bayramınız (geçmiş) mübarek olsun artık kurban bayramına daha hızlı davranırım
quote:
Orjinalden alıntı: kirei
biraz geç oldu ama üzgünüm
bayramınız (geçmiş) mübarek olsun artık kurban bayramına daha hızlı davranırım
Ne demek üstadım,bayramda ben de bilgisayardan uzaktım,seninde geçmiş bayramın mübarek olsun.
Arkadaşlar bizim araçlara hız sabitleyici takılabiliyor mu?
quote:
Orjinalden alıntı: ottoman24
Arkadaşlar bizim araçlara hız sabitleyici takılabiliyor mu?
"dh hyundai era takımı" logosundaki era yurt dışında üretilen model. sis farı yok, yanlar siyah ve ön cam üstü renkli. lütfen yerli bir era resmiyle değiştirinki daha bizden olsun logomuz. :)
quote:
Orjinalden alıntı: ebola32
"dh hyundai era takımı" logosundaki era yurt dışında üretilen model. sis farı yok, yanlar siyah ve ön cam üstü renkli. lütfen yerli bir era resmiyle değiştirinki daha bizden olsun logomuz. :)
Bu işi ben yapamam,o konuda kabiliyetsizim,bu logoyuda sağ olsun yeğenim @tcn hazırladı.Yapabilecek bir arkadaş işi üstlensin o zaman,ancak şunu söyleyeyim benim era'nın ön camının üstüde renkli(yeşil)
Arkadaşlar bu taşıt tanıma sistemlerini bildiğim kadarıyla şirketler kullanıyor.Ancak bilgimin yanlış olduğunu öğrendim,şahıslarda kullanabiliyormuş.Şimdi bu sistemi,yararlarını,maliyetlerini bilen arkadaşımız var mı?
Buyrun yeni arabamız i biraz önce yaptım güle güle kullanın.
tamam işte yaa. bu bizim eramız. teşekkürler.
slm arkadaşlar bizde 3gün önce era aldık benide kayıt ederseniz sevinirim.1.4 select gb siyah.bursa
quote:
Orjinalden alıntı: aleneera
slm arkadaşlar bizde 3gün önce era aldık benide kayıt ederseniz sevinirim.1.4 select gb siyah.bursa
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım,Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin,listeye eklendin,aramıza hoş geldin.Aktif olman temennsiyiyle
quote:
Orjinalden alıntı: Michael Kenji
Buyrun yeni arabamız i biraz önce yaptım güle güle kullanın.
teşekkürler arkadaşım,diğer arkadaşlarda onaylarlarsa imza linkini verirsin,kullanmaya başlarız.
sağol ottoman.yanlız arabanın madelini yazmamışım ben 2007 olcak.birde bi sorum olcak benim era 9 llt yakıyo 20000 de sizce normalmi
quote:
sağol ottoman.yanlız arabanın madelini yazmamışım ben 2007 olcak.birde bi sorum olcak benim era 9 llt yakıyo 20000 de sizce normalmi
benim araç dizel,bu veri ş.içi sanırım bana çok geldi.1,4 kullanan arkadaşlar daha iyi yardımcı olur.model yılını düzeltiyorum.
sağolasın ottoman.ozaman 1.4 kullanan arkadaşlara soriyim arkadaşlar araçlarınız 100 km de kaç lt yakıt tüketiyo benimki şehir içi 9lt tüketiyo sizde yazarsanız karşılaştırabiliriz.birde ben arabayı 22 000 ytl ye aldım. 20000 de 2007 1.4 select GP. sizce fiyat iyimi?son olarak bir sorumdaha var.aynı 2007 1.4 select vardı onda gücenlik paketi yoktu 24000 de idi oda 21 000 ytl ye bıraktılar o arabada 21000 ytl yaparmıydı?şimdiden teşekürler
quote:
sağolasın ottoman.ozaman 1.4 kullanan arkadaşlara soriyim arkadaşlar araçlarınız 100 km de kaç lt yakıt tüketiyo benimki şehir içi 9lt tüketiyo sizde yazarsanız karşılaştırabiliriz.birde ben arabayı 22 000 ytl ye aldım. 20000 de 2007 1.4 select GP. sizce fiyat iyimi?son olarak bir sorumdaha var.aynı 2007 1.4 select vardı onda gücenlik paketi yoktu 24000 de idi oda 21 000 ytl ye bıraktılar o arabada 21000 ytl yaparmıydı?şimdiden teşekürler
Ben şahsi fikrimi söyleyeyim,sizin aracın sıfır fiyatı 27,600,1200 ytl kampanya indirimi var.26000 ytl'ye çok rahat alınır,almış olduğunuz fiyatta araç temizse iyi bir fiyat diğer aracın sahibi biraz yüksekten uçmuş
benim aracın liste fiyatı 26.200 dü 25.500 yaptırdım sizce fiyat konusunda nasıl iyi almışmıyım. 1.6 team, abs
Bu arada ottoman arkadaşım ben Nevşehirden katılıyorum listeye ekleyebilirsin. teşşekürler.
quote:
Orjinalden alıntı: KoRHaN50
benim aracın liste fiyatı 26.200 dü 25.500 yaptırdım sizce fiyat konusunda nasıl iyi almışmıyım. 1.6 team, abs
Bu arada ottoman arkadaşım ben Nevşehirden katılıyorum listeye ekleyebilirsin. teşşekürler.
Tamamdır üstad ekledim,bir iki aksesuar kapabiliyorsan kap derim,ne koparırsan kardır.
Bu aralar kayınpeder için sıfır bir araç bakıyoruz. Accent Era kafama yatıyor. En azından diğer alternatifler olan Logan veya Albea gibi bölgesel bir araç değil. Dünya çapında ve Amerika da bile satılan ve beğenilen bir araç. En azından yabancı forumlarda böyle olduğunu okuyoruz. Bende Cerato var ve memnunum Accent Era da neticede aynı firmanın malı ve Türkiye de nerdeyse Renault ve Fiat kadar yaygın servis ağı var. Galiba kampanya ile 20.500 e bırakıyorlar. Kampanyalarda öyle yazıyor. (1.4 START - 1.4 START KLM 2009 MY Era 1.4 araçlarda anahtar teslimde 800 YTL nakit indirim ve "10.000 YTL 12 ay, %0.99 faizli kredi" yada anahtar teslimde 1.200 YTL nakit indirim diye yazıyor...) Donanım da o kadar kötü gelmedi. Kayınpeder için klima ve abs olmasa da olur. Neticede R12 TSW den geçiş yapıyor :-) Donanımı da aşağıda. Yorumlarınız nelerdir???
Aynalı ve Kapaklı Güneşlikler Önde Bardak Koyma Yeri Portatif Küllük Arka Sis Farı Gövde Rengi Darbe Emici Tamponlar 175 / 70 R 14 Lastikler Gövde Rengi Yan Koruma Çıtaları Tavan Anteni Üç Yollu Cam Yıkama Fıskiyeleri Kaza Anında Katlanabilen Direksiyon Mili Darbe Anında Açılan Kapı Kilitleri 3. Stop Lambası Üç Noktadan Bağlı Arka Emniyet Kemerleri Çocuk Emniyet Kilidi Immobilizer (Elektronik Şifreli Motor Kilidi) Kapı İçi Emniyet Kirişleri Sürücü Hava Yastığı ve Aktif Gergili Emniyet Kemerleri Arka Koltuklarda Hareketli Baş Dayanakları Çocuk Koltuğu Sabitleme Mekanizması (ISOFIX) Yükseklik Ayarlı Ön Emniyet Kemerleri Hidrolik Direksiyon Direksiyon Yükseklik Ayarı Elektrik Kumandalı Ön ve Arka Camlar Fasılası Ayarlanabilir Cam Silecekleri Merkezi Kilit Asimetrik Katlanabilen Arka Koltuklar Çift Kademeli Yükseklik Ayarlı Sürücü Koltuğu İçerden Açılabilir Bagaj Kapağı İçerden Açılan Benzin Depo Kapağı M420-2 Hoparlörlü Radyo - Kasetçalar
Walla istedim park sensörü felan ama nevevşehirdeki bayide servis bölümü yok sadece satış yapılıyor aksaraya bağlıymış o yüzden biz takamıyoz dediler. Aksarayı aradılar 100 ytl e takılıyormuş. bizde onun yerine 100ytl para aldık benzin parası diye içinde benzin yoktu çünkü. Bide ilkyardım çantası yangın tüpü ve halı paspaslar aldık.