Şimdi Ara

<<<DH HYUNDAİ ERA TAKIMI>>> (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43.493
Cevap
94
Favori
1.693.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Murat diğer sitede açmışdım bu konuyu beğenildi.Umarım takımda beğenir.Dediğin gibi çok güzel vede kullanışlı.Bizim şişeliklerin oraya cuk diye oturuyor.Baş ağrısıda yapmıyor.Koku ağır değil yani.Büyük mağzalardada glade gel adıyla 2.5ytl ye satılıyor.Umarım takım beğenir.Diğer havalandırmaya takılanlar arac göğsüne akarsa zarar veriyor solduruyor....İnanırmısınınız bagaj bile mis gibi kokuyor.SELAMLAR.......(Not: bu sitede resim eklemeyi yeni öğrendiğim için biraz geç yükleyebildim resimi.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolqa35 -- 22 Ekim 2008; 19:50:39 >
  • Accent Era 1.5 Eco modeli; 22,700 YTL bu nedir??

donanım özeliiklieri nelerdir

acil cvplerı pm olarakda atarmısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirei

Accent Era 1.5 Eco modeli; 22,700 YTL bu nedir??

donanım özeliiklieri nelerdir

acil cvplerı pm olarakda atarmısın

Bu model yeni çıkarıldı,donanım özelliklerini tam bilmemekle birlikte,tek hava yastığı olduğunu duydum,camlar otomatik değil,bagaj içeriden açılmıyor,teypte yok,klimada
  • quote:

Orjinalden alıntı: kimsinsen3535

<<<DH HYUNDAİ ERA TAKIMI>>>

Murat diğer sitede açmışdım bu konuyu beğenildi.Umarım takımda beğenir.Dediğin gibi çok güzel vede kullanışlı.Bizim şişeliklerin oraya cuk diye oturuyor.Baş ağrısıda yapmıyor.Koku ağır değil yani.Büyükda glade gel adıyla satılıyor.Umarım takım beğenir.Diğer havalandırmaya takılanlar arac göğsüne akarsa zarar veriyor.İnanırmısınınız bagaj bile mis gibi kokuyor.SELAMLAR.......(Not: bu sitede resim eklemeyi yeni öğrendiğim için biraz geç yükleyebildim resimi.)

• eco diye bir model yok.. start a ilave olarak start L var.. Start L nin teybi yok,hoparlörleri yok,camlar kollu,yan çitalar siyah,direksiyonda yükseklik ayarı yok kısacası halk arasında söylendiği gibi pazarlamacı arabası..
  • şu arabaya tüm aracaılar baksın lütfen ve araba hakkında acil pm istiyoruz

www.arabam.com
    Satılık 2.El Araçlar | Satılık Arabalar ve Fiyatları | arabam.com
    http://www.arabam.com/ikinciel/detail.aspx?sid=1593523

• Araç temiz gözüküyor,ancak bana göre km.'sine göre fiyatı biraz yüksek sıfırı kampanya dahil 23200 ytl.pazarlıkla 22500-22750 ytl 'ye çok rahat alınır.3-4 bin fark var ve araç 2 yaşında.
  • donanım olarak nasıl
  • Tek hava yastığı,klima,uzaktan kumandalı merkezi kilit ve alarm,4 cam otomatik,depo ve bagaj kapağı içeriden açılır,hidrolik direksiyon,direksiyon yükseklik ayarı,sürücü koltuğu yükseklik ayarı.Donanım olarak bunlar var.
  • TAKIM ARKADASLARIM HERKESE SELAM.
    ERA MA NAZAR DEĞDİ GELEN VURDU GİDEN VURDU.SOL TARAF VE BAGAJ BOYANACAK.GEÇEN GÜN YOLDA ERA NIN ARKA BAGAJ KISMINDA SPOYLER GÖRDÜM HOŞ BİŞEYE BENZİYORDU AMA TARZIM DEİL HESAPLI VE BOL ÇEŞİTLİ YERLER BİLİYORSANIZ NETTEN DE ALABİLİRİM AYNI ZAMANDA NİKELAJ KAPI AÇMA KOLLUKLARINDAN DA ARACIMA TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM.TESEKKURLER...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cesar55

TAKIM ARKADASLARIM HERKESE SELAM.
    ERA MA NAZAR DEĞDİ GELEN VURDU GİDEN VURDU.SOL TARAF VE BAGAJ BOYANACAK.GEÇEN GÜN YOLDA ERA NIN ARKA BAGAJ KISMINDA SPOYLER GÖRDÜM HOŞ BİŞEYE BENZİYORDU AMA TARZIM DEİL HESAPLI VE BOL ÇEŞİTLİ YERLER BİLİYORSANIZ NETTEN DE ALABİLİRİM AYNI ZAMANDA NİKELAJ KAPI AÇMA KOLLUKLARINDAN DA ARACIMA TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM.TESEKKURLER...

Geçmiş olsun ,hayırdır?
  • kirei arkadasım ÖTV de ındıreme gıdılecek galıba , bakalım ne kadar ındırım olacak bılmıyorum ama Sıfır almak belkı daha cazıp hale gelebılir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sakkaroz01

kirei arkadasım ÖTV de ındıreme gıdılecek galıba , bakalım ne kadar ındırım olacak bılmıyorum ama Sıfır almak belkı daha cazıp hale gelebılir.

evet indirim dedikodusu dolaşıyor,ancak ben bu hükümetin indirim yapacağına pek inanmıyorum,genede beklemeye değer.
  • ötv kaldırmadıktan sonra yapılacak indirimle ciddi fiyat düşüşleri olacağını zannetmiyorum.. dövizdeki artış fazlasıyla farkı kapatır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: the engine

ötv kaldırmadıktan sonra yapılacak indirimle ciddi fiyat düşüşleri olacağını zannetmiyorum.. dövizdeki artış fazlasıyla farkı kapatır..

Gerçekçi ve doğru bir açıklama
  • Mevcut uygulamadaki vergi yükü şöyle: (imiş)

Birinci grup: 1600 cc’ye kadar: Yüzde 37 ÖTV, yüzde 18 KDV, artı yüzde 6.6 (Yüzde 37’nin yüzde 18 KDV’si) olmak üzere toplam yüzde 61.6

İkinci grup: 1600-2000 cc arası: Yüzde 60 ÖTV, yüzde 18 KDV, artı yüzde 10.8 (Yüzde 60’ın Kyüzde 18 KDV’Sİ) toplam yüzde 88.8

Üçüncü grup: 2000 cc ve üzeri: Yüzde 84 ÖTV, yüzde 18 KDV, artı 15.1 (Yüzde 84’ün yüzde 18) Toplam 117.1.

indirimin kademeli olarak %3-5-8 gibi olacağı bekleniyormuş gruplara göre sanırım, dolayısıyla yukarıdaki vergilerden %3-5 düşseniz devede kulak kalacak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: the engine

Mevcut uygulamadaki vergi yükü şöyle: (imiş)

Birinci grup: 1600 cc’ye kadar: Yüzde 37 ÖTV, yüzde 18 KDV, artı yüzde 6.6 (Yüzde 37’nin yüzde 18 KDV’si) olmak üzere toplam yüzde 61.6

İkinci grup: 1600-2000 cc arası: Yüzde 60 ÖTV, yüzde 18 KDV, artı yüzde 10.8 (Yüzde 60’ın Kyüzde 18 KDV’Sİ) toplam yüzde 88.8

Üçüncü grup: 2000 cc ve üzeri: Yüzde 84 ÖTV, yüzde 18 KDV, artı 15.1 (Yüzde 84’ün yüzde 18) Toplam 117.1.

indirimin kademeli olarak %3-5-8 gibi olacağı bekleniyormuş gruplara göre sanırım, dolayısıyla yukarıdaki vergilerden %3-5 düşseniz devede kulak kalacak..

Detaylı blgilendirmen için teşekkürler arkadaşım.

• depo 50 litremi arkadaşlar 1,5 crdi nin?
    bi depoyla kaç km yapıyosunuz
  • sağolasın ottoman trafik canavarı minibüsler.sol taraf çamurluk.arka sol ve sağ kapı.nazar değiyo fazla ilgiden...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cesar55

sağolasın ottoman trafik canavarı minibüsler.sol taraf çamurluk.arka sol ve sağ kapı.nazar değiyo fazla ilgiden...

Çok geçmiş olsun arkadaşım,Allah beterinden korusun,sizlere bir şey olmasın.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.