. Allah bu geceyi layıkıyla geçrmesini herkese nasip etsin

aminn
  • Sağol dostum....Aynı dilekleri paylaşıyorum.Selamlar.............
    quote:

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.